Nie za szybko na takie odkrywcze wnioski?Pavlasek wygląda dobrze...może ogarnąć Carballesa
Po prostu polecam,masówka na hiszpana,ale Czech to wytrzyma kondycyjnie lepiejNie za szybko na takie odkrywcze wnioski?
coś mówiłeś ? już odłamał :] Warto podkreślić, że Bułgar go jedzie bez pierwszego serwisu.Dimitrov haha, obaj są siebie warci
nie mówię, że tego nie wygra, ale obaj są czajnikamicoś mówiłeś ? już odłamał :] Warto podkreślić, że Bułgar go jedzie bez pierwszego serwisu.
Dziękinie mówię, że tego nie wygra, ale obaj są czajnikami
co do Muguruzy to bez sensu chodzi cały czas do siatki i wszystkie punkty traci swoimi błędami, póki co patologia
6/3 x2Raonic - Tipsarevic 1 set over 9,5 @2
over 10,5 @3,25
365 przy 2/1*
mówisz, że warto? bo nie oglądam a kurs przyjemnyCarballeas Baena spokojnie ten mecz ogarnie. 3:1 5.0 bet365
oglądasz mecz czy się pocieszasz? Widzisz co gra przy siatce? 3:1 ale w drugą stronęCarballeas Baena spokojnie ten mecz ogarnie. 3:1 5.0 bet365
Powiedz no mnie mistrzu co sądzisz o meczu Martin-De La Nava, bo mnie korci jedynka, a prawdę mówiąc nie znam żadnego z tych panów, chciałem sobie podbić AKO w tasiemce tym Słowakiem, ma on jakieś szanse, czy odpuścić?coś mówiłeś ? już odłamał :] Warto podkreślić, że Bułgar go jedzie bez pierwszego serwisu.
Włącz mecz...bo nie wiem o jakiej regularności mówisz Regularnym wyrzucaniu piłki albo smaczowaniu w aut?Jasne, że Pavlasek na razie lepiej od Hiszpana, ale jak popatrzymy na wyniki Roberto to bardzo rzadko udaje mu sie wygrac 2:0. Mam nadzieje ze tym razem bedzie podobnie, z problemami, ale ogarnie. Hiszpan zniszczy Pavlaska regularnością.
Ktoś tam krzyknął,żeby biegała i gwizdał ???? ???? ????Muguruza 25 niewymuszonych w 9 gemach ????