>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
daje liga kuwejtu piłka ręczna mecz Kazma - Al Salibikheat powyżej 49,5 bramek po 1,9 w unibet
liga kuwejtu z tych tzw dzikich (arabia saudyjska itp) jest najbardziej overowa , pewnie mają tam dużo zagranicznych, bo kasa jest
✅✅✅ trochę cegły było, ale zrobili dosyć luźno, 5 minut przed czasem. Druga połowa piękna: ponad 30 bramek

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Bet365 miał zakłądy na zwycięzcę rywalizacji i normalny zwycięzca meczu Panowie postawiłem na wygraną i to na Live, a goście teraz uznali, że tamten typ był także na złoty set... macie też tak ? Przecież różnica na zwykłego zwycięzcę i zwycięzcę całej rywalizacji była znaczącą ? Czy oni chcą mnie opierdolić z kasy ?
Tam się dzieją cuda z tym live i tym meczem...

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Ja tego też nie rozumiem. Jak wygra Lube to będzie 3:3 w setach i co, uznają, że Lube wygrało mecz? to niedorzeczne, ale jak tak to spoko dla mnie miałem jeden zakłąd zagrany po kursie 3, że Lube wygra.

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Barcelona Women vs Paris Saint-Germain Women. Łącznie bramek — 1. połowa: Powyżej 0.5 ⛔
&lt;TABLE&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR&gt; &lt;TD&gt;
&lt;/TD&gt; &lt;TD class=choice-price&gt;Kurs: 2.20 &lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;
1/10 marathonbet
rozliczenie

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Nie ważne kto wygra, ale szacunek dla obu zespołów mega mecz
ale, to jest różnica co obstawiłeś czy wygra mecz czy całą rywalizację na pewno masz dokładnie napisane w zakładzie, pokaż co tam napisane.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Nie ważne kto wygra, ale szacunek dla obu zespołów mega mecz
ale, to jest różnica co obstawiłeś czy wygra mecz czy całą rywalizację na pewno masz dokładnie napisane w zakładzie, pokaż co tam napisane.
Ja mam dwa zakłady nierozliczone teraz - Lube wygra rozstrzygnięcie i Lube wygra mecz. Dziwne, co nie?
Rozliczyło mi zakład na plus o zwycięstwie meczu na Lube. Ten po kursie 3.0. Zajebiście :p

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Przecież to normalne w Bet365 jest po prostu przyblokowane przy złotym secie rozliczą wszystko po nim, czyli Lube awans na + Lube mecz jako -

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Ja mam dwa zakłady nierozliczone teraz - Lube wygra rozstrzygnięcie i Lube wygra mecz. Dziwne, co nie?

Rozliczyło mi zakład na plus o zwycięstwie meczu na Lube. Ten po kursie 3.0. Zajebiście :p
Jaja jakies, ale nie ciesz się bo jestem przekoany, że poleci dużo skarg... przecież OKRADLI tych co grali na Halkabank.

Halkbank v Lube Banca Marche
(Zwycięzca meczu)

Tak pisze przy moim typie, pewniak jak nic, że grałem zwykły mecz, bez złotego seta na którego pisało &quot;rozstrzygnięcie rywalizacji&quot;.

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
✅ zarobiony po tym meczu :p

@up, czytaj mój poprzedni post. To dziwne, ale ja się cieszę i teraz nie chciałym, żeby mi tę kasę zabrali :p
Dalej się nie rozumiemy i nie wiem właścwie co Ty mi chcesz przestawić w tej formie ;D

Po prostu mecz wygrał Hallbank, awans Lube. Oni w przypadku dogrywek itd/itp blokują rozwiązania po regulaminowym czasie i rozliczają wszystko po meczu, więc tutaj wszystko chyba normalne przynajmniej jak dla mnie ????

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Botafogo-RJ U-20 vs Bonsucesso U-20. Łącznie bramek — 1. połowa: Powyżej 0.5
&lt;TABLE style=&quot;BORDER-TOP: 0px; BORDER-RIGHT: 0px; WHITE-SPACE: normal; WORD-SPACING: 0px; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM: 0px; TEXT-TRANSFORM: none; COLOR: rgb(0,0,0); FONT: 12px Arial, FreeSans, Arimo, &#39;Droid Sans&#39;, Helvetica, sans-serif; BORDER-SPACING: 0px; BORDER-LEFT: 0px; WIDOWS: 1; LETTER-SPACING: normal; BACKGROUND-COLOR: rgb(245,255,244); TEXT-INDENT: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px&quot;&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR style=&quot;BORDER-TOP: 0px; BORDER-RIGHT: 0px; BORDER-BOTTOM: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BORDER-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 0px&quot;&gt; &lt;TD style=&quot;BORDER-TOP: 0px; BORDER-RIGHT: 0px; WIDTH: auto; VERTICAL-ALIGN: middle; BORDER-BOTTOM: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BORDER-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 5px&quot;&gt;2/10 marathonbet&lt;/TD&gt; &lt;TD class=choice-price style=&quot;BORDER-TOP: 0px; BORDER-RIGHT: 0px; WIDTH: 105px; VERTICAL-ALIGN: middle; BORDER-BOTTOM: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BORDER-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 5px&quot;&gt;Kurs: 1.65⛔

&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;

catalona 704

catalona

Użytkownik
Halkbank @ 1.83 bet365
Halkbank u siebie bardzo mocny, bodaj bez porażki na własnym terenie, a do tego ściany tak bardzo widoczne, szczególnie tam.
⛔
chociaż szczerze mówiąc nie rozumiem tego...wygrali mecz 3;2 a złoty set potraktowali (mimo że było 3;3) jako win Lube. Minus dla Betki

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Jaja jakies, ale nie ciesz się bo jestem przekoany, że poleci dużo skarg... przecież OKRADLI tych co grali na Halkabank.

Halkbank v Lube Banca Marche
(Zwycięzca meczu)

Tak pisze przy moim typie, pewniak jak nic, że grałem zwykły mecz, bez złotego seta na którego pisało &quot;rozstrzygnięcie rywalizacji&quot;.
Myślę, że będzie niezły bajzel po tym meczu. Szkoda mi by było tych trzech stów, gdyby mi je zabrali, ale z drugiej strony jeszcze grubiej wszedłem w to, że Lube wygra decidera, więc nie mogę narzekać.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Dalej się nie rozumiemy i nie wiem właścwie co Ty mi chcesz przestawić w tej formie ;D
Po prostu mecz wygrał Hallbank, awans Lube. Oni w przypadku dogrywek itd/itp blokują rozwiązania po regulaminowym czasie i rozliczają wszystko po meczu, więc tutaj wszystko chyba normalne przynajmniej jak dla mnie ????
Ziomek, miałem zagrane dwa zakłady. Jeden o decydującym secie, a drugi zagrałem przy stanie 2:1 dla Halkbanku, że zwycięzcą meczu będzie Lube.
No i ten drugi zakład rozliczyli mi na plus. Rozumiemy się teraz? :p
W ogóle w becie chyba średnio wiedzieli na czym polega decydujący set, bo był zakład na prowadzenie po 20tu punktach :p

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Ziomek, miałem zagrane dwa zakłady. Jeden o decydującym secie, a drugi zagrałem przy stanie 2:1 dla Halkbanku, że zwycięzcą meczu będzie Lube.
No i ten drugi zakład rozliczyli mi na plus. Rozumiemy się teraz? :p
teraz tak :p, dziwne bo mi normalnie rozliczyli Hallbank jako wygrany ???? piszcie do nich na czacie ;d

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom