przypomniales mi ze za tydzien wraca najlepsza liga swiata ????Doceniam merytoryczne odpowiedzi... Wiadomo, Polacy cebulacy będą zawsze narzekać...
Obecnie lepiej grają reprezentacje Niemiec i Włoch i to one powinny zagrać w finale. Poziom meczu finałowego nie odbiega od naszej ekstraklasy...
Mocną stroną Portugalii w meczu z Polakami były ataki skrzydłami. W tym meczu tego nie widzę. Ogólnie "bez ryzyka" jak to powiedział przed chwilą komentator grają obie drużyny...
Widzę ciagle w formie ????zatopilem wygrana Francji i to moja moc zablokowala ta ostatnia pile a awans Francji zamyka mega kupon wiec wiecie co robic, reputa po meczu ???? Bez odbioru
It's me. ????ktos tam ladnie zlapal portugalie @ 13
Będę w Płocku na inauguracji. ????przypomniales mi ze za tydzien wraca najlepsza liga swiata
Jeszcze raz spróbuję, bo była radość/smutek z bramki. Kto co woli, miał ktoś taką sytuację jak ja?Graliście w ciągu kilku ostatnich minut jakieś zakłady w bwin?
Mam dziwną sytuację, zakłady rozliczone jako wygrane, a nie zostały dopisane do stanu konta, może ktoś to wyjaśnić?
haha...zatopilem wygrana Francji i to moja moc zablokowala ta ostatnia pile a awans Francji zamyka mega kupon wiec wiecie co robic, reputa po meczu ???? Bez odbioru
make my day :]It's me. ????
Będę w Płocku na inauguracji. ????
Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasza Lechia gra!
I love this game ????
I to w karnych:grin:co Polacy, przegralismy tylko z mistrzami ????
Prawidłowe słowo to odpadliśmy, bo wyniki po 120 minutach był remisowyco Polacy, przegralismy tylko z mistrzami ????
Piąteczka. ????I love this game
Czym? ????make my day
latwozatopilem wygrana Francji i to moja moc zablokowala ta ostatnia pile a awans Francji zamyka mega kupon wiec wiecie co robic, reputa po meczu ???? Bez odbioru
Zwolnic Nawalke, nikt takiej obrony Czestochowy po bramce nie gra :]Cholera teraz patrzę na to jak mogliśmy być blisko czegoś wielkiego, taka szansa taki skład, drabinka może już nigdy się nie zdarzyć