adrianoss
Użytkownik
Dokładnie takZ fusów to wywrozyles?
Dokładnie takZ fusów to wywrozyles?
Wyraza swoje zdanie, jaki masz z tym problem?Z fusów to wywrozyles?
Nie mam problemu, po prostu głupota jest być tego pewnym oglądając ten meczWyraza swoje zdanie, jaki masz z tym problem?
portugalia francja over 10.5 RR 2.0 bet365
<TABLE id=tblNormal class=bsdt> <TBODY> <TR> <TD class="rgt first">1</TD> <TD class=lft>Francja +2.0</TD> <TD class=lft>Portugalia v Francja
(Dodatkowy handicap - kartki)</TD> <TD class=ctr></TD> <TD class=ctr></TD> <TD class=ctr noWrap>1.40</TD> <TD class="ctr last"></TD></TR> <TR class=nbb> <TD class="rgt first">2</TD> <TD class=lft>Francja - 1. gol przed 80:00 </TD> <TD class=lft>Portugalia v Francja
(Goście - Czas następnego gola)</TD> <TD class=ctr></TD> <TD class=ctr></TD> <TD class=ctr noWrap>1.50</TD></TR></TBODY></TABLE>
AKO 2.1 bet365
Portugalia-Francja under 0,5@1,9 b365
3Portugalia - Francja over 3.5 kartki @1.80 Bet365
A czy ja napisałem, że byłem tego pewny? Po prostu napisałem to co uważam i tyle.Nie mam problemu, po prostu głupota jest być tego pewnym oglądając ten mecz
Ja stawiam Portugalia wygra @ 6,4 winmasters...1/10
Francuzi zaatakuja, bo nie ma Ronaldo. Portugalczycy beda wyprowadzac kontry od czasu do czasu. Dla mnie to jest mecz kto strzeli pierwszy wygra i mysle, ze sznse sa w tym momencie 50/50 wiec nie moge przejsc obojetnie kolo kursu @ 6,4
Loteria :] mam przeczucie, że jednak PortugaliaPany Portugalia czy Francja??
więcej loduPolski jest w TOP4 obecnie w Europie, mimo że odpadliśmy w 1/4.
Zabrakło kornera, ale i tak dzięki pierwszym 10' jest dobrze. Już nic nie ruszam w tym meczu. ???? Teraz pora na emocje, chcę karnych i wygranej Portugalii. ????Kto pierwszy zdobędzie 7 RR? Francja @2.60 BetCałoroczny.