>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
musze sobie włączyć odprężającą muzyke i chłodniej podejść do sprawy, niezbyt udany początek soboty...
e: jeszcze pograłem dortmund II przy wyniku 0-2 handi -0,5, i koln wdupcyło :grin:
Szanghai w grze ;)

oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Dziś chyba będą same remisy w EU LCS. Roccat zaraz wygra 2. mape z fnatic i będzie 1:1, i fnatic już nawet nie ma już szans na drugie miejsce, na którym znajduje sie Splyce. A właśnie zaczął sie mecz Splyce vs Origen, Splyce ma już pewno 2. miej i moze być podobna sytuacja do z G2, pare minut wcześniej, Już pograłem X w meczu po @2,37 oraz lżej wygraną OG po @10,00. Jeżeli Splyce wygrałoby 1. mape to polecam granie, OG win 2. map kurs ~3,25 w becie

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Betschart/huberli 2,62 przy 8-9 w TB. Publika po ich stronie

Lapac, lapac. Kto był mądry pograł +1,5 seta po 1 secie po 2,5 i meczyk po 5,5

Otrzymane punkty reputacji: +14
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
to co zagrała Betschart w tym meczu to jest mistrzostwo swiata !! Argentynki na własne zyczenie, jak mówiłem zabrakło ognia w ataku, bo mialy swoje szanse

Otrzymane punkty reputacji: +4
oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Splyce wygrało 1. mapę, drugie miejsce w regularnym pewne. Mam nadzieje, że OG coś wymyślą, bo soaz był dostarczycielem killi. Dalej podtrzymuję swoje zdanie, że będzie w tym pojedynku remis, tylko że teraz kurs lepszy @3,4. Splyce w lidze zremisowali 6 spotkań, z czego 5 razy wygrywali pierwszą mapę. W pierwszym meczu tych drużyn padł remis, i również 1. mape wygrało Splyce ????
Dokładam win 2.map OG @3,4 1/10

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Pany od piłki ocb w pinnaclu z tym zakładem?
Powyżej 2.5 and 3 - jak to rozumieć ? czyli ze co 4 bramki muszą wpaść czy o co chodzi?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom