niestety nie.. polsat sport tylko pokazujeZapewne już było ale spytam i ja. Mecz Legii to gdzieś w TV będzie leciał?? Chodzi mi o kanały ogólnodostępne
czuje ***** z tego będzie ;/dokładam over 0,5 do Ht kurs 2.20 bet 365 10/10
Grubo to Ty piłki nie graj kolego bo pod mostem wylądujesz...Sheriff-Hapoel pograny grubo BTS i over 2.5 a tam stypa i się zapowiada na 0-0 albo 1 gol
oglądasz w ogóle mecz? bo ja tak i APOEL setki jeszcze nie miałdokładam over 0,5 do Ht kurs 2.20 Bet.365 10/10
Jak masz ziomków na ośce to popytaj ich co te słowo znaczy bo chyba nie ogarniasz ???? ta szydera heh tak samo jak to że miałeś już tu nie podawać typów ???? aa zapomniałem podajesz typy ale ich nie grasz ???? hahawiecie co to szydera?
a tak w ogóle by ujawniać prywatne wiadomości to trzeba być zwykłym konfidentem
Po tym co zobaczyłem w SP i fragmentach pierwszego meczu ligi mistrzów grosza bym na nich nie postawił.Widział ktoś pierwszy mecz Legionistów, jak oni tam wyglądali? Zastanawiam się za wejściem w Legie troche grubiej.
no właśnie popytaj co to znaczy konfident i czy ujawnianie pw jest na osiedlu na propsieJak masz ziomków na ośce to popytaj ich
teraz niezła szansa może nie seta, ale taka 80 konkretna:grin: ,dostał podanie ze skrzydła i piętą chciał strzelać z 5 metrów ale skiksowałoglądasz w ogóle mecz? bo ja tak i APOEL setki jeszcze nie miał
ja nie mam kolegów, jestem noł lajfem jak to teraz młodzież mówi...no właśnie popytaj co to znaczy konfident i czy ujawnianie pw jest na osiedlu na propsie
2xdokładam over 0,5 do Ht kurs 2.20 bet 365 10/10