marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
tyle okazji,patałachy :-( ale pewnie 0:0 do ft nie będzieAlbirex-FC Tokyo 0,5 do ht @2,7 próbujemy
tyle okazji,patałachy :-( ale pewnie 0:0 do ft nie będzieAlbirex-FC Tokyo 0,5 do ht @2,7 próbujemy
Wszystkie naziemne 1,75-1,85:zoltakartka:Pokaż który buk tak faworyzuje Australię względem Szwecji ????
Nie zdążę pograc na Albota można wymienić go na debel Panów co wyżej pograny i taki tripelek tez smierć ?dzis Lechia x2 to 3j
lekko Płock bts 3j
z tenisa Murray/Soares wyglada na pewniaka 4j.
tripel śmierci:
Albot + Giraldo + Escobedo 6j ~ @ 2.75
Ja miałem na myśli poważne firmy, gdzie marża ma ludzkie wartości, ale okej :razz:Wszystkie naziemne 1,75-1,85:zoltakartka:
imo nie, Nestor/Pospisil potrafią przecież grać w debla ???? do tego to gospodarze, ja stawiam na KanadyjczykówNie zdążę pograc na Albota można wymienić go na debel Panów co wyżej pograny i taki tripelek tez smierć ?
4j maxNie zdążę pograc na Albota można wymienić go na debel Panów co wyżej pograny i taki tripelek tez smierć ?
Nie namawiam żeby tam grać,chodzi o porównywanie kursów..Ja miałem na myśli poważne firmy, gdzie marża ma ludzkie wartości, ale okej :razz:
nie lykaj wszystkiego jak mlody pelikan tylko dlatego ze ktos dopisal przy swoim typie "tripel smierci"Nie zdążę pograc na Albota można wymienić go na debel Panów co wyżej pograny i taki tripelek tez smierć ?
Racja dzięki za opinię nie ogarnąłem że rywale to gospodarze tylko suchym typem kolegi się zainteresowałem. Lepiej zostawię mecz późno to i tak nie będzie oglądaniaimo nie, Nestor/Pospisil potrafią przecież grać w debla ???? do tego to gospodarze, ja stawiam na Kanadyjczyków
JK Nomme Kalju - Tartu SK 10 babeczki 16min 0-1
over 2 do przerwy @1,825
Avispa - Vegalta 1-1 69 min
Avispa delikatnie @4,33