xyzz
Użytkownik
tez sie dziwie, Celtik jest slabiutki, w Blaugranie jest Messi i Suarez wiec ma kto strzelac bramki, chyba pobiore delikatnie HT 1 i Handi -1czemu takie duze kursy na barcelonę?
tez sie dziwie, Celtik jest slabiutki, w Blaugranie jest Messi i Suarez wiec ma kto strzelac bramki, chyba pobiore delikatnie HT 1 i Handi -1czemu takie duze kursy na barcelonę?
ja wzialem sobie -1.5 ht @ 3.60 za 1jtez sie dziwie, Celtik jest slabiutki, w Blaugranie jest Messi i Suarez wiec ma kto strzelac bramki, chyba pobiore delikatnie HT 1 i Handi -1
http://live.shwidget.com/static/freeplay/39022107759210.htmlMa ktoś może dobrze działający stream do lechia - wisła ?
o 20:00Proszę o linka do DPS
jeszcze Chrobry poproszęWisła + Chrobry bramki @5 1j
Belluci 2,05 bet365
jak się ogarnie to wygra, miał teraz z 5BP i oddawał za każdym razem
W trencinie powyżej 11 rogów do przerwy 1.70AS Trencin win 5.50 przegrywają i graja w 10 ale skład jak z meczy z Legią w przodzie, rywal kiepski ja spróbuje
nie placz jak dzieciak, wiesz ze to mecz sparingowy?to jest Barcelona - Celtic czy jakiś WF ?
bramka na 1-1 i na 2-1 to jakiś cyrk
wez typie zluzuj majtki, nie płaczę tylko wyrażam swoje zdziwienie, chyba mam prawo - szczegolnie gdy widzę takie coś, a to że to sparing to nie ma znaczenia. Najmniejszego.nie placz jak dzieciak, wiesz ze to mecz sparingowy?