>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Już przerzucili Halkbank do nierozliczonych, następny krok to rozliczenie na + :cool:

e; ogólnie coś się nie spieszą z rozliczaniem kuponów
Ja mam cały czas zamrożony zakład ze złotym setem, teoretycznie najłatwiejszym do rozstrzygnięcia. Niezłe jaja z tym meczem ogólnie.

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
???? Siarka Tarnobrzeg - Polfarmex Kutno
Polfarmex -1.5 @1.80 bet365
Zaczyna się druga połowa. Myślę że po zmianie stron wyjdą zepną poślady i odniosą spokojne zwycięstwo. Siarka już o nic nie gra z kolei Polfarmex myśli o jak najwyższym miejscu przed decydującą fazą rozgrywek.
✅
Jeszcze takie coś leci:
Laboral Kutxa - Barcelona
Barcelona -1.5 @1.83 bet365
W tym sezonie gospodarze pokazują 2 oblicza - ligowe i euroligowe. W europejskich rozgrywkach potrafią przeciwstawić się najlepszym. Nie wydaje mi się jednak że pokonają dzisiaj gości. Barcelona podbudowana zwycięstwem nad CSKA i Real na pewno będzie chciała kontynuować zwycięską passę.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Mam dobry typ w debla Peralta/Podlipnik.
Raja/Roelofsoe zdobywaja punkty praktycznie po 1 serwisie w meczu Garza/Hank, oni na returni sa straszni, a maczka to w ogole nie jest ich nawierzchnia. Z kolei peralta/podlipnik siwetnie graja debla na maczce wlasnie i sie razem czuja.
1,33 bet365

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Arsenal Women vs Reading Women. Łącznie bramek — 1. połowa: Powyżej 1
Kurs: 1.80 zwrot
marathonbet
Ernests Gulbis - Zwycięzca seta (Set 1)
Mikhail Youzhny - Ernests Gulbis
1.85 ⛔betano
Ernests Gulbis - Zwycięzca meczu
2.15 ⛔betano
Powyżej +25.5 - Suma gemów
1.88⛔ betano

applause 2,4K

applause

Użytkownik
McHale wygra mecz po 1,53 w Bet365, gram grubo jak przegram to trzeba sobie będzie zrobić przerwę od forumka ????
Amerykanka 96% po 1 serwisie, pod koniec 2 seta widocznie spuchła, zobaczymy co będzie w 3 secie, jak dla mnie jest po prostu lepsza od Japonki

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom