No ja sie trochę przestraszyłem tych dwóch przełamań dlatego zaczekałem na rozwój sytuacji ????przy 3-0 6,25 bylo, a naszlo mnie cos ze Zverev to jeszcze ogarnie bo patrzylem na skroty..
Przegrywają na własne życzenie ośmieszając się błędami, Turki nic nie graja.Siatkarscy eksperci - Lube Banca ma szanse to jeszcze wygrać? I przede wszystkim - będą chcieli to wygrać?
Bo zagrałem po kursie 3.00, że Lube wygrają. Tak patrzę na ten mecz, wydaję mi się na styku, ale się nie znam no i pytam, czy ktoś może ma podobne przemyślenia.Przegrywają na własne życzenie ośmieszając się błędami, Turki nic nie graja.
Stankovic zamiast robic samolot i asekurowac pilke ktora szla na aut (po bloku) mogl ja podbic i bylaby kontra na remis, to chyba mysla ze sedziowie tacy slepi jak u nich w lidze :]
Będzie Tie Break i tam może się wszystko zdarzyć, ja po pierwszym secie grubiej pograłem Halbank +1,5 seta no i fajnie wyszło, teraz widzę 7-4 dla Lube więc tie break będzie bardzo ciekawy!Bo zagrałem po kursie 3.00, że Lube wygrają. Tak patrzę na ten mecz, wydaję mi się na styku, ale się nie znam no i pytam, czy ktoś może ma podobne przemyślenia.
rozliczenieMoldova U-21 vs Belgium U-21. Łącznie bramek: Powyżej 0.5
Piłka nożna. UEFA European U-21 Championship. 2017. Qualifying. 1st Round. Moldova U-21 vs Belgium U-21
<TABLE> <TBODY> <TR> <TD>
</TD> <TD class=choice-price>Kurs: 1.533 </TD></TR></TBODY></TABLE>
2/10 marathonbet
Powyżej +0.5 - 1 połowa – suma goli
Wolfsburg (W) - Brescia Calcio (W)
1.65
2/10 betano