Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
0-30 ale utrzymal
chyba jednak Vasek sie wezmie do roboty, jego 2 set i mecz mozna by dac chyba..
chociaz lepiej Nie, to jest czajnik 2-0 moze dostac jak nic ;p
Schwartzman jest lepszy jednak. z 40-0 u vaska zrobil 40-40.
2 set 2,20 unibet
Ktory to pisal McHale 2 set?
przeciez te skosne to sa waleczne lwy doslownie, co zrobila Doi ze Svitolina? seta po kursie 6 wziela
Laboral Kutxa - Barcelona Barcelona -1.5 @1.83 bet365
W tym sezonie gospodarze pokazują 2 oblicza - ligowe i euroligowe. W europejskich rozgrywkach potrafią przeciwstawić się najlepszym. Nie wydaje mi się jednak że pokonają dzisiaj gości. Barcelona podbudowana zwycięstwem nad CSKA i Real na pewno będzie chciała kontynuować zwycięską passę.
Co myslisz o meczu Ghem - Gomez? wiem, ze Gomez dosc slabiutki, ale Ghem tak zawija smiesznie i czasami potrafi zrobic przerozne rzeczy.
Zastanawia mnie tutaj +1,5s na Gomeza
verona 3 set 1,75 live bet365 perugia z takim przyjeciem to pod kosciol w bloku tez ich nie ma gdyby nie ogrom bledow verony szybciej by sie to konczylo
Nie wiem jak Peralta z Podlipnikiem utopili tego seta, ale utopili ???? . I teraz zastanawiam się czy odwrócą, 2,25 wygląda apetycznie, ale w ostatnim czasie nie musieli się mierzyć z doświadczeniem przegrania pierwszego seta.