>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
no może nie będzie takiej tragedii, ale gdzie ona do medalu...

Robert Harting odpadł ????
z drugiej strony to są kobiety a tam nigdy nic nie wiadomo faworytki odpadają tak oooo nic nie jest pewne a Swoimi skokami może spokojnie powalczyć nie mówie o złoto ale o brąz

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Nie wiem może ślepo wierze w jego czystość bo osoba która ma tyle sterydów w Sobie nie próbowałaby mówić że nie wiadomo skad to jest u niego. Ale jak go mogą wyczyścić ? skoro z tego co słyszałem to te sterydy wchodzą w białka. Ponadto Zielinski po dyskwalifikacji tych wszystkich koksów w jego konkurencji Adrian był jednym z faworytów tak czy siak czy z koksem czy bez. Ale jeśli faktycznie są na koksie to Polscy ciężarowcy powinni nie dostać ani grosza na uprawianie tego sportu wszyscy najlepsi nasi ciężarowcy byli łapani na koksie Dołęga,Zielinscy,Kołecki,Kasabijew,Wróbel
Zazdroszczę naiwnego spojrzenia na sport. I nie piszę tego złośliwie. Ale jak ktoś liznął sportu indywidualnego, a tym bardziej czegoś typu ciężary czy lekka to wie jak jest. W trójboju, a podejrzewam w dwuboju również żeby na poziomie ogólnopolskim złapać podium to musisz być na bombie. Nie ma innej opcji. Nie ma też co pisać, że nie powinni dostać hajsu bo gwarantuje Ci, że każdy ciężarowiec na olimpiadzie &quot;na sucho&quot; wyniku nie zrobił ;)

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Zazdroszczę naiwnego spojrzenia na sport. I nie piszę tego złośliwie. Ale jak ktoś liznął sportu indywidualnego, a tym bardziej czegoś typu ciężary czy lekka to wie jak jest. W trójboju, a podejrzewam w dwuboju również żeby na poziomie ogólnopolskim złapać podium to musisz być na bombie. Nie ma innej opcji. Nie ma też co pisać, że nie powinni dostać hajsu bo gwarantuje Ci, że każdy ciężarowiec na olimpiadzie &quot;na sucho&quot; wyniku nie zrobił ;)
No to po co w nich inwestować ? skoro na sucho sie nie da ? :zoltakartka:

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
z drugiej strony to są kobiety a tam nigdy nic nie wiadomo faworytki odpadają tak oooo nic nie jest pewne a Swoimi skokami może spokojnie powalczyć nie mówie o złoto ale o brąz
takie gadanie uważam, że baby.

tak naprawdę Beitia Vlasic Lowe Cunningham Jungfleisch wyglądają lepiej.

nasza dwóch metrów nie skoczy, mało tego ona ma słabą głowę, optymalnie myślę na 197 skończy w obecnej sytuacji, ale może też być słabiej. przy super formie daje jej 199 a to i tak medalu nie da.

tak to widzę.

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
No to po co w nich inwestować ? skoro na sucho sie nie da ? :zoltakartka:
Michalski wydaje się typem czystego zawodnika z talentem, oczywiście będąc czystym bez szans na medal bo rwanie za słabe, ale w podrzucie to naprawdę już zawodnik bliski czołówki światowej.

nie jestem za tym by całkowicie ten sport wyeliminować

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
takie gadanie uważam, że baby.

tak naprawdę Beitia Vlasic Lowe Cunningham Jungfleisch wyglądają lepiej.

nasza dwóch metrów nie skoczy, mało tego ona ma słabą głowę, optymalnie myślę na 197 skończy w obecnej sytuacji, ale może też być słabiej. przy super formie daje jej 199 a to i tak medalu nie da.

tak to widzę.
Cunningham 1.96 bodajże zyciowka
Jungfleisch 2,00 i za podium na ME była
Lowe jest lepsza
Betia jest dobra ale w zasięgu
Vlasić dla mnie niewiadoma ile może skoczyć.

Rozumiem że trzeba tłumić gorące głowy kibiców itd ale widzę ze na naszym forum na naszych nikt nie stawia najlepszy przykład wczoraj nasze złote Polki w wiosłach wszyscy wyżej stawiali jakieś tam Greczynki które ledwo dopłyneły na 5 czy tam 6 miejscu ????

O 4,6K

oth

Użytkownik
pograłem po 1,50 ale zapomniałem napisać... Drugi typ który gram od Magika i chyba drugi wejdzie ???? wcześniej grałem jakiś inny mecz over ileś tam w 1 secie ;)
Jeszcze się nie ciesz, bo jak Alexander się ogarnie to może spokojnie to jeszcze wygrać, bo umiejętności ma dużo większe ????

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Michalski wydaje się typem czystego zawodnika z talentem, oczywiście będąc czystym bez szans na medal bo rwanie za słabe, ale w podrzucie to naprawdę już zawodnik bliski czołówki światowej.

nie jestem za tym by całkowicie ten sport wyeliminować
a najśmieszniejsze jest te tłumaczenie się że &quot;nas badają parę razy w miesiącu&quot; i co z tego ? Wawrzyniaka na euro badali po kazdym meczu grupowym i nie narzrekał jeśli jesteś czysty to mogą zawodnika badać codziennie i miałbym to gdzieś. Dobra szkoda gadać i spamować

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Cunningham 1.96 bodajże zyciowka
Jungfleisch 2,00 i za podium na ME była
Lowe jest lepsza
Betia jest dobra ale w zasięgu
Vlasić dla mnie niewiadoma ile może skoczyć.

Rozumiem że trzeba tłumić gorące głowy kibiców itd ale widzę ze na naszym forum na naszych nikt nie stawia najlepszy przykład wczoraj nasze złote Polki w wiosłach wszyscy wyżej stawiali jakieś tam Greczynki które ledwo dopłyneły na 5 czy tam 6 miejscu ????
jakieś tam Greczynki ????

nie wiesz o czym piszesz.

napisz coś o formie Lićwinko po za tym, że przygotowuje się pod Rio bo każdy tak robi.

Cunningahm skakała w tym roku 199 w hali jest mocna

Love Beitia lepsze

Vlasic pewna niewiadoma, ale to klasa sama w sobie i tu można zakładać, że będzie dobrze przygotowana

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
jakieś tam Greczynki ????
nie wiesz o czym piszesz.
napisz coś o formie Lićwinko po za tym, że przygotowuje się pod Rio bo każdy tak robi.
Cunningahm skakała w tym roku 199 w hali jest mocna
Love Beitia lepsze
Vlasic pewna niewiadoma, ale to klasa sama w sobie i tu można zakładać, że będzie dobrze przygotowana
ja nie wiem ? ale co ma wspólnego skoki na hali do otwartego stadionu ? skacza na hali czy na otwartym ? jeśli na hali to nasza ma życiówkę 2,01 zreszta nie ma co pisać zobaczymy podczas finału, Bo jak widać w Rio jest mase niespodzianek

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
ja nie wiem ? ale co ma wspólnego skoki na hali do otwartego stadionu ? skacza na hali czy na otwartym ? jeśli na hali to nasza ma życiówkę 2,01 zreszta nie ma co pisać zobaczymy podczas finału, Bo jak widać w Rio jest mase niespodzianek
tak ty nie wiesz.
Greczynki to wicemistrzynie świata (mistrzynie odpadły) i do tego w półfinale wyglądały na super mocne i że nie pojechały na maxa więc wiele osób widziało w nich główne rywalki naszych.
no i dlatego się nie znasz. wejdź na buki i sprawdź kurs na Cunningham.
uważasz że buki się mylą? no nie nie mylą się a kurs wzięły właśnie z tego, że zdobyła złoto w halowych mistrzostwach świata.
i to jest tegoroczny wynik
Lićwinko skoczyła 2.01 ale potem będąc dalej w formie nie potrafiła tych 2 metrów osiągać, a teraz tu przyjedzie jako jedna wielka niewiadoma.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Jeszcze się nie ciesz, bo jak Alexander się ogarnie to może spokojnie to jeszcze wygrać, bo umiejętności ma dużo większe ????
wiesz heh... na live gram stawkami 10 - 30 zł ale to 30 to maks ???? to jakbym nawet stracił to bym się przez to przecież nie pochlastał ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom