szybko dał się złamać? ???? Murray 4 @Djoko szybko ????
i ależ lob andiegoAleż początek Djoko! 2 skróty kosmos!
szczaw po meczu będziesz jadł ????Przypominam, grajcie wszystkim co macie na Djoko. ZAROBEK GWARANTOWANY
Wystawie ci 6-7 :]szybko dał się złamać? ???? Murray 4 @
jak czytam te analizy w dziale tenisa jak to Djoko MUSI itd toWystawie ci 6-7 :]
przeto napisac to każdy może:grin:szczaw po meczu będziesz jadł ????
Czy Ty twierdzisz, że Djokovic puścił mu finał w Rzymie?Graj all in Murray bo w urodziny wygrał w Rzymie ???? ???? ????
ja się nie wzoruje na jednym meczu w Rzymie.Prawdopodobnie już kursu 4 na Andyego w meczu nie zobaczycie, także niedługo będzie mokro i to nie z powodu deszczu w Paryżu tylko łez.Graj all in Murray bo w urodziny wygrał w Rzymie ???? ???? ????
Wiesz...też mam panicza zagranego,ale to co ty tutaj piszesz woła o pomstę do nieba.Zagrał ktoś insczej to zagrał i nie spinaj pośladów bo wstyd...ja się nie wzoruje na jednym meczu w Rzymie.Prawdopodobnie już kursu 4 na Andyego w meczu nie zobaczycie, także niedługo będzie mokro i to nie z powodu deszczu w Paryżu tylko łez.
Na pewno nie był to dla niego mecz must-win.Czy Ty twierdzisz, że Djokovic puścił mu finał w Rzymie?
magik mowil zeby ladowac grubo djoka -5,5zapewne czeka nas długi wyrównany mecz, tylko laicy mogli zagrac grubo djoka po 1.3