>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
jakby mnie ktos tak chwycil jak koscielnego to bym go z byka wyciął ala zizou
slupek a takie kursiwo bym trafil ;jakby mnie ktos tak chwycil jak koscielnego to bym go z byka wyciął ala zizou
slupek a takie kursiwo bym trafil ;[

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
portugalia francja over 10.5 RR 2.0⛔ bet365
&lt;TABLE id=tblNormal class=bsdt&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR&gt; &lt;TD class=&quot;rgt first&quot;&gt;1&lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;Francja +2.0&lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;Portugalia v Francja
(Dodatkowy handicap - kartki)&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr noWrap&gt;1.40✅&lt;/TD&gt; &lt;TD class=&quot;ctr last&quot;&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt; &lt;TR class=nbb&gt; &lt;TD class=&quot;rgt first&quot;&gt;2&lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;Francja - 1. gol przed 80:00 &lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;Portugalia v Francja
(Goście - Czas następnego gola)&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr noWrap&gt;1.50⛔&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;
AKO 2.1⛔ bet365
⛔⛔⛔

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
zatopilem wygrana Francji i to moja moc zablokowala ta ostatnia pile a awans Francji zamyka mega kupon wiec wiecie co robic, reputa po meczu ???? Bez odbioru

Otrzymane punkty reputacji: +12
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Ja stawiam Portugalia wygra @ 6,4 winmasters...1/10

Francuzi zaatakuja, bo nie ma Ronaldo. Portugalczycy beda wyprowadzac kontry od czasu do czasu. Dla mnie to jest mecz kto strzeli pierwszy wygra i mysle, ze sznse sa w tym momencie 50/50 wiec nie moge przejsc obojetnie kolo kursu @ 6,4
⛔

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Francja coś wepcha w dogrywce, Portugalia nie ma walorów w ofensywie.
Po 90 minutach jeszcze bardziej mi szkoda Polaków. Walia, Portugalia czy Francja w tym finale była bez problemu w naszym zasięgu. Polacy wg mnie grali najlepszy futbol w defensywie jak i w ofensywie. Rozklepali by dzisiaj obronę Francji bez problemu. Mecz finałowy słaby. Dla mnie reprezentacja Polski jest w TOP4 obecnie w Europie, mimo że odpadliśmy w 1/4. Taka moje refleksja po 90 minutach. Nic tylko czekać na ciekawe eliminacje MŚ...
2.75 na wygraną w dogrywce w Betsafe moim zdaniem warte grania.
Jeśli Portugalia wygra po karnych to będzie jakiś paradoks. Jedno zwycięstwo w turnieju i drużynę mianuję się Mistrzami Europy...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom