>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
U Danielli najprawdopodobniej bedzie super tie break, bo sa jednak lepsi, ale 1 seta przegrali. Wiec warto ich pobrac po kursie 2.00 unibet
para sa lepsza ale jak tamci na takiej nawierzchni beda nawalali 1st serwis pod 90 to ciezko takich dziadow polamac ????

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
UWAGA! NOWA LOKATA KTO POBIERAL GROTHA 2-0 niech pobiera i teraz

2-0 FRITZ ZA WSZYSTKO CO MACIE, POWTARZAM!
2-0 1,44 BET365
wszystko co mamy przegraliśmy już ostatnio na 2-0 Jaziriego z Robertem :p

Otrzymane punkty reputacji: +1
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Atlanta Hawks wygra mecz @2.20 bet365
Oglądam to, myślę, że Wizardsi nawet jak wrócą na prowadzenie , to w ostatniej kwarcie to oddadzą.
Przepraszam, oni są na prowadzeniu ???? chodziło mi o to, że nawet jakby powiększyli przewagę.

Otrzymane punkty reputacji: +2
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Ja bym z tym Fritzem uważał. Tamten nie daje mu w drugim secie nawet punktu przy swoim serwisie.
to wiadomo, ze bolleli powalczy.. ze to nie jest mecz charytatywny, ale fritz chyba bedzie gora jednak moim zdaniem
@quintana
i mamy brejka :grin:

quintana 425

quintana

Użytkownik
to wiadomo, ze bolleli powalczy.. ze to nie jest mecz charytatywny, ale fritz chyba bedzie gora jednak moim zdaniem
To, że będzie górą to wiem, to jest nawet jego obowiązek bo kupon musi wejść ;p. Też licze na spokojnie 2:0, ale nie zdziwię się jak Bolelli jednego seta ugra, oby zaraz młodziak przełamał.
Jak na życzenie hehe

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Daniell/Sitak 3-0 i kurs na nich 1,12 na przeciwnikow 6.00.
3-3 -- i oddali na 4-5 tam Ci serwuja na seta

przeciwnicy maja tez pojecie o deblu, kursy przesadzone byly, ten reyes widzialem ma grubo ponad 60 spotkan w deblu na clayu, a sitak z daniellem po 20 pare.

UWAGA! NOWA LOKATA KTO POBIERAL GROTHA 2-0 niech pobiera i teraz

2-0 FRITZ ZA WSZYSTKO CO MACIE, POWTARZAM!
2-0 1,44 BET365
✅ ✅

powinniscie mi zrzute na skrilla zrobic, podaje dzisiaj kolejna lokate po estrelli z grothem, ktora wchodzi na miętko ???? :grin:

U Danielli najprawdopodobniej bedzie super tie break, bo sa jednak lepsi, ale 1 seta przegrali. Wiec warto ich pobrac po kursie 2.00 unibet
no wygrali tie-break i mamy stb to musialo sie tak skonczyc, ale mecz jest wyrownany, moze minimalnie, ale to minimalnie lepsi sa sitaki, ale detale zadecyduja...

Otrzymane punkty reputacji: +7
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
no wygrali tie-break i mamy stb to musialo sie tak skonczyc, ale mecz jest wyrownany, moze minimalnie, ale to minimalnie lepsi sa sitaki, ale detale zadecyduja...
Wymęczyli bardziej bym powiedział, tam przy 5:6 passing shot mógł różnie się skończyć.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Wymęczyli bardziej bym powiedział, tam przy 5:6 passing shot mógł różnie się skończyć.
jak sitaki wyszly na prowadzenie 3-1, zamknalem co mialem na obrajanow po kursie 4,50 ????
zostawilem sitakow po 2,00
patrze 6-5 obrajany
przy 6-6 sie obsralem i zamknalem sitakow po 2,00.. i teraz widze, ze moglem zostawic.....
`@anderson
juz mozesz ksiegowac, nie wypuszcza

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
jak sitaki wyszly na prowadzenie 3-1, zamknalem co mialem na obrajanow po kursie 4,50 ????
zostawilem sitakow po 2,00
patrze 6-5 obrajany
przy 6-6 sie obsralem i zamknalem sitakow po 2,00.. i teraz widze, ze moglem zostawic.....
No ja mam Sitaków po 2,00 i oby się skończyło jak Podlipniki to będzie zajebiście.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Vivian Heisen 2. set @ 1,57
Bet365

Powinno być izzi.
Teraz jest 2,00, piękny kurs.
Miała na widelcu rywalkę. Za dużo nerwów.
piękny, szkoda że przegrany już prawie :browar565::browar565:
Skomentuj to, junie :cool::
Peralta/Podlipnik-Castillo @ 2,25
Bet365
Walczą, więc gram.
Jak Larsson nie połamie to w następnym gemie sama się złamie. Ledwo zipie. Zresztą, Cebula też, ale ona to walczak.

Cibulkova 24. gem @ 2,00
Bet365
Verona +5,5 4. set @ 1,72
Bet365

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Galdos/Molteni 1,34 unibet
To sie wydaje byc lokata patrzac na to jak Samper z Roca graja debla, Samper jest sredni przy siatce. Na returni sa slabi obaj, slabo returnuja zwlaszcza z backhandu. Do tego w debla obaj graja malo.
Wczoraj mi sie ta para podobala i wygrali z lepszymi przeciwnikami. Widze latwa wygrana tutaj 2-0 i kurs pobieram mocno juz teraz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom