>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Wiecie, że Dimitrov przed French Open ugrał w Rzymie zaledwie 5 gemow z 19-letnim Zverevem, a wcześniej jeszcze przegrał z Carreno-Bustą 2:0 w Madrycie? ;)

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Mam pograny TB w meczu Troicki - Dima i wychodze z siebie... Kurs byl taki sam jak ov 3.5 seta i pomylilem zaklady a teraz nie umiem tego ogladac......

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Mam pograny TB w meczu Troicki - Dima i wychodze z siebie... Kurs byl taki sam jak ov 3.5 seta i pomylilem zaklady a teraz nie umiem tego ogladac......
No to już niestety po zawodach bo w piątym nie ma TB na Rolandzie.

wall 365

wall

Użytkownik
Posiadam na na dziś dwa mecze dokładne wyniki, kursy ok ~30. Podam niebawem także sledzcie temat kto chce, można kombinować bramkami itp ????

strzala 377

strzala

Użytkownik
Isner zamyka mi fajną taśme z wczoraj, jak uważacie, warto to kontrować może?
Isnera na taśmie to chyba każdy ma, no.. może znajdzie się jeden który go nie umieścil... Jak zagra swój tenis to 3:0 będzie, toć Millman nie powącha gry z returnu dziś nic a nic, chyba, że John nie będzie trafiał regularnie pierwszym podaniem, co zdarza mu się mega rzadko.. A swojego serwisu Millman raczej na pewno nie będzie trzymał od A do Z.

Akurat o John&#39;a jestem spokojny. Jedynie lekkie obawy na taśmie mam o Gasquet&#39;a ale... to lekkie obawy, jednak Bellucci to poziom tenisowy, jak nie dwa, niżej od Richarda.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Montanes 3 set @2.25 za drobne
Ivo już dał się połamać w 3 secie, a jak nie teraz to kiedy? Na pewno siły lecą w dół.
⛔ Znów ten jeden minibreak. Ale Ivo miał niesamowity % punktów po 1 serwisie. Myślę, że w drugiej rundzie takiego Thompsona/Djere to zamiecie równie szybko ;)

Podbijam, ale lepiej poczekać aż Dimitrov wygra tego gema. Bułgar jest wystarczającym czajnikiem (mecz ze Schwartzmanem) żeby się zagotować i przegrać mecz jeśli utopi tego seta.

@Troicki 4.33 ✅
:cool::cool:

Otrzymane punkty reputacji: +1
clubers 1

clubers

Użytkownik
⛔ Znów ten jeden minibreak. Ale Ivo miał niesamowity % punktów po 1 serwisie. Myślę, że w drugiej rundzie takiego Thompsona/Djere to zamiecie równie szybko ;)

:cool::cool:
Sprawdziłem z ciekawości i skuteczność to 98%, Pogratulować ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom