A nie lepiej podziękować po prostu rozgrywkom WTA? :grin:McHale wygra mecz po 1,53 w Bet365, gram grubo jak przegram to trzeba sobie będzie zrobić przerwę od forumka ????
Amerykanka 96% po 1 serwisie, pod koniec 2 seta widocznie spuchła, zobaczymy co będzie w 3 secie, jak dla mnie jest po prostu lepsza od Japonki
To był chory pomysł. Vasek głupszy niż jest zazwyczaj.Vasek Pospisil 1. set @ 3,00 1/10
Bet365
0-30 ale utrzymalSchwartzman to jest grajek :grin:
warto grac brejki Diego do konca meczu? placa 4,70. a Vasek jak sie z Simonem zacial to bylo na tyle
To było pewne jak śmierć ????Cibulkova 24. gem @ 2,00
Bet365
Obudzili się w IV kwarcie jak już było po ptokachLaboral Kutxa - Barcelona
Barcelona -1.5 @1.83 bet365
W tym sezonie gospodarze pokazują 2 oblicza - ligowe i euroligowe. W europejskich rozgrywkach potrafią przeciwstawić się najlepszym. Nie wydaje mi się jednak że pokonają dzisiaj gości. Barcelona podbudowana zwycięstwem nad CSKA i Real na pewno będzie chciała kontynuować zwycięską passę.
Co myslisz o meczu Ghem - Gomez? wiem, ze Gomez dosc slabiutki, ale Ghem tak zawija smiesznie i czasami potrafi zrobic przerozne rzeczy.Ciekawe jak tam forma DelPo. Match-up jego z Federerem od razu przypomina najlepsze czasy, także fajnie jakby do niego doszło.
McHale wygra 29 gem po 3,00 w Bet365