Poszła korekta, handicapy w stronę Betisu, a 1 gol Real Betis @10, wtf? ????Wenezuela u20 kobiety - Real Betis u20 kobiet
Wie ktoś czemu kursy są w miarę wyrównane, a na pierwszy gol dla betisu jest kurs 8 ?
Bellator sie super zachowal, dal Santosowi gaze jak za zwyciestwo i pokrywaja w calosci koszty, operacji i leczeniaCiekawe ile santos $$$ zarobił.
Raja/Sharan @1,44 Bet365
Szybki bet do dubla.
Dodatkowo można pograć jeszcze over 0.5 do htPoszła korekta, handicapy w stronę Betisu, a 1 gol Real Betis @10, wtf? ????
/e: już 1.60 - 2.20
z tego co widzę to typ miał bardzo nieciekawą sytuacje, a Ty od razu ile zarobił ... ???? ???? Nawet jakby dostał 43 milionów funtów to czy fajnie mieć taką kontuzję ? Ja na jego miejscu już bym nie walczył, bo kto wie co będzie jak znów dostanie w czoło, mam nadzieję że wszystko będzie dobrzeCiekawe ile santos $$$ zarobił.
Dla mnie lizy się tylko kasa, przykro mi taki jestem.z tego co widzę to typ miał bardzo nieciekawą sytuacje, a Ty od razu ile zarobił ... ???? ???? Nawet jakby dostał 43 milionów funtów to czy fajnie mieć taką kontuzję ? Ja na jego miejscu już bym nie walczył, bo kto wie co będzie jak znów dostanie w czoło, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Zdrowie przede wszystkim :!: :!: :!:
przykre to jest to co napisałeśDla mnie lizy się tylko kasa, przykro mi taki jestem.
Mam nadzieję że napisałeś to w formie kulawego żartu... Poprzeglądaj zdjęcia na necie jak wyglądała jego czaszka...Dla mnie lizy się tylko kasa, przykro mi taki jestem.
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/comments/4vcny8/match_thread_1705_gmt_barcelona_vs_celtic/Stream do meczu Celtic-Fc Barcelona ktoś coś?
czemu takie duze kursy na barcelonę?Stream do meczu Celtic-Fc Barcelona ktoś coś?