ruchem kursów się postawi, już Ci wcześniej napisał :grin:
Jesli chodzi Argentyne, to bardzo dobrze sie orientuje :]Ale ja tego nie gram bo to tylko mecz Towarzyski o pietruszke... Ale swoje zdanie wyraziłem...
Gram, Argentyne, Filipiny, WNBA i NBA, od czasu do czasu cos innego, ale takiego wynalzaku jak NCAA, chyba cos tam raz zagralem.Mam pytanie do typerów grających koszykówkę bo widzę że są tu tacy aktywni...
Czy graliście może w lidze akademickiej NCAA następującą opcję:
Która drużyna rzuci 30 pkt w połowie?
Grałem zawsze na ŻADNA wyłapywałem kursy rzędu 25-30 po czym zlimitowano moje konto na bet365...
Dobry motyw zarabiania jeśli się ma odpowiedni budżet...
Z tąd moje pytanie czy takie mecze w ofercie bet65 się jeszcze pojawią i jest taka opcja w grze na żywo?
Ps. Under w meczu USA wychodzi jak dzwon...Nie myliłem się...
Filipiny wieczne overy jak w Chinach gra się tam po 12 minut ???? Trzeba się w tym orientować mocno ???? Bo większość drużyn zbliżona poziomem ????Gram, Argentyne, Filipiny, WNBA i NBA, od czasu do czasu cos innego, ale takiego wynalzaku jak NCAA, chyba cos tam raz zagralem.
Chin nie ruszam, a Filipiny od dwoch lat gram, wchodzily mi tam juz kursy po 9/1.Filipiny wieczne overy jak w Chinach gra się tam po 12 minut ???? Trzeba się w tym orientować mocno ???? Bo większość drużyn zbliżona poziomem ????
Wielkie dzięki za typ!!!51 min over 2.5 wszedl ledwo ledwo na pare sekund przed koncem polowy![]()
![]()
w drugiej jeszcze mozna cos pograc ale WIDAC JAK IM SIE NIE CHCE pogoda im doskwiera