ruchem kursów się postawi, już Ci wcześniej napisał :grin:
Jesli chodzi Argentyne, to bardzo dobrze sie orientuje :]Ale ja tego nie gram bo to tylko mecz Towarzyski o pietruszke... Ale swoje zdanie wyraziłem...
Wnba Minesota-Seatle
Ile mozna bronic over 40.5 w 3 kwarcie .
Gram, Argentyne, Filipiny, WNBA i NBA, od czasu do czasu cos innego, ale takiego wynalzaku jak NCAA, chyba cos tam raz zagralem.Mam pytanie do typerów grających koszykówkę bo widzę że są tu tacy aktywni...
Czy graliście może w lidze akademickiej NCAA następującą opcję:
Która drużyna rzuci 30 pkt w połowie?
Grałem zawsze na ŻADNA wyłapywałem kursy rzędu 25-30 po czym zlimitowano moje konto na bet365...
Dobry motyw zarabiania jeśli się ma odpowiedni budżet...
Z tąd moje pytanie czy takie mecze w ofercie bet65 się jeszcze pojawią i jest taka opcja w grze na żywo?
Ps. Under w meczu USA wychodzi jak dzwon...Nie myliłem się...
Filipiny wieczne overy jak w Chinach gra się tam po 12 minut ???? Trzeba się w tym orientować mocno ???? Bo większość drużyn zbliżona poziomem ????Gram, Argentyne, Filipiny, WNBA i NBA, od czasu do czasu cos innego, ale takiego wynalzaku jak NCAA, chyba cos tam raz zagralem.
Chin nie ruszam, a Filipiny od dwoch lat gram, wchodzily mi tam juz kursy po 9/1.Filipiny wieczne overy jak w Chinach gra się tam po 12 minut ???? Trzeba się w tym orientować mocno ???? Bo większość drużyn zbliżona poziomem ????
Wielkie dzięki za typ!!! Reputację dodam jak będę mógł ????51 min over 2.5 wszedl ledwo ledwo na pare sekund przed koncem polowy
w drugiej jeszcze mozna cos pograc ale WIDAC JAK IM SIE NIE CHCE pogoda im doskwiera