30K everto Użytkownik Lipiec 30, 2016 #1781 AS Trencin win 5.50 przegrywają i graja w 10 ale skład jak z meczy z Legią w przodzie, rywal kiepski ja spróbuje Kliknij aby rozwinąć... opuszcza, rewanz maja tylko dziwi mnie ze graja podst.
AS Trencin win 5.50 przegrywają i graja w 10 ale skład jak z meczy z Legią w przodzie, rywal kiepski ja spróbuje Kliknij aby rozwinąć... opuszcza, rewanz maja tylko dziwi mnie ze graja podst.
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Lipiec 30, 2016 #1782 jeszcze Chrobry poproszę Kliknij aby rozwinąć... też sobie wybrałem, próżno czekać, Chrobry to teraz najsłabsza drużyna w I lidze oni nawet bramki nie potrafią strzelić :grin:
jeszcze Chrobry poproszę Kliknij aby rozwinąć... też sobie wybrałem, próżno czekać, Chrobry to teraz najsłabsza drużyna w I lidze oni nawet bramki nie potrafią strzelić :grin:
77 kubuevil Użytkownik Lipiec 30, 2016 #1783 opuszcza, rewanz maja tylko dziwi mnie ze graja podst. Kliknij aby rozwinąć... Jakby mieli odpuszcac to by nie grał 1 skład może jednak ogarna albo po przerwie rezerwy lepiej zagraja
opuszcza, rewanz maja tylko dziwi mnie ze graja podst. Kliknij aby rozwinąć... Jakby mieli odpuszcac to by nie grał 1 skład może jednak ogarna albo po przerwie rezerwy lepiej zagraja
2,8K calanau Użytkownik Lipiec 30, 2016 #1784 CSKA Moskwa over 0,5 gola do HT @ 2,3 unibet goscie graja z Anzhi, zaczeli mocno, cisnal, Anzhi sie broni, ale widac wyraznie, ze gospdarze slabsi na kazdej pozycji. CSKA powinno spokojnie ogarnac ten mecz. Kliknij aby rozwinąć... CSKA Moskwa wygra @ 2,12 unibet... w pierwszej nie dali rady ale byli strona o wiele lepsza. W drugiej pozamiataja Anzhi.
CSKA Moskwa over 0,5 gola do HT @ 2,3 unibet goscie graja z Anzhi, zaczeli mocno, cisnal, Anzhi sie broni, ale widac wyraznie, ze gospdarze slabsi na kazdej pozycji. CSKA powinno spokojnie ogarnac ten mecz. Kliknij aby rozwinąć... CSKA Moskwa wygra @ 2,12 unibet... w pierwszej nie dali rady ale byli strona o wiele lepsza. W drugiej pozamiataja Anzhi.
2,3K thecakeisaspy Użytkownik Lipiec 30, 2016 #1785 ja wzialem sobie -1.5 ht @ 3.60 za 1j Kliknij aby rozwinąć... zamknięte za 95% wygranej
3K magik90 Użytkownik Lipiec 30, 2016 #1788 Andżelika wyrzuciła Simone i lekko wzdłuż linii wystarczyło to ta w drop szoty się bawi które lecą dobry metr na siatką.
Andżelika wyrzuciła Simone i lekko wzdłuż linii wystarczyło to ta w drop szoty się bawi które lecą dobry metr na siatką.
2,8K calanau Użytkownik Lipiec 30, 2016 #1790 Galatasaray @ 8 to nie jest przypadkiem value? Oglada ktos? Jakies spostrzezenia co do gry?
462 xyzz Użytkownik Lipiec 30, 2016 #1791 \ Kliknij aby rozwinąć... nie ma to jak dwa razy rozliczac kupon w oczekiwaniu na reputacje:]
2,3K thecakeisaspy Użytkownik Lipiec 30, 2016 #1792 Z takim składem to dzisiejszy mecz będzie kolejnym flagowym dla nowego sponsora ekstraklasy ???? e: dla zabawy zagram Wisła Płock + BTS @ 7.00
Z takim składem to dzisiejszy mecz będzie kolejnym flagowym dla nowego sponsora ekstraklasy ???? e: dla zabawy zagram Wisła Płock + BTS @ 7.00
462 xyzz Użytkownik Lipiec 30, 2016 #1793 Z takim składem to dzisiejszy mecz będzie kolejnym flagowym dla nowego sponsora ekstraklasy ???? Kliknij aby rozwinąć... kosa od zawsze gra na prawej?
Z takim składem to dzisiejszy mecz będzie kolejnym flagowym dla nowego sponsora ekstraklasy ???? Kliknij aby rozwinąć... kosa od zawsze gra na prawej?
3K magik90 Użytkownik Lipiec 30, 2016 #1794 Simona szybki fajcik z nawierzchnią i gramy dalej ???? Widać frustrację, pora aby Endżi to wykorzystała
Simona szybki fajcik z nawierzchnią i gramy dalej ???? Widać frustrację, pora aby Endżi to wykorzystała
2,3K thecakeisaspy Użytkownik Lipiec 30, 2016 #1796 kosa od zawsze gra na prawej? Kliknij aby rozwinąć... jemu to chyba bez różnicy, a kucharczyk woli na lewej
kosa od zawsze gra na prawej? Kliknij aby rozwinąć... jemu to chyba bez różnicy, a kucharczyk woli na lewej
462 xyzz Użytkownik Lipiec 30, 2016 #1797 barcelona celtoc over 5.5 gola 1.80 Kliknij aby rozwinąć... wydaje sie dobra opcja, pobieram BTW oglada ktos Anzhi - Moskwa?
barcelona celtoc over 5.5 gola 1.80 Kliknij aby rozwinąć... wydaje sie dobra opcja, pobieram BTW oglada ktos Anzhi - Moskwa?
253 erolyzer Użytkownik Lipiec 30, 2016 #1798 Simona szybki fajcik z nawierzchnią i gramy dalej ???? Widać frustrację, pora aby Endżi to wykorzystała Kliknij aby rozwinąć... Kerber widzę nie lepsza teraz hah ;d
Simona szybki fajcik z nawierzchnią i gramy dalej ???? Widać frustrację, pora aby Endżi to wykorzystała Kliknij aby rozwinąć... Kerber widzę nie lepsza teraz hah ;d