>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
raveman 736

raveman

Użytkownik
Zagłębie nieźle daje w tym meczu. Dwa gole ze SFG a tak to nic. Zawisza ponoć po 2-0 stworzyła sobie dużo lepsze okazje. Nie zdziwi mnie tutaj remis, bo teraz z czerwoną może być ciekawie.
ale teraz musi byc sikanie Ci co grubo pograli sosnowiec :razz:

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
ale teraz musi byc sikanie Ci co grubo pograli sosnowiec :razz:
Normalny człowiek przy 2-0 Sosnowca już dawno ma hajs na koncie. To już nawet przed meczem należało pogonić jak kurs z 2,00 zjechał do 1,25. Dla zasady powinno skończyć się remisem. ????

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Sedzia mocno przesadzil z czerwem dla Czechow...w 10 i tak pewnie beda cisnac po wyrownanie...

Czechy czerwo czyli over 1.5 Czechów wtopa
Jeszcze nie skreslaj, Koreance moga sie otworzyc, zaczna grac wiecej w srodku to Czesi beda mogli skontrowac. Szansa nadal jest na o1,5

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
ja się nie wzoruje na jednym meczu w Rzymie.Prawdopodobnie już kursu 4 na Andyego w meczu nie zobaczycie, także niedługo będzie mokro i to nie z powodu deszczu w Paryżu tylko łez.
????
Proszę bardzo, właśnie jest 4,00 w całorocznym, a ja ponownie wystawiam 7,00 dla Ciebie.

raveman 736

raveman

Użytkownik
Normalny człowiek przy 2-0 Sosnowca już dawno ma hajs na koncie. To już nawet przed meczem należało pogonić jak kurs z 2,00 zjechał do 1,25. Dla zasady powinno skończyć się remisem. ????
zagrałem dla jaj łamańca 1/2 za 2 zł wiec czekam na dwie bramki zawiszy i fajny hajs :razz:

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Thornton&amp;Anglia @ 1.72 bet365 w darta.
Thorn co prawda wczoraj dosyć słabo, a Ronny naprawdę nieźle. Jednak starszy z braci Huybrechts jest strasznie nierówny i często gra na średniej poniżej 10. W moim odczuciu Szkot dużo lepszy i równiejszy. Powinien zagrać dużo lepiej jak wczoraj.
Anglia raczej na lajcie poradzi sobie z Irlandią. Dolan w słabej formie, Gurney sam ciągnie tą drużynę. Mieli już problemy ze słabiutkimi Kanadyjczykami. Tutaj jednak będą mieli doczynienia z Taylorem i Lewisem, moim zdaniem bez szans. Anglicy zniszczyli dzisiaj Austriaków, którzy są lepsi w moim odczuciu jak Irlandia Północna.
Thornton łatwo 4-1 ✅
Anglia powinna wejść bez problemów.
Maciek ucz się, a nie potajemne zamykanie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom