amadeuszmozart
Użytkownik
Schwartzman gra zbyt asekuracyjnie, tylko na srodek przebija, a jak ma pilke zeby uderzyc to zaczal wyrzucac. Szkoda
Na twardej brałbym w ciemno, tutaj bez zdaniaCo myslisz o meczu Ghem - Gomez? wiem, ze Gomez dosc slabiutki, ale Ghem tak zawija smiesznie i czasami potrafi zrobic przerozne rzeczy.
Zastanawia mnie tutaj +1,5s na Gomeza
Myslalem nad tym szczerze to zamknąłem kupon na Polske bo tam pachnie remisem i neima c oryzykowac, za drobne można grac remis 4.75 bet 365
McHale 4-5 --> 7-5 inaczej być nie mogło, ale brawa dla Doi za walkęMcHale wygra mecz po 1,53 w Bet365, gram grubo jak przegram to trzeba sobie będzie zrobić przerwę od forumka ????
Amerykanka 96% po 1 serwisie, pod koniec 2 seta widocznie spuchła, zobaczymy co będzie w 3 secie, jak dla mnie jest po prostu lepsza od Japonki
Ram & Halkbank 2xwitam
co sadzicie o meczu RAMA z Donskoyem?? Dla mnie amerykaniec to dosc duzy faworyt do zameldowania sie w II rundzie a w dziale widze cisza na temat tego meczu...
Jak ktos ma jakąs opinie niech sie wypowie
Halkbank do gry jak najbardziej dzis @ 1,83 bet365
w koncu trenejro perugi zrozumial ze russel mieki wujem robiony fromm robi masakre poki co. w ataku to go nawet nie dotkneli a i przyjecie lepsze jak kolezka bedzie tb a tam 45/55 dla perugi ktora moze zakonczyc 1/4 juz dzisiaj i byc w polfinaleVerona +5,5 4. set @ 1,72
Bet365
Niewątpliwie. Co nie zmienia faktu, iż sądzę, że Verona te 20 punktów w czwartym zdobędzie.w koncu trenejro perugi zrozumial ze russel mieki wujem robiony fromm robi masakre poki co. w ataku to go nawet nie dotkneli a i przyjecie lepsze jak kolezka bedzie tb a tam 45/55 dla perugi ktora moze zakonczyc 1/4 juz dzisiaj i byc w polfinale
mialem go w triplu z cebula i granollersem i zamknalem z 90% wygrana jak zlamal na 4-3 czulem, ze bedzie odwalal..Co ten Ramos odwala... tylko ciśnienie mi podnosi
Miałem podobnie robić ale oczywiście w głowie "no przecież bezstresowo to dowiezie" no i mam nerwówke ????mialem go w triplu z cebula i granollersem i zamknalem z 90% wygrana jak zlamal na 4-3 czulem, ze bedzie odwalal..
Schwartzman jest lepszy jednak. z 40-0 u vaska zrobil 40-40.
2 set 2,20 unibet
Ktory to pisal McHale 2 set?
przeciez te skosne to sa waleczne lwy doslownie, co zrobila Doi ze Svitolina? seta po kursie 6 wziela
ja juz sie nauczylem, ze lepiej wygrac mniej, ale wygrac, podobnie dzisiaj zamknalem halkbank jak prowadzili w tie-breaku 14-12, wygrali co prawda, ale bylo 95% wygranej, wiec po co kusic losMiałem podobnie robić ale oczywiście w głowie "no przecież bez stresowo to dowiezie" no i mam nerwówke ????
Troszkę się denerwowałem, aleVerona +5,5 4. set @ 1,72
Bet365
W sobotę z Finami o 17:30ktos wie kiedy gramy i z kim nastepny mecz ?