Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
przykro mi :-(
trzepałeś piękną kasę na niszy, bet ci zlimitował konto i się wziąłeś za gównianego tenisa, gdzie jak sam napisałeś grasz prawie każdy mecz. gratulacje
Myslalem dzisiaj o tym meczu ale w totalnie inny sposob tzn Chcialem isc w strone TNS Handicap +3 w ich strone to o ile sie nie myle rano kurs byl ok 1.64 Nie jestem na ta chwile opisac za i przeciw to tylko moja prywatna opinia ktora sie dziele nikomu tego bron boze nie kaze grac.
Przegladajac teraz statystyki meczu mysle ze twoja propozycja jest bardzo mozliwa i warto o niej pomyslec na powaznie ????
ja gram akumulatory i zarabiam.... jak już pisałem typowanie jest proste jeśli się siedzi w jednej dyscyplinie kilka lat... kwestią jest wybór tych typów i ułożenie ich.. typowanie to wiedza i sztuka wyboru???? bo się Zastanwiasz co może być lepsze a co gorsze!!!
To jest temat do TYPÓW NA ŻYWO, a nie rozmowy z naciągaczem. Prawda jest taka, że Ci wszyscy typerzy, co oferują typy za kasę to w ciul dramat. Przecież jeżeli mają tak dobre typy to sami na nich będą zarabiać, bo jakieś marne 20 zł za typy ich nie zbawi.
Więcej typów, mniej rozmowy. Pozdrawiam.
trzepałeś piękną kasę na niszy, bet ci zlimitował konto i się wziąłeś za gównianego tenisa, gdzie jak sam napisałeś grasz prawie każdy mecz. gratulacje
nie, bo bym chyba zajoba dostał, jakbym miał analizować każdy mecz tego psychopatycznego sportu. z resztą jak piszesz że na kupony ładujesz po kilka meczów bo już świadczy o tobie, nie znając podstawowych zasad matematyki w bukmacherce. pozdro
nie, bo bym chyba zajoba dostał, jakbym miał analizować każdy mecz tego psychopatycznego sportu. z resztą jak piszesz że na kupony ładujesz po kilka meczów bo już świadczy o tobie, nie znając podstawowych zasad matematyki w bukmacherce. pozdro
czy ja napisałem że gram tylko akumulatory??!! akumulatory to jedne z kuponów które gram.. przodują single i duble!! ale co Ty tam możesz wiedziec?????
Dziwny ten Hyde Park... Tak ciężko komuś pogratulować wiedzy i wyczucia? tylko mentalnośc zawistnego Polaczka na każdym kroku?... Zazdrościcie ale macie czego wam powiem.
Kończe tą jałową gadkę!!! Może czasem wrzucę tu jakiś typ ... Pozdro