>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Proszę dbajcie o przejrzystość tematu. Każdy ma dostęp do livescore&#39;a i nie ma potrzeby pisania tu co chwile o wyniku spotkania/meczu.
PS
Nie mówię tu o sytuacji, gdy podsumowujemy typ.

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Proszę dbajcie o przejrzystość tematu. Każdy ma dostęp do livescore&#39;a i nie ma potrzeby pisania tu co chwile o wyniku spotkania/meczu.

PS

Nie mówię tu o sytuacji, gdy podsumowujemy typ.
Może masz racje ale wydaje mi się ze dzięki tej dyskusji co się dzieje w meczu ten temat nie upada a cos się dzieje i jest traktowany troche jak czat co moim zdaniem jest zaleta ale co ja tam wiem..

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Może masz racje ale wydaje mi się ze dzięki tej dyskusji co się dzieje w meczu ten temat nie upada a cos się dzieje i jest traktowany troche jak czat co moim zdaniem jest zaleta ale co ja tam wiem..
Jest regulamin, jest nowa konwencja działu. Temat ma być przede wszystkim przejrzysty bez konieczności przekopywania się dalej. Trzymajcie się tego co napisałem.

Pozdro i miłego zarabiania

Otrzymane punkty reputacji: +4
kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Ramzes jaka cenzura haha
Jaka cenzura??? Od samego początku istnienia tego działu, była mowa o tym, że dyskusja jest jak najbardziej dozwolona. Jednakże musi to być merytoryczna wymiana poglądów na temat zamieszczanych typów! //K@mil

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Biathlon, PŚ Chanty-Mansijsk, Sprint Kobiet
Justine Braisaz - Karin Oberhofer 1 @1,83 Bet365
Francuzki w końcówce sezonu w mocnym gazie, Włoszki wręcz przeciwnie. Braisaz ładnie się zaprezentowała na MŚ. Jeśli przez tydzień dramatycznie nie obniży poziomu to powinna porobić Karin.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Araujo Luciano mecz kurs 3 Bet365 za drobne można zagrac
zapomnij. wlosi to biora jak nie w dwoch to w tb lajtowo.
e: 15-4 ✅ wspolczuje tutaj ludziom co graja jak leci. siatkowka plazowa do najbardziej dochodowy biznes a wy tu takie babole rzucacie...

P 1,8K

patced

Użytkownik
Totalna porazka, 2 set ladne ugrany a Tie break 15;4 auty siatki bloki tyle mogę pwoiedziec
plazowa to taki dziwny sport, ze seta dog wygra ale gdy ktos jest gorszy to ostatecznie i tak polegnie. tutaj brazole nie mieli szans to dziadki bez przyjecia i ogolnie slabi a wlosi jak juz Mateo w dziale pisal graja o IO. Zreszta Lupo z kolega to swiatowy top wiec na takich bobow spokojnie to musialo wystarczec.

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
plazowa to taki dziwny sport, ze seta dog wygra ale gdy ktos jest gorszy to ostatecznie i tak polegnie. tutaj brazole nie mieli szans to dziadki bez przyjecia i ogolnie slabi a wlosi jak juz Mateo w dziale pisal graja o IO. Zreszta Lupo z kolega to swiatowy top wiec na takich bobow spokojnie to musialo wystarczec.
wiem dlatego zagrałem za drobne ale miałem nadzieje ze po wygranym secie pojda za ciosem

P 1,8K

patced

Użytkownik
wiem dlatego zagrałem za drobne ale miałem nadzieje ze po wygranym secie pojda za ciosem
szkoda siana ale pogras i poobserwujesz ten sport to zczaisz szybko co i jak bo naprawde to kopalnia kasy. rogefeder czy inni moga sie w podobny sposob wypowiadac. zeby ofa neibylo z dubla z dzialu holendrzy zostali ale kursy smiszne juz.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Przecież to wystarczyło zobaczyć podejście ich do drugiego seta, Włosi to najlepszy przykład olewającej gry, zaraz po Lucenie i Rossenthalu. Może kogoś jeszcze znalazł bym. Gość sobie przestał drugiego seta, a jak trzeba było odpalić to wszystko funkcjonowało. Takich meczów jest massę, a nawet Dalhaussery czy Alisona potrafią sobie zagrać na 40%, a potem jak wjedą na swój poziom to wygrywać sety do 12 i 8.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom