Kimmer Coppejans Jordi Samper-Montana v Kimmer Coppejans
(Zwycięzca meczu) 12/08/2016 Brak 2.05 Odbędzie się
Spokojnie, spokojnie. Też jestem zdania, że z Austriakami wygrają, ale mówiąc, że autostrada do medalu mocno przesadzasz. Semenov/Krasilnikov również są w mocnym gazie i tutaj Kubańczycy w ew ćwierćfinale nie będą mieć łatwo. Półfinał być może ponownie z Evandro i Pedro i gdyby doszło do takiego rewanżu to kanarki w mojej ocenie wzięliby rewanż, a z kim by nie grali o brąz to będzie im cholernie ciężko, gdyż w dolnej połówce nie ma słabych par.Alison się spotyka z Dalhausserem w ćwierćfinale i jedna z tych par odpadnie,
Kubańczycy mają Dopplera, a w walce o półfinał z wygranym Semenov/Krasilnikov - Jefferson/Cherif. Autostrada dla Kuby do medalu
3,2 na ich medal w 1xbet
Małachowski wygra grupe A @ 1,40 STS
Patologia w jego wykonaniuKimmer Coppejans Jordi Samper-Montana v Kimmer Coppejans
(Zwycięzca meczu) 12/08/2016 Brak 2.05 Odbędzie się
trochę odrobione, można spróbować go na mecz ma teraz już przewagęTalon Grieksapoor 2 set @2,15
No może trochę przesadziłem ale wierzę w ich umiejętności, znalazłem kurs @10 na ich medal. Uznałem, że trzeba pograć. Przy odrobinie szczęścia może się udać.Spokojnie, spokojnie. Też jestem zdania, że z Austriakami wygrają, ale mówiąc, że autostrada do medalu mocno przesadzasz. Semenov/Krasilnikov również są w mocnym gazie i tutaj Kubańczycy w ew ćwierćfinale nie będą mieć łatwo. Półfinał być może ponownie z Evandro i Pedro i gdyby doszło do takiego rewanżu to kanarki w mojej ocenie wzięliby rewanż, a z kim by nie grali o brąz to będzie im cholernie ciężko, gdyż w dolnej połówce nie ma słabych par.
Kurs, który można spróbować, ale osobiście autostrady do medalu tutaj nie widzę
Po takim kursie to można. Value mamy. Według mnie będą blisko, ale jakoś czuję 4 miejsce. Zobaczymy. Na razie niech pokonają Austriaków.No może trochę przesadziłem ale wierzę w ich umiejętności, znalazłem kurs @10 na ich medal. Uznałem, że trzeba pograć. Przy odrobinie szczęścia może się udać.
No ja bym wolał 3 ale zobaczymy, co dzisiaj pograją ????Po takim kursie to można. Value mamy. Według mnie będą blisko, ale jakoś czuję 4 miejsce. Zobaczymy. Na razie niech pokonają Austriaków.
no to mamy potwierdzenie kolejnego koksaMistrz olimpijski z Londynu w podnoszeniu ciężarów Adrian Zieliński na dopingu.