Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Czesi cisneli prawie cala pierwsza polowe, ale braklo wykonczenia. Koreanczycy gol bezposrednio z wolnego i szybkiej kontry. Druga polowa Czesi fartowny gol z dystansu po duzym rykoszecie, ale chyba beda cisnac do konca o remis badz wygrana.
nie no luz, można grać nawet po 2zł, ale nazywać mega stawką-12zł? Lol, nawet jak to jest 5j, to może jedna z większych Twoich jednmostek ale co nie czyni jej chyba i tak mega stawką>.
Co Was to kto za ile obstawia? ???? Dla kogoś 1j to 10 zł, a dla kogoś innego to 100 zł. Ja traktuje bukmacherke rekreacyjnie i nigdy więcej niż 200 zł bym nie postawił bo to jak dla mnie brak szacunku dla pieniędzy i mojej ciężkiej pracy którą je zarobiłem. Wychodzę na plus i dobrze.
Zagłębie nieźle daje w tym meczu. Dwa gole ze SFG a tak to nic. Zawisza ponoć po 2-0 stworzyła sobie dużo lepsze okazje. Nie zdziwi mnie tutaj remis, bo teraz z czerwoną może być ciekawie.
Zagłębie - Zawisza
Brak BTS @ 2,00 365
Nie wiem o co tu chodzi, czemu taki duży kurs jest na to jak Zawisza z tymi wszystkimi problemami jest. Wg relacji na stronie Zagłębia dopiero w 13' minucie zrobili coś groźniejszego niż siedzenie na swojej połowie.