>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Siekiera ty dziadu, teraz się boje wejść w Bakera
czego tu się bać??? Grot to dno.... połamie się sam podwójnymi serwisami albo własnym debilstwem... Nam Ji amator z Korei łamał go jak zapałke nie wspominając o Kwoon Soonie lub śmiesznym ghemie który na hardzie wygrał pare meczów? Baker odbierze połowe serwisów Grota a w wymianach to grot nie ma czego szukać nawet z połową zawodników w top300!!! Najpewniejszy bet dzisiaj Baker i Shapovalov handicap!!!

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
monaco cały drugi set chce się połamać ale brown nie chce skorzystać i psuje wszystkie piłki jakie tylko może popsuć. ale w swoim ostatnim gemie serwisowym juan już nie liczy na pomoc czarnucha tylko to żeby się połamać bierze już wyłącznie na siebie i udaje mu się to w 100 %. żeby wszystkie federacje wzięły się za tych sprzedawców tak jak włoska to z czołowej dwusetki zawodników połowa byłaby teraz na przymusowych wakacjach od tenisa :] szkoda że większość związków przymyka na to oko bo tak im wygodniej i jak już to karzą tylko jakiś no namów z miejsc poniżej 300 w rankingu. bo reszty boją się ruszyć jedynie włosi pokazali jaja i mam nadzieję że na tym nie skończą bo tych włoskich sprzedawczyków jest co nie miara.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Kurde, po lekturze kilku stron w hp ktoś może pomyśleć, że grają tu sami milionerzy.. jeden trafia kuesy 20-30 regularnie, gra wszystko co się da z tenisa (NAŁÓG) i jest na plus, kto inny opracował system ogrywania bukmachera, inny zarabia na ustawionych meczach.. szkoda tylko, że to złudzenie pęka gdy prześledzi się typy danej osoby.

U buka zarabia KILKA procent grających, a łupanie wszystkiego co się da dzień w dzień i siedzenie na buku po 10 h dziennie nic dobrego nikomu nie przyniosło. :-D

Cieszę się, że gram już zupełnie inaczej, może i do bycia miliarderem mi daleko, ale do bankructwa również. ;) Tak wiem, nikogo to nie interesuje, ale trochę sobie pomarudziłem, może jednak ktoś z tych wypocin skorzysta. ;) Coby nie było spamu :
Polecam :
http://forum.bukmacherskie.com/f15/test-135984.html

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Wyśmienicie, Apoel nawet nie pozwolił poczekać chwilę na live z rejsami i od razu nabili dwa...
korci mnie APOEL race to 13 kurs 6
APOEL race to 11 kurs 4
APOEL race to 13 kurs 6
trochę dużo, ale są w stanie to zrobić , wszystko zależy kiedy strzelą

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom