Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Kij w to próbuję : Chyba musiałbym być niedo***** aby zagrać na to drewno, jak przegram to przegram, nie będę grał na drewna, wole grać na cyrkowca niż na drewno Monfils wygra mecz 1,81 Betsson Powodzenia!
Czasem trzeba łamać zasady, dzisiaj złamałem zasadę z Fogninim i pomyślałem sobie to jest ten dzień i złamię ją znowu... Czasem warto łamać swoje postanowienia gdy się ma przeczucie co danego betu... Czujesz? Grasz!!! Prosta zasada w bukmacherce...
Pozdrawiam ????
Edit: Zasada że nie warto grać na drewna też u mnie obowiązuje.
Uwielbiam jak w usa musza wszystko opozniac by tylko zrobic show ja prdole.
Nie wyobrazam sobie tych szopek ogladac w europie liga mistrzow 20:45 a rozpoczeciez by bylo zalezne od show lol
Zajebisty Under chłopie ???? Żadnego overa tu nie będzie widząc po ruchach kursów ???? Argentyna to underowa drużyna będzie bronić i mało rzucać ???? To że mecz towarzyski nie oznacza że będzie over i rzucanka, tzw koszykówka transmisyjna...
Orientujesz się trochę na koszykówce czy niebardzo?
Zajebisty under wart postawienie większych pieniędzy + duże prawdopodobieństwo że Amerykanie nie wykręcą Handicapu, tyle Ci powiem... Wejdz moj profil i zobacz zainteresowania...