>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
w tym Kuwejcie gości już 3 karnych nie strzelili, co ja dziś mrożę , jak to nie wejdzie to już nie podaje, bo zza firanki 80% wchodzi ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Siatkarscy eksperci - Lube Banca ma szanse to jeszcze wygrać? I przede wszystkim - będą chcieli to wygrać?
Przegrywają na własne życzenie ośmieszając się błędami, Turki nic nie graja.
Stankovic zamiast robic samolot i asekurowac pilke ktora szla na aut (po bloku) mogl ja podbic i bylaby kontra na remis, to chyba mysla ze sedziowie tacy slepi jak u nich w lidze :]

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Przegrywają na własne życzenie ośmieszając się błędami, Turki nic nie graja.
Stankovic zamiast robic samolot i asekurowac pilke ktora szla na aut (po bloku) mogl ja podbic i bylaby kontra na remis, to chyba mysla ze sedziowie tacy slepi jak u nich w lidze :]
Bo zagrałem po kursie 3.00, że Lube wygrają. Tak patrzę na ten mecz, wydaję mi się na styku, ale się nie znam no i pytam, czy ktoś może ma podobne przemyślenia.
edycja 6:2 w czwartym secie dla Lube. Powoli już można zadawać pytanie o to, co się stanie w tie-breaku?

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Bo zagrałem po kursie 3.00, że Lube wygrają. Tak patrzę na ten mecz, wydaję mi się na styku, ale się nie znam no i pytam, czy ktoś może ma podobne przemyślenia.
Będzie Tie Break i tam może się wszystko zdarzyć, ja po pierwszym secie grubiej pograłem Halbank +1,5 seta no i fajnie wyszło, teraz widzę 7-4 dla Lube więc tie break będzie bardzo ciekawy!

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Moldova U-21 vs Belgium U-21. Łącznie bramek: Powyżej 0.5
Piłka nożna. UEFA European U-21 Championship. 2017. Qualifying. 1st Round. Moldova U-21 vs Belgium U-21
&lt;TABLE&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR&gt; &lt;TD&gt;
&lt;/TD&gt; &lt;TD class=choice-price&gt;Kurs: 1.533 &lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;
2/10 marathonbet

Powyżej +0.5 - 1 połowa – suma goli
https://pl.betano.com/live/Wolfsburg-W-v-Brescia-Calcio-W-632483#https://pl.betano.com/live/Wolfsburg-W-v-Brescia-Calcio-W-632483#
Wolfsburg (W) - Brescia Calcio (W)
1.65
2/10 betano

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Moldova U-21 vs Belgium U-21. Łącznie bramek: Powyżej 0.5
Piłka nożna. UEFA European U-21 Championship. 2017. Qualifying. 1st Round. Moldova U-21 vs Belgium U-21✅
&lt;/TD&gt; &lt;TD class=choice-price&gt;Kurs: 1.533 &lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;
2/10 marathonbet
Powyżej +0.5 - 1 połowa – suma goli
Wolfsburg (W) - Brescia Calcio (W)
1.65✅
2/10 betano
rozliczenie

verti 3,4K

verti

Forum VIP
GKK Sibenik - Osijek Typ: Osijek +11.5 @ 1.83 w bet365 ✅ 70-65
37-27 HT.
Przed meczem trener gospodarzy zapewniał, że dzisiaj da pograć młodzieży, żeby zrobić mały przegląd kadr przed dalszą częścią sezonu, a wynik ma być sprawą drugorzędną.
Na początek wyszła całkiem mocna piątka i zrobiła +17, potem weszli Ci, którzy mieli dostać swoją szansę i zrobiło się już +6 (do przerwy +10).
Osijek na kiepskiej skuteczności 2/11 za 3, 3/8 na linii. Jeżeli trener Sarin dalej będzie tak rotował, to myślę, że handicap śmiało zostanie pokryty.
Ponadto Osijek wygra @ 6.75. ⛔

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Austria U-18 vs England U-18. Łącznie bramek — 1. połowa: Powyżej 0.5
&lt;/TD&gt; &lt;TD class=choice-price&gt;Kurs: 1.74&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt; 2/10 marathonbet

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Barcelona Women vs Paris Saint-Germain Women. Łącznie bramek — 1. połowa: Powyżej 0.5
&lt;/TD&gt; &lt;TD class=choice-price&gt;Kurs: 2.20 &lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;
1/10 marathonbet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom