>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
strzala 377

strzala

Użytkownik
Almagro oddał podanie na 3-4* w decydującym secie wyrzucając stosunkowo łatwą piłkę bardzo daleko, nie zmieścił się nawet w korcie przeznaczonym dla rozgrywek 2vs2 :|

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Kurde, po lekturze kilku stron w hp ktoś może pomyśleć, że grają tu sami milionerzy.. jeden trafia kuesy 20-30 regularnie, gra wszystko co się da z tenisa (NAŁÓG) i jest na plus, kto inny opracował system ogrywania bukmachera, inny zarabia na ustawionych meczach.. szkoda tylko, że to złudzenie pęka gdy prześledzi się typy danej osoby.
W jakiej dyscyplinie trafisz kurs 25-30?
Najproszte rozwiązanie - podaje wam na tacy wszystko, trzeba mieć odpowiedni budżet
NCAA Liga AKADEMICKA (liga młodych adeptów którzy aspirują do NBA, zawodnicy są uczeni gry defensywnej!!! w bet365 mecze są tylko i wyłącznie na live!!!) padają tam czasem wyniki 52-48
Połowa trwa tam 20 minut!!!
I jest opcja w bet365 na live tylko i wyłącznie...
Która drużyna rzuci 30 punktów w połowie? Zawsze gra się ŻADNA!!!
Oczywiście trzeba troche się orientować w tym wszystkim... Które druzyny rzucaja ktore bronią lepiej... Jednak 50% druzyn gra defensywnie i bo to jest taka liga
System gry...
Granie po 100zl tego betu...

W kazdej kolejce jest 3-4 mecze w ktorych nie pada wiecej niz 30 punktów w połowie!!!

Podałem wam swój sposób trafiania takich kursów... Ja nie gram w bet365 zlimitowano mi konto po tym jak zobaczyli co trafiam i za jakie sumy... Grałem na koncie kolegi znowu to samo... Naprawdę da się na tym zarobic!!!
W jakiej innej dyscyplinie trafisz taki kurs? W ŻADNEJ...

Otrzymane punkty reputacji: +1
maestro12 773

maestro12

Użytkownik
Zapewne już było ale spytam i ja. Mecz Legii to gdzieś w TV będzie leciał?? Chodzi mi o kanały ogólnodostępne

Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom