qlimaxerr
Użytkownik
i z 17-16 na 17-19 xDz 14-16, prowadzą już 17-16..
i z 17-16 na 17-19 xDz 14-16, prowadzą już 17-16..
no tak, trzeba sobie pomagać jak ja coś pobiore od kogoś to też daje reputkę chyba o to w tym chodzi żeby razem wygrywać ???? trochę mniej nienawiści POzdro!ty za tą reputę to byś rodzinę sprzedał...
co drugi post "skorzytał ktoś, skorzystał ktoś?"
o ile typ wszedł
tylko ta reputa ci uja daje, a błagasz o nią jak pijaczek o 5,- na mamrota.no tak, trzeba sobie pomagać jak ja coś pobiore od kogoś to też daje reputkę chyba o to w tym chodzi żeby razem wygrywać ???? trochę mniej nienawiści POzdro!
nie, spokojnie stary ???? dzięki niej wiem, że nie poświęcam mojego czasu na darmo i ktoś korzysta z typów. Trzeba sobie pomagać! Nie dałeś reputki, a typ pobrałeś? Trudno, przecież to nie koniec świata, mam poważniejsze rzeczy na głowie, wiecej dystansu ????tylko ta reputa ci uja daje, a błagasz o nią jak pijaczek o 5,-
też myślę, że wygra ale to gwarantowanie, wchodzenie wszystkim co się ma i przypominanie tego 10 ty raz? Jeżeli djoković by ten mecz przegrał , powinieneś skończyć z pisaniem na tym forum, ale oby wygrał bo też mam pogranego ale aż takim optymistą nie jestem bo nie takie rzeczy świat widział.Przypominam, grajcie wszystkim co macie na Djoko. ZAROBEK GWARANTOWANY
Szybko poszło, dobry początek dnia ????Martin/Weisborrn 2. set @ 2,62
Bet365
Obronili meczową. Słabo im dzisiaj idzie, ale jako para są lepsi. Próbujemy.