Jak bedzie 5ty to dolozeKarlovic jedzie jak z amatorem ????
e: wojak mam włącozny mecz i nie wiem gdzie ty widzisz lokatę na Czecha. Zanosi się na piątego seta
Już lepiej oddaj te pieniążki na biedne dzieciJak bedzie 5ty to doloze![]()
dobra magik już tak sie nie jaraj bo wejdzie Ci moze typ dimitrov-1.5 seta i karlovic moze wejdzie, to fajnie, a ty po kazdym przelamaniu czy cos musisz podkreslic jaki to troicki amator czy jak go karlovic jedzie, kazdy widzi, lepiej pooganiaj typy w dzialach ktore nie wchodza to wtedy ich nie podsumowujesz jakos, a tak to dajesz po 10 postow ze typ wchodziJuż lepiej oddaj te pieniążki na biedne dzieci![]()
????dobra magik już tak sie nie jaraj bo wejdzie Ci moze typ dimitrov-1.5 seta i karlovic moze wejdzie, to fajnie, a ty po kazdym przelamaniu czy cos musisz podkreslic jaki to troicki amator czy jak go karlovic jedzie, kazdy widzi, lepiej pooganiaj typy w dzialach ktore nie wchodza to wtedy ich nie podsumowujesz jakos, a tak to dajesz po 10 postow ze typ wchodzi
Przy każdym przełamaniu ? Gościu nie kompromituj się bo widzę, że lekka zazdrość się wkrada. Napisałem raz o Troickim i Raz i Ivo więc nie gadaj głupot chłopcze.dobra magik już tak sie nie jaraj bo wejdzie Ci moze typ dimitrov-1.5 seta i karlovic moze wejdzie, to fajnie, a ty po kazdym przelamaniu czy cos musisz podkreslic jaki to troicki amator czy jak go karlovic jedzie, kazdy widzi, lepiej pooganiaj typy w dzialach ktore nie wchodza to wtedy ich nie podsumowujesz jakos, a tak to dajesz po 10 postow ze typ wchodzi
Właśnie wtopiłeśBaena win @ 3.0
ech, Ty znawco. Do wszystkiego musisz sie przyczepic, zagral na Czecha a ten mu wyjezdza ze na biedne dzieci lepiej zeby oddal... po czym w 5 secie Czech prowadzi 3-0, ale zobacyzmy, nawet jak Typ nie wejdzie na ch.... takie posty i szukanie jakis niepotrzebnych sprzeczek i zaczepek nie ogarniam gosciaJuż lepiej oddaj te pieniążki na biedne dzieci![]()
Ja szukam sprzeczek? Oj chłopcze.. szkoda mi ciebie ale to właśnie ty teraz wyjeżdżasz z jakimiś swoimi wymyślonym insynuacjami.ch.... takie posty i szukanie jakis niepotrzebnych sprzeczek i zaczepek nie ogarniam goscia