R
4,1K
robson1416
Forum VIP
Bez komentarza. Mistrz olimpijski. Jak mówiłem nie płakał że brata zdyskwalifikowali. Płakał bo wiedział , że jest następny.no to mamy potwierdzenie kolejnego koksa
Bez komentarza. Mistrz olimpijski. Jak mówiłem nie płakał że brata zdyskwalifikowali. Płakał bo wiedział , że jest następny.no to mamy potwierdzenie kolejnego koksa
Jestem z chłopakami, każdy tam jest na koksach. Bez koksów nie ma po co jechać na takie zawody, bo nie ma się szans na medal z takimi nakoksowanymi Irańczykami, Kazachami, Białorusinami ???? Trenują od 20 lat i doskonale wiedzą, że bez wspomagania medal to marzenie ściętej głowy. Mają trenować i startować w tak ciężkim i niszczącym sporcie tylko po to, żeby zajmować 8-10 miejsce?no to mamy potwierdzenie kolejnego koksa
W takim razie trzeba się zastanowić czy jest sens , żeby podnoszenie ciężarów było na IO.Jestem z chłopakami, każdy tam jest na koksach. Bez koksów nie ma po co jechać na takie zawody, bo nie ma się szans na medal z takimi nakoksowanymi Irańczykami, Kazachami, Białorusinami ???? Trenują od 20 lat i doskonale wiedzą, że bez wspomagania medal to marzenie ściętej głowy. Mają trenować i startować w tak ciężkim i niszczącym sporcie tylko po to, żeby zajmować 8-10 miejsce?
Ale w takim razie musimy się zastanowić czy na IO powinna być lekkoatletyka, pływanie, kolarstwa i inne sporty indywidualne.W takim razie trzeba się zastanowić czy jest sens , żeby podnoszenie ciężarów było na IO.
Bo to jest trochę już jak zawody strongman , a tam czytych nie znajdziesz.
dziwna sytuacja, kontrolowany tyle razy, tytuły na koncie itd. obserwowany z każdej strony... ale rzeźnia ????Bez komentarza. Mistrz olimpijski. Jak mówiłem nie płakał że brata zdyskwalifikowali. Płakał bo wiedział , że jest następny.
A ja mimo wszystko bede się upierał że nie brał nic świadomie popatrz na to w ten sposób Tomek miał bodajże 12ng/ml a 2ng/ml sa dopuszczalne Adrian miał 4ng/ml powiedzmy Sobie szczerze co by im to dało ? ten środek jest wykrywany w organizmie 18 miesięcy badają ich nawet i co tydzien po zdobyciu medalu tez od razu byliby badani po co mieliby brać środek modny xxxx lat temu ? skoro są nowe środki które póki co są nie do sprawdzenia lub jakieś środki które wypłukują się z organizmu szybciej niż prochy który kiszą się prawie dwa lataBez komentarza. Mistrz olimpijski. Jak mówiłem nie płakał że brata zdyskwalifikowali. Płakał bo wiedział , że jest następny.
Właśnie, też w to nie wierze i mnie to strasznie denerwuje i podchodzę emocjinalnie. Nie poradzę. Mistrz olimpijski i wstyd na cały świat.dziwna sytuacja, kontrolowany tyle razy, tytuły na koncie itd. obserwowany z każdej strony... ale rzeźnia ????
A ja mimo wszystko bede się upierał że nie brał nic świadomie popatrz na to w ten sposób Tomek miał bodajże 12ng/ml a 2ng/ml sa dopuszczalne Adrian miał 4ng/ml powiedzmy Sobie szczerze co by im to dało ? ten środek jest wykrywany w organizmie 18 miesięcy badają ich nawet i co tydzien po zdobyciu medalu tez od razu byliby badani po co mieliby brać środek modny xxxx lat temu ? skoro są nowe środki które póki co są nie do sprawdzenia lub jakieś środki które wypłukują się z organizmu szybciej niż prochy który kiszą się prawie dwa lata
nie koniecznie są to zastrzyki również tabletki działają tak samoOk w takim razie w jaki sposób ten środek się przyjmuje?
albo pozwolić na doping u wszystkich ????W takim razie trzeba się zastanowić czy jest sens , żeby podnoszenie ciężarów było na IO.
Bo to jest trochę już jak zawody strongman , a tam czytych nie znajdziesz.
Rozumiem. Bo gdyby to byl zastrzyk to sa dwie opcje.nie koniecznie są to zastrzyki również tabletki działają tak samo
Nandrolon w tabletkach działa tak samo? Proszę, nie bądźmy śmieszni. Źle się wyczyścił albo jakiś pacan źle mu to rozpisał. Nie łykajcie tego, że on nie wiedział co bierze.nie koniecznie są to zastrzyki również tabletki działają tak samo
nie wierz im, wielu już się tłumaczyło, nikt im tego bez ich wiedzy nie podał, to takie gadanie o niczym, zresztą żenujące.Rozumiem. Bo gdyby to byl zastrzyk to sa dwie opcje.
1. Łze jak pies bo nie ma opcji zeby ktoś mu zrobił zastrzyk bez jego wiedzy.
2. Ktoś mu zrobił robotę i podał ten srodek specjalnie. Jako zamiennik czegoś innego.
Tabletki to już bardziej skomplikowana sprawa.
Ale w sumie ta sama zasada. Bo np przynajmniej ja nie zaźyłbym tabletki, która nie wiem na co jest itp.
Ogólnie sprawa jest ciekawa. Jestem ciekaw co zrobi Adrian.