>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
wiem dlatego przy stanie 3:1 sie proboje grać na niefaworyta jak to debel, Zelenay jeszcze sensowny deblista ale SZARY już w parze z Wasilewskim dostali łomot na davis cupie od amatorów? to mają wygrać z bagnisem i khachanovem który zajebiście serwuje nie oszukujmy się... mocno się zdziwie jeśli to wtopi bagnis z ruskiem...

raveman 736

raveman

Użytkownik
wiem dlatego przy stanie 3:1 sie proboje grać na niefaworyta jak to debel, Zelenay jeszcze sensowny deblista ale SZARY już w parze z Wasilewskim dostali łomot na davis cupie od amatorów? to mają wygrać z bagnisem i khachanovem który zajebiście serwuje nie oszukujmy się... mocno się zdziwie jeśli to wtopi bagnis z ruskiem...
no teraz jest juz łatwiej i blizej celu ;)

Taro nie zaczął dobrze

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Ja swoich wszystkim typów nie podaje na forum tylko wybrane, czasem cięzko wybrać ten najlepszy który zamierzam wrzucić, gram dziennie po kilka kuponów single akumulatory rozpisy, singla za duży hajs też... I nie wrzucam wszystkich typów a typuje prawie każdy mecz tenisa i przewiduje co się może wydarzyć , dawno nie było takiego dnia żebym był na minus...

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Ja swoich wszystkim typów nie podaje na forum tylko wybrane, czasem cięzko wybrać ten najlepszy który zamierzam wrzucić, gram dziennie po kilka kuponów single akumulatory rozpisy, singla za duży hajs też... I nie wrzucam wszystkich typów a typuje prawie każdy mecz tenisa i przewiduje co się może wydarzyć , dawno nie było takiego dnia żebym był na minus...
heh wariat ????

everto 24,7K

everto

Użytkownik
to masz to co ja jak zapodam typy w temacie to nic nie wchodzi a reszta win :grin::grin::grin:

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
bo dział tenisowy nie ma większego sensu czasem się nie da napisać sensownej analizy mi w typowaniu pomaga kurs zawsze patrze na kurs i ranking i na ruchy kursów... ewentualnie ostatnia forma i h2h .. zaraz jakiś mod sie przyper** i skasuje analize niektorych meczy się nie da sensownie wyjaśnić gra się ja na tzw czuja......

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Spróbowałbym Karatseva na zwycięzce drugiego seta, przegrał pierwszego seta 6-0 i moja złota zasada mówi aby w następnym grać na tego co przegra seta do zera...

Karatsev 2,57 Betsson

Otrzymane punkty reputacji: +1
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Spróbowałbym Karatseva na zwycięzce drugiego seta, przegrał pierwszego seta 6-0 i moja złota zasada mówi aby w następnym grać na tego co przegra seta do zera...

Karatsev 2,57 Betsson
Moja złota zasada mówi: graj odwrotnie do tego co pograł Siekiera ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom