>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
palemki 62

palemki

Użytkownik
Ktos oglada mecz Monaco - Zenit? Wie moze o czym mogl rozmawiac kapitan monaco z trenerami? wygladalo to na lekkie &#39;&#39;roznice zdan&#39;&#39;..

Ogolnie mozna zagrac cos under chlopaki mega zmeczeni po 25min przerwa kazdy widac ma ochote wskoczyc do basenu ???? Ruscy wygladaja na troszke bardziej zmeczonych.
Do tego za 4 dni mecz w pucharach i pelen sklad nie zagra caly mecz (glownie pierwszy gra w pierwszej polowie)

ogolnie wszedlem w Monaco (przed meczem) win @2.60 Bet365

e: 1:0 Monaco kursy sie juz totalnie pozmienialy.

Panowie ten Under to juz przeszlosc w drugiej polowie beda zmiany w Zenicie co moim zdaniem moze zmienic wyglad tego meczu.
Kreowanie w ataku wyglada lepiej u ruskich ale to tak na prawde tyle co mozna narazie powiedziec.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
taki jesteś świetny, że chcesz by płacili ci za typy
chłopie gdybyś zarabiał to byś w d.. miał kasę za typy, bo sam trzepałbyś duży hajs
chłopie te kursy które wyłapywałem w NCAA da się zagrać tylko w bet365!!! grałem je tylko ja w Polsce i mój cień!!!! od razu mi zlimitowano konto!!! NIE MOGE TAM GRAĆ!!! TZn Moge za 5-10zl!!! Chyba tylko kompletny idiotaa by takie kursy podawał za darmo...

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Co wy przeżywacie, gospodarz musiał pójść dalej by otoczka turnieju trwała. Pewnie żołtek dostał pod stołem ekstra kilka tysi za to

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Panowie ten Under to juz przeszlosc w drugiej polowie beda zmiany w Zenicie co moim zdaniem moze zmienic wyglad tego meczu.
Kreowanie w ataku wyglada lepiej u ruskich ale to tak na prawde tyle co mozna narazie powiedziec.
warto w over 2,5?

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Co tam panie dzisiaj grasz?
mi się podobają rożne gospodarzy APOEL wszystkie linie, bo mogą nabić mnóstwo , oby za szybko nie strzelili
a nawet jak na 1:0 wsadzą to będą atakować, bo nie będą czekać na 1:1 by odpaść
na wyjeździe nabili 7 a Walijczycy nie kalkulują w obronie

palemki 62

palemki

Użytkownik
warto w over 2,5?
Aktualnie kurs @2.10 w bet365 Ja osobiscie bym jeszcze poczekal na poczatek drugiej polowy kursy nie powinny sie bardzo zmienic. Nie gram duzymi stawkami (5,10,15 euro max 50) Zenit za cztery dni gra mecz z CSKA Moskwa o super puchar. W drugiej polowie mozemy sie spodziewac kilku kluczowych zmian. Mysle ze w Monaco zejdzie tez pod koniec meczu strzelec bramki Falcao.
A dla chetnych i kumatych stream: http://livetv.sx/pl/eventinfo/429673_monaco_zenit/
e: Gdy zacznie sie druga polowa postaram sie powiedziec jakie sa zmiany i czy moim zdaniem warto wejsc w over

raveman 736

raveman

Użytkownik
mi się podobają rożne gospodarzy APOEL wszystkie linie, bo mogą nabić mnóstwo , oby za szybko nie strzelili

a nawet jak na 1:0 wsadzą to będą atakować, bo nie będą czekać na 1:1 by odpaść

na wyjeździe nabili 7 a Walijczycy nie kalkulują w obronie
jak taka przewaga byla to moze -2 za @2,00 na gospodarzy?

domell 454

domell

Użytkownik
chłopie te kursy które wyłapywałem w NCAA da się zagrać tylko w bet365!!! grałem je tylko ja w Polsce i mój cień!!!! od razu mi zlimitowano konto!!! NIE MOGE TAM GRAĆ!!! TZn Moge za 5-10zl!!! Chyba tylko kompletny idiotaa by takie kursy podawał za darmo...
Tylko idiota by je również kupił. Po co ładować się w rynek który jest niszowy i zaraz będą limity? Ile na tym wyciągniesz?
kwestią jest odpowiednie złożenie kuponu... ale co wy tam wiecie Janusze...
Mogę Cię zapewnić że 95% ludzi którzy zarabiają u buka gra single (co najwyżej duble).
Drugą rzeczą jest fakt że podajesz tutaj jakieś info o współpracy na wysokich kursach, to raczej nie miejsce na takie rzeczy. Ja posiadam dwa stworzone przez siebie systemy które gwarantują mi bardzo dobre zyski. Jednak nie wpadłem na pomysł aby je sprzedawać. Nawet gdybyś chciał to zrobić to trzeba się zareklamować bo na gębę nikt nie wierzy.
Trzecią i ostatnią rzeczą jest fakt że jedziesz po wszystkim, po każdym kto ma odmienne zdanie niż Ty. Wyzywasz od tych czy tamtych. &quot;Szacunek&quot;, &quot;Pokora&quot;, sprawdź w słowniku te słowa i wprowadź je do użytku.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
jesteś taki pro, że jedziesz komuś po januszach, a nie wiesz jak sobie poradzić jak ci b365 zlimituje konto?

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Aktualnie kurs @2.10 w bet365 Ja osobiscie bym jeszcze poczekal na poczatek drugiej polowy kursy nie powinny sie bardzo zmienic. Nie gram duzymi stawkami (5,10,15 euro max 50) Zenit za cztery dni gra mecz z CSKA Moskwa o super puchar. W drugiej polowie mozemy sie spodziewac kilku kluczowych zmian. Mysle ze w Monaco zejdzie tez pod koniec meczu strzelec bramki Falcao.
A dla chetnych i kumatych stream: http://livetv.sx/pl/eventinfo/429673_monaco_zenit/
e: Gdy zacznie sie druga polowa postaram sie powiedziec jakie sa zmiany i czy moim zdaniem warto wejsc w over
ok dawaj znac

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom