>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
verti 3,4K

verti

Forum VIP
Brondby -1 AH @ 1.87 w Pinnacle
Nic lepszego na dziś nie ma ????
Szczegóły tradycyjnie dodane ;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
coś mówiłeś ? już odłamał :] Warto podkreślić, że Bułgar go jedzie bez pierwszego serwisu.
nie mówię, że tego nie wygra, ale obaj są czajnikami :p

co do Muguruzy to bez sensu chodzi cały czas do siatki i wszystkie punkty traci swoimi błędami, póki co patologia

P 195

porugalia

Użytkownik
nie mówię, że tego nie wygra, ale obaj są czajnikami :p

co do Muguruzy to bez sensu chodzi cały czas do siatki i wszystkie punkty traci swoimi błędami, póki co patologia
Dzięki ;)

Pavlasek tak jak mówiłem po swoje ;) złamał z 40:15.można grać ;) lepszy przy swoim podaniu i gra bardzo siłowo na co hiszpan nie odpowiada w ogóle ;)

deepred 1,3M

deepred

Moderator
Członek Załogi
coś mówiłeś ? już odłamał :] Warto podkreślić, że Bułgar go jedzie bez pierwszego serwisu.
Powiedz no mnie mistrzu co sądzisz o meczu Martin-De La Nava, bo mnie korci jedynka, a prawdę mówiąc nie znam żadnego z tych panów, chciałem sobie podbić AKO w tasiemce tym Słowakiem, ma on jakieś szanse, czy odpuścić?

rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Jasne, że Pavlasek na razie lepiej od Hiszpana, ale jak popatrzymy na wyniki Roberto to bardzo rzadko udaje mu sie wygrac 2:0. Mam nadzieje ze tym razem bedzie podobnie, z problemami, ale ogarnie. Hiszpan zniszczy Pavlaska regularnością.

P 195

porugalia

Użytkownik
Jasne, że Pavlasek na razie lepiej od Hiszpana, ale jak popatrzymy na wyniki Roberto to bardzo rzadko udaje mu sie wygrac 2:0. Mam nadzieje ze tym razem bedzie podobnie, z problemami, ale ogarnie. Hiszpan zniszczy Pavlaska regularnością.
Włącz mecz...bo nie wiem o jakiej regularności mówisz ;) Regularnym wyrzucaniu piłki albo smaczowaniu w aut? ;)

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Co panowie o Thompsonie myślą na dziś ? Ciekawy kurs, uważam imo warto w singlu albo do dubelka.

E: Tak samo Samper Montana.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom