>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
dzis Lechia x2 to 3j
lekko Płock bts 3j
z tenisa Murray/Soares wyglada na pewniaka 4j.
tripel śmierci:
Albot + Giraldo + Escobedo 6j ~ @ 2.75
Nie zdążę pograc na Albota można wymienić go na debel Panów co wyżej pograny i taki tripelek tez smierć ?

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Nie zdążę pograc na Albota można wymienić go na debel Panów co wyżej pograny i taki tripelek tez smierć ?
imo nie, Nestor/Pospisil potrafią przecież grać w debla ???? do tego to gospodarze, ja stawiam na Kanadyjczyków

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
nie lykaj wszystkiego jak mlody pelikan tylko dlatego ze ktos dopisal przy swoim typie &quot;tripel smierci&quot;;)

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
imo nie, Nestor/Pospisil potrafią przecież grać w debla ???? do tego to gospodarze, ja stawiam na Kanadyjczyków
Racja dzięki za opinię nie ogarnąłem że rywale to gospodarze tylko suchym typem kolegi się zainteresowałem. Lepiej zostawię mecz późno to i tak nie będzie oglądania

oxi64 674

oxi64

Użytkownik
LoL e-sport
G2 vs Vitality. Vitality wygra 2.mape @4,33
Oglądałem pierwszą mapę i do 30minuty pojedynek był wyrównany, podczas próby zabicia czwartego smoka G2 przyczaili się na przeciwnika i to ustawiło calą grę. Ale mniejsza oto, wygrali mapę i tym sposobem zajęli pierwsze miejsce w rezonie regularnym ???? moim zdaniem lekko się rozluźnią popełnią jeden błąd więcej i druzyna Vitality wygra ???? w pierwszym mecz miedzy tymi druzynami też padł remis, i również G2 wygrało 1mape. 2/10

Otrzymane punkty reputacji: +7
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Everton - Betis Sevilla -&gt; bet365
Everton 0.0 handicap azjatycki, 1 połowa @1.750. Everton z mocnym składem na pierwszą połowę, jest Barry, Besic, Cleverley, Kone, Lukaku. Dobrze też zaczęli mecz, od początku atakując.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom