no szkoda ale swoje zarobioneAugsburg 12-0 8o'
Over 12,5 ~1,9 ogień
na moje rozumowanie muszą paść 4 bramki a jak padną 3 to zwracają połowe stawki, ale pewny nie jestem...Pany od piłki ocb w pinnaclu z tym zakładem?
Powyżej 2.5 and 3 - jak to rozumieć ? czyli ze co 4 bramki muszą wpaść czy o co chodzi?
ten sam mecz i proponuje zwycięstwo gospodarzy Karlsruhe @2,20Karlsruhe - Derby over 0,5 ht ~2,10
dokładnie takna moje rozumowanie muszą paść 4 bramki a jak padną 3 to zwracają połowe stawki, ale pewny nie jestem...
Magik, czemu masz w avku US Open golfowe? ;p
w końcu!!! ???? od końca Wimbledonu mam to na avku i czekał aż ktoś się skapnie. Długo trzeba było czekaćMagik, czemu masz w avku US Open golfowe? ;p
myślałem, że śledzisz golfa też, ale już tamten turniej się dawno skończyłw końcu!!! ???? od końca Wimbledonu mam to na avku i czekał aż ktoś się skapnie. Długo trzeba było czekać
Splyce o wiele lepszeDokładam win 2.map OG @3,4 1/10
sjk finska plzen czeskasjs 2,0 plzen 1,8
Karlsruhe - Derby over 0,5 ht ~2,10
W razie 3 bramek wygrywasz połowę stawki a połowa jest zwracana. W przypadku 4 wygrywasz całość. W przypadku 2 przegrywasz całość.Pany od piłki ocb w pinnaclu z tym zakładem?
Powyżej 2.5 and 3 - jak to rozumieć ? czyli ze co 4 bramki muszą wpaść czy o co chodzi?