everto
Użytkownik
opuszcza, rewanz maja tylko dziwi mnie ze graja podst.AS Trencin win 5.50 przegrywają i graja w 10 ale skład jak z meczy z Legią w przodzie, rywal kiepski ja spróbuje
opuszcza, rewanz maja tylko dziwi mnie ze graja podst.AS Trencin win 5.50 przegrywają i graja w 10 ale skład jak z meczy z Legią w przodzie, rywal kiepski ja spróbuje
też sobie wybrałem, próżno czekać, Chrobry to teraz najsłabsza drużyna w I lidze oni nawet bramki nie potrafią strzelić :grin:jeszcze Chrobry poproszę
Jakby mieli odpuszcac to by nie grał 1 skład może jednak ogarna albo po przerwie rezerwy lepiej zagrajaopuszcza, rewanz maja tylko dziwi mnie ze graja podst.
CSKA Moskwa over 0,5 gola do HT @ 2,3 unibet
goscie graja z Anzhi, zaczeli mocno, cisnal, Anzhi sie broni, ale widac wyraznie, ze gospdarze slabsi na kazdej pozycji. CSKA powinno spokojnie ogarnac ten mecz.
zamknięte za 95% wygranejja wzialem sobie -1.5 ht @ 3.60 za 1j
nie ma to jak dwa razy rozliczac kupon w oczekiwaniu na reputacje:]
kosa od zawsze gra na prawej?
jemu to chyba bez różnicy, a kucharczyk woli na lewejkosa od zawsze gra na prawej?
wydaje sie dobra opcja, pobierambarcelona celtoc over 5.5 gola
1.80
Kerber widzę nie lepsza teraz hah ;dSimona szybki fajcik z nawierzchnią i gramy dalej ???? Widać frustrację, pora aby Endżi to wykorzystała
brawo EndżiKerber 2 set @ 2,20
Halep 2 set 1,50 bet365