madritista94
Użytkownik
niewierze co za błazen wtopił to
no teraz jest juz łatwiej i blizej celuwiem dlatego przy stanie 3:1 sie proboje grać na niefaworyta jak to debel, Zelenay jeszcze sensowny deblista ale SZARY już w parze z Wasilewskim dostali łomot na davis cupie od amatorów? to mają wygrać z bagnisem i khachanovem który zajebiście serwuje nie oszukujmy się... mocno się zdziwie jeśli to wtopi bagnis z ruskiem...
trzeba było to napisać przed meczem a nie jak jest 3-0 :razz:Bo melzer go rozpierdoli.... Wogole bzdure dał Magik w dziale na daniela po takim kursie...
heh wariat ????Ja swoich wszystkim typów nie podaje na forum tylko wybrane, czasem cięzko wybrać ten najlepszy który zamierzam wrzucić, gram dziennie po kilka kuponów single akumulatory rozpisy, singla za duży hajs też... I nie wrzucam wszystkich typów a typuje prawie każdy mecz tenisa i przewiduje co się może wydarzyć , dawno nie było takiego dnia żebym był na minus...
to masz to co ja jak zapodam typy w temacie to nic nie wchodzi a reszta win :grin::grin::grin:Ja swoich wszystkim typów nie podaje na forum tylko wybrane, czasem cięzko wybrać ten najlepszy który zamierzam wrzucić, gram dziennie po kilka kuponów single akumulatory rozpisy, singla za duży hajs też... I nie wrzucam wszystkich typów a typuje prawie każdy mecz tenisa i przewiduje co się może wydarzyć , dawno nie było takiego dnia żebym był na minus...
Moja złota zasada mówi: graj odwrotnie do tego co pograł Siekiera ????Spróbowałbym Karatseva na zwycięzce drugiego seta, przegrał pierwszego seta 6-0 i moja złota zasada mówi aby w następnym grać na tego co przegra seta do zera...
Karatsev 2,57 Betsson
40-15* "Stara zmiana planów" ????Taro do żony "wdupce pierwsze 4 gemy, zagraj wtedy na mnie za całą chałupe"