grałem na kumpla koncie i to samo zlimitowane po kilku dniach...jesteś taki pro, że jedziesz komuś po januszach, a nie wiesz jak sobie poradzić jak ci B365 zlimituje konto?
grałem na kumpla koncie i to samo zlimitowane po kilku dniach...jesteś taki pro, że jedziesz komuś po januszach, a nie wiesz jak sobie poradzić jak ci B365 zlimituje konto?
przykro mi :-(grałem na kumpla koncie i to samo zlimitowane po kilku dniach...
Myslalem dzisiaj o tym meczu ale w totalnie inny sposob tzn Chcialem isc w strone TNS Handicap +3 w ich strone to o ile sie nie myle rano kurs byl ok 1.64 Nie jestem na ta chwile opisac za i przeciw to tylko moja prywatna opinia ktora sie dziele nikomu tego bron boze nie kaze grac.mi się podobają rożne gospodarzy APOEL wszystkie linie, bo mogą nabić mnóstwo , oby za szybko nie strzelili
a nawet jak na 1:0 wsadzą to będą atakować, bo nie będą czekać na 1:1 by odpaść
na wyjeździe nabili 7 a Walijczycy nie kalkulują w obronie
ja gram akumulatory i zarabiam.... jak już pisałem typowanie jest proste jeśli się siedzi w jednej dyscyplinie kilka lat... kwestią jest wybór tych typów i ułożenie ich.. typowanie to wiedza i sztuka wyboru???? bo się Zastanwiasz co może być lepsze a co gorsze!!!Mogę Cię zapewnić że 95% ludzi którzy zarabiają u buka gra single (co najwyżej duble).
lepiej poczekać na jakiś race to na żywomi się podobają rożne gospodarzy APOEL wszystkie linie, bo mogą nabić mnóstwo , oby za szybko nie strzelili
a nawet jak na 1:0 wsadzą to będą atakować, bo nie będą czekać na 1:1 by odpaść
na wyjeździe nabili 7 a Walijczycy nie kalkulują w obronie
gram prawie każdy i dobrze na tym wychodze czy to jest zabronione? przewiduje 75% meczy challengerów jak i ATP... też byś tak chciał pewnie?trzepałeś piękną kasę na niszy, bet ci zlimitował konto i się wziąłeś za gównianego tenisa, gdzie jak sam napisałeś grasz prawie każdy mecz. gratulacje
też o tym myślałemlepiej poczekać na jakiś race to na żywo
nie, bo bym chyba zajoba dostał, jakbym miał analizować każdy mecz tego psychopatycznego sportu. z resztą jak piszesz że na kupony ładujesz po kilka meczów bo już świadczy o tobie, nie znając podstawowych zasad matematyki w bukmacherce. pozdrogram prawie każdy i dobrze na tym wychodze czy to jest zabronione? przewiduje 75% meczy challengerów jak i ATP... też byś tak chciał pewnie?
czy ja napisałem że gram tylko akumulatory??!! akumulatory to jedne z kuponów które gram.. przodują single i duble!! ale co Ty tam możesz wiedziec?????nie, bo bym chyba zajoba dostał, jakbym miał analizować każdy mecz tego psychopatycznego sportu. z resztą jak piszesz że na kupony ładujesz po kilka meczów bo już świadczy o tobie, nie znając podstawowych zasad matematyki w bukmacherce. pozdro
to może powyżej 4,5?***** mac nawet nie zdazylem napisac ze graj smialo ten over...