Ja zamknąłem sobie ten zakład, bo po meczu miałem taką opcję. Ze stówy wyciągnąłem trzy i na ten moment już część z tych pieniędzy jest w ruchu. Jak myślicie, czy mogą mi odebrać te pieniądze, czy pozostawią to tak jak jest w moim przypadku, a po prostu osobom, które postawiły na wygraną Halkbanku zwrócą pieniądze?teraz tak , dziwne bo mi normalnie rozliczyli Hallbank jako wygrany ???? piszcie do nich na czacie ;d
Wydaje mi się, że po prostu jeżeli będziesz miał dajmy na to te 300zł to sciągnął Ci je z konta ;dJa zamknąłem sobie ten zakład, bo po meczu miałem taką opcję. Ze stówy wyciągnąłem trzy i na ten moment już część z tych pieniędzy jest w ruchu. Jak myślicie, czy mogą mi odebrać te pieniądze, czy pozostawią to tak jak jest w moim przypadku, a po prostu osobom, które postawiły na wygraną Halkbanku zwrócą pieniądze?
I tak zrobię. Ewidentny błąd, ponieważ świadomie nie grałem na awans a na zwycięstwo.To pisz do nich , na pewno poprawią
uwaga rozliczam :grin:, kto zagral ten juz zarobiony
jak mówiłem, łatwo niesamowicie, Muller to leszcz jakich mało, w ostatnim gemie połamany z 40-15 ????Verdasco 2 set po 1,70 w Bet365, powinno być łatwo
Sam miałem postawionego Verdasco, że wygra mecz, ale głupoty piszesz bez urazy. ????jak mówiłem, łatwo niesamowicie, Muller to leszcz jakich mało, w ostatnim gemie połamany z 40-15 ????
wyplac i dzis nie graj to najpierw zrobia minus, a potem wyzeruja z dobrej woli ????A ja świadomie grałem na zwycięstwo Lube w 5 secie przy 8-8 i rozliczyli na + i nie będę się kłócił ????
zagrałem, jak coś to wiesz dlaczego zamrożone ????Wormatia Worms - TSV Steinbach Typ: Steinbach @ 3.40 w Bet365
64' 1-1
Do przerwy 1-0 dla WW. Pachnie mi tutaj ładnym łamakiem.
Ogólnie goście w zimę mocno wzmocnieni, nieźle punktują. Wormatia dzisiaj bez dwóch podstawowych zawodników, a w bramce gość, który teoretycznie zmaga się z grypą.
To będzie ostatni jednak bet