>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
ech, Ty znawco. Do wszystkiego musisz sie przyczepic, zagral na Czecha a ten mu wyjezdza ze na biedne dzieci lepiej zeby oddal... po czym w 5 secie Czech prowadzi 3-0, ale zobacyzmy, nawet jak Typ nie wejdzie na ch.... takie posty i szukanie jakis niepotrzebnych sprzeczek i zaczepek nie ogarniam goscia
????????

D 570

duff999

Użytkownik
Gąbka to jak nie ogarniasz zaczepek to sam zamilknij , a nie jak przekupy dziś o pieprzony mecz dwóch challengerowych parówek się kłócicie. ????

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Ja szukam sprzeczek? Oj chłopcze.. szkoda mi ciebie ale to właśnie ty teraz wyjeżdżasz z jakimiś swoimi wymyślonym insynuacjami.
no Ty szukasz bo po co takie debilne komentarze, a jak Twoj typ wchodzi to chcesz sie zsikać i piszesz o tym iles postow, jak nie wejdzie to w tematach nie poprawiasz i nie edytujesz ze nie wszedl, juz kolejna osoba przyznaje mi racje co do Ciebie, a Ty mnie znowu od chłopcow, ogarnij sie juz na drugi raz i tyle, pozdro mordo bez spin

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Dimitrov będzie szopka ???? Troicki 3.4 lekko
Podbijam, ale lepiej poczekać aż Dimitrov wygra tego gema. Bułgar jest wystarczającym czajnikiem (mecz ze Schwartzmanem) żeby się zagotować i przegrać mecz jeśli utopi tego seta.

@Troicki 4.33 ✅

meken 76

meken

Użytkownik
Dzięki dla panów którzy uspokoili mnie i doradzili zostawienie kuponów ze Skarpetą, plusiki dla was ????

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Kloccie sie, a ja licze kase za Pavlaska po 1.50 i 2.00

Thompsona polecam jeszcze przypominam

A pozniej Linette i Bondarenko

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Rosol ponizej 20.5 gema @1.61
poniżej 9.5g w 5 secie 2.25
Wydaje mi się, że Wawrinka wejdzie na normalne obroty i wygra tego seta dosyć szybko, podobnie jak drugiego.
1 ✅
2 ⛔ Szkoda, bo Stan miał już meczową przy drugim serwisie Rosola :-(

edit
Podbijam, ale lepiej poczekać aż Dimitrov wygra tego gema. Bułgar jest wystarczającym czajnikiem (mecz ze Schwartzmanem) żeby się zagotować i przegrać mecz jeśli utopi tego seta.

@Troicki 4.33
W sumie można zamykać :cool: Ale moim zdaniem Troicki i tak to weźmie :razz:

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Dima to jest jednak zawodnik. Kolejny, który w głowie ma granie na wysokim poziomie, a z głową jednak coś nie tak. Z całym szacunkiem do Troickiego ale ten zawodnik jest tragicznie słaby i nic poza przebijaniem nie gra. Tu powinno być 3-0, 3-1 i jedziemy z energią dalej w turniej.

@up kolego nie siej takiej atmosfery bo w tym meczu było 5 setów i pojedynek był wyrównany. To nie ja ale nie szukaj niepotrzebnych zaczepek żeby tylko swoje ego podbudować. Pozdrawiam.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Montanes 3 set @2.25 za drobne
Ivo już dał się połamać w 3 secie, a jak nie teraz to kiedy? Na pewno siły lecą w dół.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom