>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
teraz tak :p, dziwne bo mi normalnie rozliczyli Hallbank jako wygrany ???? piszcie do nich na czacie ;d
Ja zamknąłem sobie ten zakład, bo po meczu miałem taką opcję. Ze stówy wyciągnąłem trzy i na ten moment już część z tych pieniędzy jest w ruchu. Jak myślicie, czy mogą mi odebrać te pieniądze, czy pozostawią to tak jak jest w moim przypadku, a po prostu osobom, które postawiły na wygraną Halkbanku zwrócą pieniądze?

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Ja zamknąłem sobie ten zakład, bo po meczu miałem taką opcję. Ze stówy wyciągnąłem trzy i na ten moment już część z tych pieniędzy jest w ruchu. Jak myślicie, czy mogą mi odebrać te pieniądze, czy pozostawią to tak jak jest w moim przypadku, a po prostu osobom, które postawiły na wygraną Halkbanku zwrócą pieniądze?
Wydaje mi się, że po prostu jeżeli będziesz miał dajmy na to te 300zł to sciągnął Ci je z konta ;d

julek 421

julek

Użytkownik
A ja świadomie grałem na zwycięstwo Lube w 5 secie przy 8-8 i rozliczyli na + i nie będę się kłócił ????

verti 3,4K

verti

Forum VIP
ostatni na dziś bet
Beroe - Sigal Prishtina Typ: Sigal -9.5 @ 1.80 w bet365 ✅ 75-89
Wynik po 3 kwartach 60-69.

Otrzymane punkty reputacji: +7
bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
???? Siarka Tarnobrzeg - Polfarmex Kutno
Polfarmex -1.5 @1.80 bet365
Zaczyna się druga połowa. Myślę że po zmianie stron wyjdą zepną poślady i odniosą spokojne zwycięstwo. Siarka już o nic nie gra z kolei Polfarmex myśli o jak najwyższym miejscu przed decydującą fazą rozgrywek.

Otrzymane punkty reputacji: +4
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
✅ jak mówiłem, łatwo niesamowicie, Muller to leszcz jakich mało, w ostatnim gemie połamany z 40-15 ????
Sam miałem postawionego Verdasco, że wygra mecz, ale głupoty piszesz bez urazy. ????
łatwo? szczęśliwe bo wyszedł z 0-40 przy swoim serwie, gdzie 3x zaserwował bardzo dobrze, trochę obiektywizmu ;p

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Rosengard Women vs Frankfurt Women. Łącznie bramek — 1. połowa: Powyżej 0.5
Kurs: 1.69⛔
marathonbet
Powyżej +0.5 - Suma goli
Rumunia - Litwa
1.53✅ betano
Manchester City Women vs Notts County Women. Łącznie bramek — 1. połowa: Powyżej 0.5
Kurs: 1.70⛔ marathonbet

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Wormatia Worms - TSV Steinbach Typ: Steinbach @ 3.40 w bet365 ⛔ 1-1
64&#39; 1-1
Do przerwy 1-0 dla WW. Pachnie mi tutaj ładnym łamakiem.
Ogólnie goście w zimę mocno wzmocnieni, nieźle punktują. Wormatia dzisiaj bez dwóch podstawowych zawodników, a w bramce gość, który teoretycznie zmaga się z grypą.
To będzie ostatni jednak bet ;)

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Wormatia Worms - TSV Steinbach Typ: Steinbach @ 3.40 w Bet365
64&#39; 1-1
Do przerwy 1-0 dla WW. Pachnie mi tutaj ładnym łamakiem.
Ogólnie goście w zimę mocno wzmocnieni, nieźle punktują. Wormatia dzisiaj bez dwóch podstawowych zawodników, a w bramce gość, który teoretycznie zmaga się z grypą.
To będzie ostatni jednak bet
zagrałem, jak coś to wiesz dlaczego zamrożone ????

catalona 704

catalona

Użytkownik
Już przerzucili Halkbank do nierozliczonych, następny krok to rozliczenie na + :cool:

e; ogólnie coś się nie spieszą z rozliczaniem kuponów

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom