to miało być śmieszne?12 zl tylko
Dla mnie to b.duzo..
Pokazac? ????
nie szkoda ci czasu i prądu żeby wchodzić specjalnie na forum i pisać typ który grasz za max stawke o wartości 12zl ?12 zl tylko
Dla mnie to b.duzo..
Pokazac? ????
Jeden gra za 1200, jeden za 12k , jeden za 12 zl..nie szkoda ci czasu i prądu żeby wchodzić specjalnie na forum i pisać typ który grasz za max stawke o wartości 12zl ?
grasz kupon za 12zl i piszesz na forum mega duza stawka? szanujmy sieJeden gra za 1200, jeden za 12k , jeden za 12 zl..
Dla mnie to 5j.
Duza stawka i pewny bet.
co Cie to interesuje za ile kto gra? graj za ile chcesz i nie pakuj sie w nie swoje butynie szkoda ci czasu i prądu żeby wchodzić specjalnie na forum i pisać typ który grasz za max stawke o wartości 12zl ?
Czesi cisneli prawie cala pierwsza polowe, ale braklo wykonczenia. Koreanczycy gol bezposrednio z wolnego i szybkiej kontry. Druga polowa Czesi fartowny gol z dystansu po duzym rykoszecie, ale chyba beda cisnac do konca o remis badz wygrana.
no ok.Jeden gra za 1200, jeden za 12k , jeden za 12 zl..
Dla mnie to 5j.
Duza stawka i pewny bet.
Czyli budżet się zwiększa, ostatnio 10/10 to było 10 zł, gratkiJeden gra za 1200, jeden za 12k , jeden za 12 zl..
Dla mnie to 5j.
Duza stawka i pewny bet.
nie szkoda ci czasu i prądu żeby wchodzić specjalnie na forum i pisać typ który grasz za max stawke o wartości 12zl ?
Ironia, polecam wygooglować takie słowograsz kupon za 12zl i piszesz na forum mega duza stawka? szanujmy sie
OficjalnieZagłębie - Zawisza
Brak BTS @ 2,00 365
Nie wiem o co tu chodzi, czemu taki duży kurs jest na to jak Zawisza z tymi wszystkimi problemami jest. Wg relacji na stronie Zagłębia dopiero w 13' minucie zrobili coś groźniejszego niż siedzenie na swojej połowie.