>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Doceniam merytoryczne odpowiedzi... ;) Wiadomo, Polacy cebulacy będą zawsze narzekać...
Obecnie lepiej grają reprezentacje Niemiec i Włoch i to one powinny zagrać w finale. Poziom meczu finałowego nie odbiega od naszej ekstraklasy...
Mocną stroną Portugalii w meczu z Polakami były ataki skrzydłami. W tym meczu tego nie widzę. Ogólnie &quot;bez ryzyka&quot; jak to powiedział przed chwilą komentator grają obie drużyny...

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Nie rozumiem na co czeka Deschamps z trzecia zmiana? Na karne(?) by wpuscic dobrego strzeljacego? To niech go wpusci na ostatnie 30 minut ze swiezymi nogami moze zmienic mecz w dogrywce! a potem i tak jakos swiezy zawodnik strzelac bedzie karne ... gosc bedzie czekal i wpusci go w ostatnich 2 minutach, przeciez to jest bez sensu...

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Graliście w ciągu kilku ostatnich minut jakieś zakłady w bwin?
Mam dziwną sytuację, zakłady rozliczone jako wygrane, a nie zostały dopisane do stanu konta, może ktoś to wyjaśnić?

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Francja coś wepcha w dogrywce, Portugalia nie ma walorów w ofensywie.
Po 90 minutach jeszcze bardziej mi szkoda Polaków. Walia, Portugalia czy Francja w tym finale była bez problemu w naszym zasięgu. Polacy wg mnie grali najlepszy futbol w defensywie jak i w ofensywie. Rozklepali by dzisiaj obronę Francji bez problemu. Mecz finałowy słaby. Dla mnie reprezentacja Polski jest w TOP4 obecnie w Europie, mimo że odpadliśmy w 1/4. Taka moje refleksja po 90 minutach. Nic tylko czekać na ciekawe eliminacje MŚ...
2.75 na wygraną w dogrywce w Betsafe moim zdaniem warte grania.
Jeśli Portugalia wygra po karnych to będzie jakiś paradoks. Jedno zwycięstwo w turnieju i drużynę mianuję się Mistrzami Europy...
A najbardziej mnie boli to ze to wina Nawalki. Bo tak w meczu ze Szwajcaria jak i z Portugalia wszystko wygladalo ladnie do czasu az strzelalismy bramke, wtedy Nawalka cofal cala formacje i zaczynala sie obrona Czestochowy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom