>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
C 326

carambula88

Użytkownik
no to mamy potwierdzenie kolejnego koksa
Jestem z chłopakami, każdy tam jest na koksach. Bez koksów nie ma po co jechać na takie zawody, bo nie ma się szans na medal z takimi nakoksowanymi Irańczykami, Kazachami, Białorusinami ???? Trenują od 20 lat i doskonale wiedzą, że bez wspomagania medal to marzenie ściętej głowy. Mają trenować i startować w tak ciężkim i niszczącym sporcie tylko po to, żeby zajmować 8-10 miejsce?

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Jestem z chłopakami, każdy tam jest na koksach. Bez koksów nie ma po co jechać na takie zawody, bo nie ma się szans na medal z takimi nakoksowanymi Irańczykami, Kazachami, Białorusinami ???? Trenują od 20 lat i doskonale wiedzą, że bez wspomagania medal to marzenie ściętej głowy. Mają trenować i startować w tak ciężkim i niszczącym sporcie tylko po to, żeby zajmować 8-10 miejsce?
W takim razie trzeba się zastanowić czy jest sens , żeby podnoszenie ciężarów było na IO.
Bo to jest trochę już jak zawody strongman , a tam czytych nie znajdziesz.

5567 719

5567

Użytkownik
Mogliby sobie darować zbliżenia na te plujace, biegające kobity... Ohyda. Jak piłkarze przed rzutem wolnym zawsze...

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Bez komentarza. Mistrz olimpijski. Jak mówiłem nie płakał że brata zdyskwalifikowali. Płakał bo wiedział , że jest następny.
dziwna sytuacja, kontrolowany tyle razy, tytuły na koncie itd. obserwowany z każdej strony... ale rzeźnia ????

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Bez komentarza. Mistrz olimpijski. Jak mówiłem nie płakał że brata zdyskwalifikowali. Płakał bo wiedział , że jest następny.
A ja mimo wszystko bede się upierał że nie brał nic świadomie popatrz na to w ten sposób Tomek miał bodajże 12ng/ml a 2ng/ml sa dopuszczalne Adrian miał 4ng/ml powiedzmy Sobie szczerze co by im to dało ? ten środek jest wykrywany w organizmie 18 miesięcy badają ich nawet i co tydzien po zdobyciu medalu tez od razu byliby badani po co mieliby brać środek modny xxxx lat temu ? skoro są nowe środki które póki co są nie do sprawdzenia lub jakieś środki które wypłukują się z organizmu szybciej niż prochy który kiszą się prawie dwa lata

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
dziwna sytuacja, kontrolowany tyle razy, tytuły na koncie itd. obserwowany z każdej strony... ale rzeźnia ????
Właśnie, też w to nie wierze i mnie to strasznie denerwuje i podchodzę emocjinalnie. Nie poradzę. Mistrz olimpijski i wstyd na cały świat.

Co do reszty dyscyplin zgadzam się, przez te wszystkie &quot;zbrojenia&quot; zatracona jest idea sportu. I to jest smutne.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
A ja mimo wszystko bede się upierał że nie brał nic świadomie popatrz na to w ten sposób Tomek miał bodajże 12ng/ml a 2ng/ml sa dopuszczalne Adrian miał 4ng/ml powiedzmy Sobie szczerze co by im to dało ? ten środek jest wykrywany w organizmie 18 miesięcy badają ich nawet i co tydzien po zdobyciu medalu tez od razu byliby badani po co mieliby brać środek modny xxxx lat temu ? skoro są nowe środki które póki co są nie do sprawdzenia lub jakieś środki które wypłukują się z organizmu szybciej niż prochy który kiszą się prawie dwa lata

Ok w takim razie w jaki sposób ten środek się przyjmuje?

C 326

carambula88

Użytkownik
W Rio jeszcze nie badali tych co startują, po starcie ich przebadają. Wyniki za kilka lat wszystkich zdyskwalfikują, wygra jakiś typek co zajmie 10-12 miejsce. Przyznają mu medal po czasie, i co z tego? Szkoda gadać, kurs na medal Adriana był 3.20, a to był pewniak z wynikami z Mroczy.
Nastawiałem się na niezły zarobek, na wygraną był 15. Okrutny jestem ????

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
nie koniecznie są to zastrzyki również tabletki działają tak samo
Rozumiem. Bo gdyby to byl zastrzyk to sa dwie opcje.

1. Łze jak pies bo nie ma opcji zeby ktoś mu zrobił zastrzyk bez jego wiedzy.
2. Ktoś mu zrobił robotę i podał ten srodek specjalnie. Jako zamiennik czegoś innego.

Tabletki to już bardziej skomplikowana sprawa.
Ale w sumie ta sama zasada. Bo np przynajmniej ja nie zaźyłbym tabletki, która nie wiem na co jest itp.

Ogólnie sprawa jest ciekawa. Jestem ciekaw co zrobi Adrian.

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Urbanek ma ostatni rzut szansy na finał.
Polka w strzelectwie (skeet) siódma po 2/3 eliminacji.
Jóźwiak i Szpakowski prawie nie zauważyli rekordu świata na 10000m kobiet.
oby w końcu tam ich wszystkich wyrzucili, Kurski działaj ????
pocieszam się, że za 2 lata już eurosport i to na lata ????

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
nie koniecznie są to zastrzyki również tabletki działają tak samo
Nandrolon w tabletkach działa tak samo? Proszę, nie bądźmy śmieszni. Źle się wyczyścił albo jakiś pacan źle mu to rozpisał. Nie łykajcie tego, że on nie wiedział co bierze.

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Rozumiem. Bo gdyby to byl zastrzyk to sa dwie opcje.

1. Łze jak pies bo nie ma opcji zeby ktoś mu zrobił zastrzyk bez jego wiedzy.
2. Ktoś mu zrobił robotę i podał ten srodek specjalnie. Jako zamiennik czegoś innego.

Tabletki to już bardziej skomplikowana sprawa.
Ale w sumie ta sama zasada. Bo np przynajmniej ja nie zaźyłbym tabletki, która nie wiem na co jest itp.

Ogólnie sprawa jest ciekawa. Jestem ciekaw co zrobi Adrian.
nie wierz im, wielu już się tłumaczyło, nikt im tego bez ich wiedzy nie podał, to takie gadanie o niczym, zresztą żenujące.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom