>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
no i dlatego się nie znasz. wejdź na buki i sprawdź kurs na Cunningham.

uważasz że buki się mylą? no nie nie mylą się a kurs wzięły właśnie z tego, że zdobyła złoto w halowych mistrzostwach świata.

i to jest tegoroczny wynik

Lićwinko skoczyła 2.01 ale potem będąc dalej w formie nie potrafiła tych 2 metrów osiągać, a teraz tu przyjedzie jako jedna wielka niewiadoma.
dobra nie spamuj bo jeden drugiemu nie przemówi zreszta czym Ty sie zasłaniasz kursami buków ? A jaki był dzisiaj kurs na Hartinga ? jeszcze nizszy niż na Amerykankę i jak to się skończyło ? bukmacherzy się mylili ? czy oglądałem inne zawody ? dobra skończ i zobaczymy podczas konkursu ????

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
dobra nie spamuj bo jeden drugiemu nie przemówi zreszta czym Ty sie zasłaniasz kursami buków ? A jaki był dzisiaj kurs na Hartinga ? jeszcze nizszy niż na Amerykankę i jak to się skończyło ? bukmacherzy się mylili ? czy oglądałem inne zawody ? dobra skończ i zobaczymy podczas konkursu ????
stwierdzam fakt tylko, że się jednak nie znasz i kończę.

odpadnięcie w 3 rzutach eliminacyjnych nie znaczy, że ktoś nie był w formie.

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
stwierdzam fakt tylko, że się jednak nie znasz i kończę.

odpadnięcie w 3 rzutach eliminacyjnych nie znaczy, że ktoś nie był w formie.
czyli jak Lowe czy Vlasic odpadną w trzy skoki na 1,90 to znaczy że i tak powinny wygrać ? takie są zasady i tyle jak masz forme rzucasz pierwszy rzut chociaż te 64 metry taka prawda, nie znam się i na tym skończmy ;) :cool:

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
czyli jak Lowe czy Vlasic odpadną w trzy skoki na 1,90 to znaczy że i tak powinny wygrać ? takie są zasady i tyle jak masz forme rzucasz pierwszy rzut chociaż te 64 metry taka prawda, nie znam się i na tym skończmy ;) :cool:
żadnych argumentów jak zwykle nie podałeś o Lićwinko
cały czas pisaliśmy o kwestii finału a nagle wyjeżdżasz z eliminacjami
stwierdziłem tylko fakt. eliminacje rzutowe ze skokami nie ma sensu porównywać nawet.
kończmy bo widzę, że nie mamy o czym gadać.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Jóźwiak i Szaranowicz siedzą i myślą czy live widzą czy z odtworzenia. dalej kompa odpalić nie umieją.

Oglądałem drugą połowę biegu na 10000 m kobiet i ani razu w tym czasu się nie ogarnęli, że ta pierwsza biegnie na rekord świata. Nawet na finiszu coś mówili o rekordzie olimpijskim, a wyraźnie było widać, że będzie WR. Dopiero kilka sekund po biegu nagła podjarka, że jest nowy WR.

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Oglądałem drugą połowę biegu na 10000 m kobiet i ani razu w tym czasu się nie ogarnęli, że ta pierwsza biegnie na rekord świata. Nawet na finiszu coś mówili o rekordzie olimpijskim, a wyraźnie było widać, że będzie WR. Dopiero kilka sekund po biegu nagła podjarka, że jest nowy WR.
tak też to widziałem, żenada po prostu.

niestety u nich od lat to samo.

ekipa sportowa z tvp to głęboka komuna, staram się bez glosu oglądać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom