>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Co myslisz o meczu Ghem - Gomez? wiem, ze Gomez dosc slabiutki, ale Ghem tak zawija smiesznie i czasami potrafi zrobic przerozne rzeczy.
Zastanawia mnie tutaj +1,5s na Gomeza
Na twardej brałbym w ciemno, tutaj bez zdania

applause 2,4K

applause

Użytkownik
McHale wygra mecz po 1,53 w Bet365, gram grubo jak przegram to trzeba sobie będzie zrobić przerwę od forumka ????

Amerykanka 96% po 1 serwisie, pod koniec 2 seta widocznie spuchła, zobaczymy co będzie w 3 secie, jak dla mnie jest po prostu lepsza od Japonki
✅ ✅ ✅ McHale 4-5 --&gt; 7-5 inaczej być nie mogło, ale brawa dla Doi za walkę ;)

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
witam
co sadzicie o meczu RAMA z Donskoyem?? Dla mnie amerykaniec to dosc duzy faworyt do zameldowania sie w II rundzie a w dziale widze cisza na temat tego meczu...

Jak ktos ma jakąs opinie niech sie wypowie ;)
Halkbank do gry jak najbardziej dzis @ 1,83 bet365
Ram &amp; Halkbank 2x ✅
????
dobry dzien, co na nocke?? jak widzicie under 225,5 @ 1,66 w meczu sacramento?

P 1,8K

patced

Użytkownik
zszedl russel pseudo przyjmujacy pojawil sie fromm i juz sila ognia perugi wzrosla... szkoda bo verona miala mecz na 3-1 a tak uwala w tb

quintana 425

quintana

Użytkownik
Ramos to jest dopiero artysta. W fajnym stylu dwa razy pod rząd przełamuje, aby potem dwa razy pod rząd tracić serwis ????
Oby wygrał bo nie wytrzymie

P 1,8K

patced

Użytkownik
Verona +5,5 4. set @ 1,72
Bet365
w koncu trenejro perugi zrozumial ze russel mieki wujem robiony fromm robi masakre poki co. w ataku to go nawet nie dotkneli a i przyjecie lepsze jak kolezka bedzie tb a tam 45/55 dla perugi ktora moze zakonczyc 1/4 juz dzisiaj i byc w polfinale

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
w koncu trenejro perugi zrozumial ze russel mieki wujem robiony fromm robi masakre poki co. w ataku to go nawet nie dotkneli a i przyjecie lepsze jak kolezka bedzie tb a tam 45/55 dla perugi ktora moze zakonczyc 1/4 juz dzisiaj i byc w polfinale
Niewątpliwie. Co nie zmienia faktu, iż sądzę, że Verona te 20 punktów w czwartym zdobędzie.

nitros14 6K

nitros14

Użytkownik
mialem go w triplu z cebula i granollersem i zamknalem z 90% wygrana jak zlamal na 4-3 czulem, ze bedzie odwalal..
Miałem podobnie robić ale oczywiście w głowie &quot;no przecież bezstresowo to dowiezie&quot; no i mam nerwówke ????

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
Miałem podobnie robić ale oczywiście w głowie &quot;no przecież bez stresowo to dowiezie&quot; no i mam nerwówke ????
ja juz sie nauczylem, ze lepiej wygrac mniej, ale wygrac, podobnie dzisiaj zamknalem halkbank jak prowadzili w tie-breaku 14-12, wygrali co prawda, ale bylo 95% wygranej, wiec po co kusic los
ale zycze zeby wam hiszpan ogarnal ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom