Jak bedzie 5ty to dolozeKarlovic jedzie jak z amatorem ????
e: wojak mam włącozny mecz i nie wiem gdzie ty widzisz lokatę na Czecha. Zanosi się na piątego seta
Już lepiej oddaj te pieniążki na biedne dzieciJak bedzie 5ty to doloze
dobra magik już tak sie nie jaraj bo wejdzie Ci moze typ dimitrov-1.5 seta i karlovic moze wejdzie, to fajnie, a ty po kazdym przelamaniu czy cos musisz podkreslic jaki to troicki amator czy jak go karlovic jedzie, kazdy widzi, lepiej pooganiaj typy w dzialach ktore nie wchodza to wtedy ich nie podsumowujesz jakos, a tak to dajesz po 10 postow ze typ wchodziJuż lepiej oddaj te pieniążki na biedne dzieci
????dobra magik już tak sie nie jaraj bo wejdzie Ci moze typ dimitrov-1.5 seta i karlovic moze wejdzie, to fajnie, a ty po kazdym przelamaniu czy cos musisz podkreslic jaki to troicki amator czy jak go karlovic jedzie, kazdy widzi, lepiej pooganiaj typy w dzialach ktore nie wchodza to wtedy ich nie podsumowujesz jakos, a tak to dajesz po 10 postow ze typ wchodzi
Przy każdym przełamaniu ? Gościu nie kompromituj się bo widzę, że lekka zazdrość się wkrada. Napisałem raz o Troickim i Raz i Ivo więc nie gadaj głupot chłopcze.dobra magik już tak sie nie jaraj bo wejdzie Ci moze typ dimitrov-1.5 seta i karlovic moze wejdzie, to fajnie, a ty po kazdym przelamaniu czy cos musisz podkreslic jaki to troicki amator czy jak go karlovic jedzie, kazdy widzi, lepiej pooganiaj typy w dzialach ktore nie wchodza to wtedy ich nie podsumowujesz jakos, a tak to dajesz po 10 postow ze typ wchodzi
Właśnie wtopiłeśBaena win @ 3.0
ech, Ty znawco. Do wszystkiego musisz sie przyczepic, zagral na Czecha a ten mu wyjezdza ze na biedne dzieci lepiej zeby oddal... po czym w 5 secie Czech prowadzi 3-0, ale zobacyzmy, nawet jak Typ nie wejdzie na ch.... takie posty i szukanie jakis niepotrzebnych sprzeczek i zaczepek nie ogarniam gosciaJuż lepiej oddaj te pieniążki na biedne dzieci
Ja szukam sprzeczek? Oj chłopcze.. szkoda mi ciebie ale to właśnie ty teraz wyjeżdżasz z jakimiś swoimi wymyślonym insynuacjami.ch.... takie posty i szukanie jakis niepotrzebnych sprzeczek i zaczepek nie ogarniam goscia