>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Alison się spotyka z Dalhausserem w ćwierćfinale i jedna z tych par odpadnie,
Kubańczycy mają Dopplera, a w walce o półfinał z wygranym Semenov/Krasilnikov - Jefferson/Cherif. Autostrada dla Kuby do medalu ;)
3,2 na ich medal w 1xbet
Spokojnie, spokojnie. Też jestem zdania, że z Austriakami wygrają, ale mówiąc, że autostrada do medalu mocno przesadzasz. Semenov/Krasilnikov również są w mocnym gazie i tutaj Kubańczycy w ew ćwierćfinale nie będą mieć łatwo. Półfinał być może ponownie z Evandro i Pedro i gdyby doszło do takiego rewanżu to kanarki w mojej ocenie wzięliby rewanż, a z kim by nie grali o brąz to będzie im cholernie ciężko, gdyż w dolnej połówce nie ma słabych par.
Kurs, który można spróbować, ale osobiście autostrady do medalu tutaj nie widzę

C 326

carambula88

Użytkownik
Spokojnie, spokojnie. Też jestem zdania, że z Austriakami wygrają, ale mówiąc, że autostrada do medalu mocno przesadzasz. Semenov/Krasilnikov również są w mocnym gazie i tutaj Kubańczycy w ew ćwierćfinale nie będą mieć łatwo. Półfinał być może ponownie z Evandro i Pedro i gdyby doszło do takiego rewanżu to kanarki w mojej ocenie wzięliby rewanż, a z kim by nie grali o brąz to będzie im cholernie ciężko, gdyż w dolnej połówce nie ma słabych par.

Kurs, który można spróbować, ale osobiście autostrady do medalu tutaj nie widzę
No może trochę przesadziłem ale wierzę w ich umiejętności, znalazłem kurs @10 na ich medal. Uznałem, że trzeba pograć. Przy odrobinie szczęścia może się udać.

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Typy na dzis ( podliczenie jutro)

Bastia - PSG under 2.5 gola @ 2.00 4j
Lechia x2 @ 2.70 3j
Keys @ 2.50 3j
Bellucci set @ 2.6 3j
Liefering under 3.5 gola @ 1.78 5j
Cambuur under 2.5 gola @ 2.50 2j

(dwa ostatnie typy od goscia z blogabet ktory gra undery)

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
No może trochę przesadziłem ale wierzę w ich umiejętności, znalazłem kurs @10 na ich medal. Uznałem, że trzeba pograć. Przy odrobinie szczęścia może się udać.
Po takim kursie to można. Value mamy. Według mnie będą blisko, ale jakoś czuję 4 miejsce. Zobaczymy. Na razie niech pokonają Austriaków.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Mirzajeva - Bujold 1 @5
pełne ryzyko ale ze względu że to jest kobiecy boks w wadze muszej (51 kg) myślę, że małą kwotę warto zaryzykować. Pierwsza to Uzbeczka, druga Kanadyjka bardziej utytułowana i starsza, pierwsza nieprzewidywalna faiterka. Niech wygra lepsza ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom