>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Betschart/huberli 2,25 naprawde bardzo duza stawka pograna. Styl obu par podobny, jednak wg mnie argentynki duzo gorzej w ataku, tzn mniejsza sila rażenia.
Oczywiscie caloroczny

oxi64 674

oxi64

Użytkownik
LoL e-sport
G2 vs Vitality. Vitality wygra 2.mape @4,33 ✅ ✅
Oglądałem pierwszą mapę i do 30minuty pojedynek był wyrównany, podczas próby zabicia czwartego smoka G2 przyczaili się na przeciwnika i to ustawiło calą grę. Ale mniejsza oto, wygrali mapę i tym sposobem zajęli pierwsze miejsce w rezonie regularnym ???? moim zdaniem lekko się rozluźnią popełnią jeden błąd więcej i druzyna Vitality wygra ???? w pierwszym mecz miedzy tymi druzynami też padł remis, i również G2 wygrało 1mape. 2/10
Dawno jak szybko G2 mapy nie przegrało, świetna gra police na midzie i ten bezradny zven po drugiej stronie :]

Otrzymane punkty reputacji: +6
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Everton - Betis Sevilla -&gt; bet365

Everton 0.0 handicap azjatycki, 1 połowa @1.750. Everton z mocnym składem na pierwszą połowę, jest Barry, Besic, Cleverley, Kone, Lukaku. Dobrze też zaczęli mecz, od początku atakując.
1:1, zwrot

drexler 570

drexler

Użytkownik
Albot na takiej olewce że szok....mecz na bank zwałkował,zero zaangażowania...38% a teraz pewnie jeszcze mniej wygranego pierwszego serwisu...

raveman 736

raveman

Użytkownik
padło z drugiej strony, dzisiaj 70% pomyłek ;)
musze sobie włączyć odprężającą muzyke i chłodniej podejść do sprawy, niezbyt udany początek soboty...
e: jeszcze pograłem dortmund II przy wyniku 0-2 handi -0,5, i koln wdupcyło :grin:

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Betschart/huberli 2,25 naprawde bardzo duza stawka pograna. Styl obu par podobny, jednak wg mnie argentynki duzo gorzej w ataku, tzn mniejsza sila rażenia.
Oczywiscie caloroczny
o Gallay/Klug lepiej sobie radzą ????

drexler 570

drexler

Użytkownik
Jest ktoś z żużla mocny?Australia lepsza od Wlk.Brytanii w finale DPŚ za 1,68 to nie okazja?Australijczyk Doyle sam się wypowiadał,że Brytole nie powinni jechać w finale jako gospodarz bo są zbyt słabi i trzeba zmienić to bo taka ekipa blokuje miejsce lepszym w finale.
Chyba jednak okazja bo już całkiem z oferty wycofali:razz:powinno być max 1,20.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom