Polakom nigdy się nie dogodzigowno osiagnal
Polakom nigdy się nie dogodzigowno osiagnal
każdy finał jest nudny a już w tenisie to nie pamiętam fajnego finału, no może Nadal-Federer sprzed kilku lat, w piłce ostatni fajny finał to 2005 rokMam dylemat, co było nudniejsze, finał Wimbledonu czy finał Euro 2016?
Aj piecze dupa...:grin:Boli? Ma boleć ????
Jasne ze trzeba zyc dalej, jakbys przed euro mi powiedzial ze Polska odpadnie w cwiercfinale to bralbym to w ciemno. Ale patrzac na caly turniej, to tak Portugalia jak i Walia byly na luzie do zrobieniaRaz piszesz, że to żadne osiągniecie, teraz jesteś zadowolony z 1/4.
Mogła, niestety jeden błąd zadecydował.
Przez parę dni po meczu, również czułem niedosyt, ale trzeba żyć dalej.
Też gram Dominikane gruboDominikana po 1.8 też trzeba brać z siatkówki. Pierwszy set na styku no ale Dominikana nie odda tego tak latwo
nie no, chyba to nie jest oficjalne mvp turnieju... payet wskoczył na 1 miejsce po tak gównianym meczu w finale?http://www.uefa.com/uefaeuro/season=2016/players/
Prosze nie mówcie mi że to to...
Na to wychodzi...
1. Payet
2. Griezzman
3. Bale
To jest aktualizacja sprzed 50 minnie no, chyba to nie jest oficjalne mvp turnieju... payet wskoczył na 1 miejsce po tak gównianym meczu w finale?
ujowe info pewnie :grin:W Kolumbii miały kursy spadać na Jaguares a tu teraz 5.5 jest. Ci przeciwnicy faktycznie rezerwami?
Nie no sklady zupelnie inne od poprzednich meczy, moze 1-2 zawodnikow, z piewrszego skaldu.ujowe info pewnie :grin: