>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
grałem na kumpla koncie i to samo zlimitowane po kilku dniach...
przykro mi :-(
trzepałeś piękną kasę na niszy, bet ci zlimitował konto i się wziąłeś za gównianego tenisa, gdzie jak sam napisałeś grasz prawie każdy mecz. gratulacje

palemki 62

palemki

Użytkownik
mi się podobają rożne gospodarzy APOEL wszystkie linie, bo mogą nabić mnóstwo , oby za szybko nie strzelili

a nawet jak na 1:0 wsadzą to będą atakować, bo nie będą czekać na 1:1 by odpaść

na wyjeździe nabili 7 a Walijczycy nie kalkulują w obronie
Myslalem dzisiaj o tym meczu ale w totalnie inny sposob tzn Chcialem isc w strone TNS :oops: Handicap +3 w ich strone to o ile sie nie myle rano kurs byl ok 1.64 Nie jestem na ta chwile opisac za i przeciw to tylko moja prywatna opinia ktora sie dziele nikomu tego bron boze nie kaze grac.

Przegladajac teraz statystyki meczu mysle ze twoja propozycja jest bardzo mozliwa i warto o niej pomyslec na powaznie ????

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Mogę Cię zapewnić że 95% ludzi którzy zarabiają u buka gra single (co najwyżej duble).
ja gram akumulatory i zarabiam.... jak już pisałem typowanie jest proste jeśli się siedzi w jednej dyscyplinie kilka lat... kwestią jest wybór tych typów i ułożenie ich.. typowanie to wiedza i sztuka wyboru???? bo się Zastanwiasz co może być lepsze a co gorsze!!!

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
mi się podobają rożne gospodarzy APOEL wszystkie linie, bo mogą nabić mnóstwo , oby za szybko nie strzelili

a nawet jak na 1:0 wsadzą to będą atakować, bo nie będą czekać na 1:1 by odpaść

na wyjeździe nabili 7 a Walijczycy nie kalkulują w obronie
lepiej poczekać na jakiś race to na żywo

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
To jest temat do TYPÓW NA ŻYWO, a nie rozmowy z naciągaczem. Prawda jest taka, że Ci wszyscy typerzy, co oferują typy za kasę to w ciul dramat. Przecież jeżeli mają tak dobre typy to sami na nich będą zarabiać, bo jakieś marne 20 zł za typy ich nie zbawi.
Więcej typów, mniej rozmowy. Pozdrawiam.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
trzepałeś piękną kasę na niszy, bet ci zlimitował konto i się wziąłeś za gównianego tenisa, gdzie jak sam napisałeś grasz prawie każdy mecz. gratulacje
gram prawie każdy i dobrze na tym wychodze czy to jest zabronione? przewiduje 75% meczy challengerów jak i ATP... też byś tak chciał pewnie?

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
gram prawie każdy i dobrze na tym wychodze czy to jest zabronione? przewiduje 75% meczy challengerów jak i ATP... też byś tak chciał pewnie?
nie, bo bym chyba zajoba dostał, jakbym miał analizować każdy mecz tego psychopatycznego sportu. z resztą jak piszesz że na kupony ładujesz po kilka meczów bo już świadczy o tobie, nie znając podstawowych zasad matematyki w bukmacherce. pozdro

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
nie, bo bym chyba zajoba dostał, jakbym miał analizować każdy mecz tego psychopatycznego sportu. z resztą jak piszesz że na kupony ładujesz po kilka meczów bo już świadczy o tobie, nie znając podstawowych zasad matematyki w bukmacherce. pozdro
czy ja napisałem że gram tylko akumulatory??!! akumulatory to jedne z kuponów które gram.. przodują single i duble!! ale co Ty tam możesz wiedziec?????

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Dziwny ten Hyde Park... Tak ciężko komuś pogratulować wiedzy i wyczucia? tylko mentalnośc zawistnego Polaczka na każdym kroku?... Zazdrościcie ale macie czego wam powiem.
Kończe tą jałową gadkę!!! Może czasem wrzucę tu jakiś typ ... Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom