calanau
Użytkownik
Dla mnie nadal value na Portugalia w dogrywce @ 11 unibet...na Francja ten sam bet @ 2,75 ...pfffPany Portugalia czy Francja??
Dla mnie nadal value na Portugalia w dogrywce @ 11 unibet...na Francja ten sam bet @ 2,75 ...pfffPany Portugalia czy Francja??
13 w całorocznym. Nie wiem czy nie zagrać za drobne jednak. ????Dla mnie nadal value na Portugalia w dogrywce @ 11
Nie hejtuj kornerów, bo to wciąż świetny zarobek i wchodzą bardzo często. ????Easy money a nie tam jakieś różne
Doceniam merytoryczne odpowiedzi... Wiadomo, Polacy cebulacy będą zawsze narzekać...więcej lodu
11Santa Cruz-Internacional over 9 roznych, 1.80.
A najbardziej mnie boli to ze to wina Nawalki. Bo tak w meczu ze Szwajcaria jak i z Portugalia wszystko wygladalo ladnie do czasu az strzelalismy bramke, wtedy Nawalka cofal cala formacje i zaczynala sie obrona CzestochowyFrancja coś wepcha w dogrywce, Portugalia nie ma walorów w ofensywie.
Po 90 minutach jeszcze bardziej mi szkoda Polaków. Walia, Portugalia czy Francja w tym finale była bez problemu w naszym zasięgu. Polacy wg mnie grali najlepszy futbol w defensywie jak i w ofensywie. Rozklepali by dzisiaj obronę Francji bez problemu. Mecz finałowy słaby. Dla mnie reprezentacja Polski jest w TOP4 obecnie w Europie, mimo że odpadliśmy w 1/4. Taka moje refleksja po 90 minutach. Nic tylko czekać na ciekawe eliminacje MŚ...
2.75 na wygraną w dogrywce w Betsafe moim zdaniem warte grania.
Jeśli Portugalia wygra po karnych to będzie jakiś paradoks. Jedno zwycięstwo w turnieju i drużynę mianuję się Mistrzami Europy...
Piłka nożna to gra zespołowa i najważniejszy jest kolektyw a nie granie na siłe w każdej sytuacji do jednego zawodnikaParadoksalnie brak Ronaldo może tylko pomóc Portugalii