chapeau bas :grin::grin:latwo
Turbo grosikKiedy info kto graczem turnieju?? Teraz tez?
kiepsko trollujesz..Zwolnic Nawalke, nikt takiej obrony Czestochowy po bramce nie gra
Boli? Ma boleć ????Ale pedalskie Euro
Takie patałachy ze złotym medalem.
Przed finałem masówa na Francję
Pachniało takim rozstrzygnieciem.
Grałem Portugalię po karnych ale jakis predator sie urwał ze smyczy i zabił gola. Niech tak będzie.
Kiepsko? To pokaz mi , jaka druzyna, zamyka sie tak na wlsanej polowie, po strzeleniu bramki na poczatku spotkania? Przeicesz gol to tylko kwestia czasu.kiepsko trollujesz..
6/7 6/4 6/3Ja polecam na 21 grać na Zekicia po 1,66 w 365 Co chłop złapał formę ostatnio to głowa mała
Jeatem takiego samego zdaniaKiepsko? To pokaz mi , jaka druzyna, zamyka sie tak na wlsanej polowie, po strzeleniu bramki na poczatku spotkania? Przeicesz gol to tylko kwestia czasu.
Nastepna sprawa, to Fabian na karne, gdzie wiadomo, ze on nic nie lapie ni w klubie ni w reprezentacj . Boruc, siedzi na lawie, a mamy jeszcze zmiane.
Dzieki, zlapalem go po kursie 2.50, grubo :]6/7 6/4 6/3
Nie pisze o zwolnieniu Nawalki, uwazam , ze powinien dalej trenowac, ale mam nadzieje, ze nasza gra po strzelniu bramki nie bedzie opierac sie tylko na obronie Czestochowy. Zrobilismy duzy progres, nie musimy strzelac bramki reka, zeby wygrac z San Marino :]oj, to dlaczego nie ma Cie w sztabie, madry czlowieku po fakcie? smiac mi sie chce jak piszesz o zwolnieniu Nawalki....
Bo taka jest prawda ze gowno osiagnal, cwiercfinal zawdzieczamy pilkarzom nie jemu. W koncu mamy reprezentacje ktora moze walczyc z kazdym w Europie. A Nawalka po strzeleniu bramki Szwajcarii cofa caly zespol, i kaze grac pily z wylaczeniem pomocy. To jest dobry trener? To samo karne z Portugalia, mielismy jedna zmiane, bylem pewien ze Boruc wejdzie... ale nie bo po co. Juz abstrachujac od takich sytuacji ze kolo 70 minuty w meczach gdzie Milik nic nie gral, czyli w prawie kazdym wpuszczalbym Stepinskiegooj, to dlaczego nie ma Cie w sztabie, madry czlowieku po fakcie? smiac mi sie chce jak piszesz o zwolnieniu Nawalki....