aka-shakal
Użytkownik
Wiecie, że Dimitrov przed French Open ugrał w Rzymie zaledwie 5 gemow z 19-letnim Zverevem, a wcześniej jeszcze przegrał z Carreno-Bustą 2:0 w Madrycie? 
No to już niestety po zawodach bo w piątym nie ma TB na Rolandzie.Mam pograny TB w meczu Troicki - Dima i wychodze z siebie... Kurs byl taki sam jak ov 3.5 seta i pomylilem zaklady a teraz nie umiem tego ogladac......
Isnera na taśmie to chyba każdy ma, no.. może znajdzie się jeden który go nie umieścil... Jak zagra swój tenis to 3:0 będzie, toć Millman nie powącha gry z returnu dziś nic a nic, chyba, że John nie będzie trafiał regularnie pierwszym podaniem, co zdarza mu się mega rzadko.. A swojego serwisu Millman raczej na pewno nie będzie trzymał od A do Z.Isner zamyka mi fajną taśme z wczoraj, jak uważacie, warto to kontrować może?
Montanes 3 set @2.25 za drobne
Ivo już dał się połamać w 3 secie, a jak nie teraz to kiedy? Na pewno siły lecą w dół.
Podbijam, ale lepiej poczekać aż Dimitrov wygra tego gema. Bułgar jest wystarczającym czajnikiem (mecz ze Schwartzmanem) żeby się zagotować i przegrać mecz jeśli utopi tego seta.
@Troicki 4.33![]()
Sprawdziłem z ciekawości i skuteczność to 98%, Pogratulować ????Znów ten jeden minibreak. Ale Ivo miał niesamowity % punktów po 1 serwisie. Myślę, że w drugiej rundzie takiego Thompsona/Djere to zamiecie równie szybko
![]()