>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
raveman 736

raveman

Użytkownik
Gawronix zauwazyłeś że nikt Ci nie wierzy w to co piszesz? ;)
typy których nie podajesz wchodzą, jesteś zarobiony, grabisz buki na kilkanaście tys złotych, potem cos co sugerowałeś po przegranym meczu okazało sie że nie zagrałeś, gdzieś tu jeszcze pisaleś ze zapraszasz na priv, że za darmo typów podawać nie bedziesz
wcale nie mówie że nie znasz sie na tenisie ale zjedz snickersa i zejdź na ziemie

Otrzymane punkty reputacji: +5
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Bo nie podaje wszystkich typów które gram na forum... Podaje kilka w dziale tenisowym i czasem ciężko jest wybrać te które wejdą... zawsze jak typuje w tym dziale hyde parku to podaje kurs a wtedy sobie napisałem De Bakker 2:0 a czy podałem kurs?! NIE...bo zapraszam na priv te osoby ktore są zainteresowane współpracą, wiem jak wydobyć kursy 25-30 z meczów ncca chyba tylko ktoś głupi podawałby takie kursy za darmo???? Po co miałbym to robić? dla reputacji która tylko widnieje???

palemki 62

palemki

Użytkownik
Ktos oglada mecz Monaco - Zenit? Wie moze o czym mogl rozmawiac kapitan monaco z trenerami? wygladalo to na lekkie &#39;&#39;roznice zdan&#39;&#39;..
Ogolnie mozna zagrac cos under chlopaki mega zmeczeni po 25min przerwa kazdy widac ma ochote wskoczyc do basenu ???? Ruscy wygladaja na troszke bardziej zmeczonych.
Do tego za 4 dni mecz w pucharach i pelen sklad nie zagra caly mecz (glownie pierwszy gra w pierwszej polowie)
ogolnie wszedlem w Monaco (przed meczem) win @2.60 Bet365
e: 1:0 Monaco kursy sie juz totalnie pozmienialy.

D 0

dutra

Gość
Bo nie podaje wszystkich typów które gram na forum... Podaje kilka w dziale tenisowym i czasem ciężko jest wybrać te które wejdą... zawsze jak typuje w tym dziale hyde parku to podaje kurs a wtedy sobie napisałem De Bakker 2:0 a czy podałem kurs?! NIE...bo zapraszam na priv te osoby ktore są zainteresowane współpracą, wiem jak wydobyć kursy 25-30 z meczów ncca chyba tylko ktoś głupi podawałby takie kursy za darmo???? Po co miałbym to robić? dla reputacji która tylko widnieje???
No to idź łap pokemony czy cokolwiek skoro nie masz po co podawać kursów za darmo :cool:

seba6 533

seba6

Użytkownik
To po co sie w ogole bawisz w takie &quot;śmieszne&quot; kursy w tenisie , jak grabisz wielką kase z kursów 25-30 ????

P 2,4K

promark

Użytkownik
Z ciekawości :
Jeżeli masz info o takich kursach i tyle wygrywasz to po co Ci jeszcze jakieś marne grosze za sprzedawanie typów ?

Żeby nie było że offtop to polecam Sevastova live wygra 1 set w całorocznym po @2.1

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
No to idź łap pokemony czy cokolwiek skoro nie masz po co podawać kursów za darmo
ale ty jesteś ograniczony... podałem tutaj dzisiaj dwa typy z rzędu kurs ok 2-3 i weszły!!! kto skorzystał ten skorzystał ja zarobiłem!!!! a kursów 25-30 nie podam ci za darmo jesteś niedo**** czy głupi?

D 0

dutra

Gość
Mowa o 25-30 meczach nie kursach ale snickers i tak :cool:
ALBO I NIE.
e; podejrzewam ze trafiłeś pewnie kurs powyżej 20 ze dwa razy w życiu na taśmie w ziemniaku ale spoko ????

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Z ciekawości :
Jeżeli masz info o takich kursach i tyle wygrywasz to po co Ci jeszcze jakieś marne grosze za sprzedawanie typów ?
Żeby nie było że offtop to polecam Sevastova live wygra 1 set w całorocznym po @2.1
chodzi o kursy ktore sie da wyłapać tylko w bet365 a mam zlimitowane konto to jak mam tam grać?!

raveman 736

raveman

Użytkownik
ale ty jesteś ograniczony... podałem tutaj dzisiaj dwa typy rzędu 2-3 i weszły!!! kto skorzystał ten skorzystał ja zarobiłem!!!! a kursów 25-30 nie podam ci za darmo jesteś niedo**** czy głupi?
⛔⛔⛔ myśle że powinieneś zejśc ze sceny ???? gdzie adminiastracja? :razz:

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
kwestią jest odpowiednie złożenie kuponu... ale co wy tam wiecie Janusze...
taki jesteś świetny, że chcesz by płacili ci za typy
chłopie gdybyś zarabiał to byś w d.. miał kasę za typy, bo sam trzepałbyś duży hajs

P 2,4K

promark

Użytkownik
Łapu-capu idealne będzie do tego ????
Sevastova połamała i już można kontrę dać i mieć zarobek ale ja trzymam do końca !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom