>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Biathlon, PŚ Chanty-Mansijsk, Sprint Kobiet
Justine Braisaz - Karin Oberhofer 1 @1,83 Bet365
Francuzki w końcówce sezonu w mocnym gazie, Włoszki wręcz przeciwnie. Braisaz ładnie się zaprezentowała na MŚ. Jeśli przez tydzień dramatycznie nie obniży poziomu to powinna porobić Karin.
✅ ✅ śmierć w dyskotece, minutę jej dołożyła.

Otrzymane punkty reputacji: +4
P 1,8K

patced

Użytkownik
Ross/Walsh 2-0 po 1,83 bet365 live mozna wbijac. jankeski w formie + kontuzja brazolek trzeba zabijac. ✅ 2-0 w drugim juz pogrom
e: brouwery beda gonic wynik. ja wgl nie ogarniam po co oni kiwki jakies probuja skoro leja i tak na d blokiem ^^ 1,72 mozna wchodzic
e2; holendrzy przespali poczatek seta ale obudzili sie. takze na mecz mozna wbijac po 2,00 bet365 live juz. Brouwer/Meeuwsen

Otrzymane punkty reputacji: +7
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Polki poza turniej, pewnie już nie będą się spinać Gallay/Klug 2 set @ 1.83 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +4
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Polki poza turniej, pewnie już nie będą się spinać Gallay/Klug 2 set @ 1.83 bet365
Oby jeszcze Bryl/Szalankiewicz wygrali
brawo Mateo za sugestie o balowaniu
&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;2&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;v&quot; align=&quot;center&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;v&quot;&gt;Ranghieri/Carambula ITA [9]&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;v&quot;&gt;Pedlow/O&#39;Gorman CAN [25]&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;v&quot; nowrap=&quot;true&quot;&gt;0-2 (18-21, 18-21)&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Ross/Walsh 2-0 po 1,83 bet365 live mozna wbijac. jankeski w formie + kontuzja brazolek trzeba zabijac.

e: brouwery beda gonic wynik. ja wgl nie ogarniam po co oni kiwki jakies probuja skoro leja i tak na d blokiem ^^ 1,72 mozna wchodzic

e2; holendrzy przespali poczatek seta ale obudzili sie. takze na mecz mozna wbijac po 2,00 bet365 live juz. Brouwer/Meeuwsen
Nerwowa koncowka ale ugraly, ciekaw jestem jak to bd z 2 setem

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Ani jednego punktu nie dali z kortu 5 gdzie grali Carambule a potem Hiszpanie, zaś teraz punkt po punkcie dają Ruskie z Austriaczkami. Gdzie logika o_O

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Oby jeszcze Bryl/Szalankiewicz wygrali
brawo Mateo za sugestie o balowaniu
&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;2&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;v&quot; align=&quot;center&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;v&quot;&gt;Ranghieri/Carambula ITA [9]&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;v&quot;&gt;Pedlow/O&#39;Gorman CAN [25]&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;v&quot; nowrap=&quot;true&quot;&gt;0-2 (18-21, 18-21)&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
a jednak zeminieli wynik ????
&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;v&quot;&gt;Ranghieri/Carambula ITA [9]&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;v&quot;&gt;Pedlow/O&#39;Gorman CAN [25]&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;v&quot; nowrap=&quot;true&quot;&gt;2-1 (21-15, 15-21, 15-11)&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
wieć mam nadzieję, że te 2-0 to Polacy!

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
a jednak zeminieli wynik ????
&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;v&quot;&gt;Ranghieri/Carambula ITA [9]&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;v&quot;&gt;Pedlow/O&#39;Gorman CAN [25]&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;v&quot; nowrap=&quot;true&quot;&gt;2-1 (21-15, 15-21, 15-11)&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
wieć mam nadzieję, że te 2-0 to Polacy!
to Hiszpanie musieliby chyba nogami grać
@cz. najlepsze że dalej jest live, mimo iż Ruskie już grają po nich ????

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Ani jednego punktu nie dali z kortu 5 gdzie grali Carambule a potem Hiszpanie, zaś teraz punkt po punkcie dają Ruskie z Austriaczkami. Gdzie logika o_O
Pierwsze spotkanie też było pkt za pkt. Taki urok. Dla mnie to wogóle śmieszne jakby te korty były na bezludnej wyspie, gdzieś hen hen daleko ????

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Ross/Walsh 2-0 po 1,83 bet365 live mozna wbijac. jankeski w formie + kontuzja brazolek trzeba zabijac.

✅✅ Dzieki za typ 1 set nerwowo 2 formalność, chciałem zagrac za wysoka stawke ale spekalem i zagrałem za srednia bo wiadomo z setami to roznie bywa. Dzieki!

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Ascoli u19
Fiorentina u19
Helsingor u19
wszedzie under 2,5 kursy 1,72-1,66
bet365

SC Znojmo u21
over 2,5 ht 1,57 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 1,8K

patced

Użytkownik
Brouwer najgorszy mecz w karierze zagral... 1-2 wtopa ze sklejka. Kolejne mecze jesli zagraja z kims powazniejszym to powodzenia. Ogolnie w moich oczach stracili sporo. Ewidentnie sie podkladali. Sczegolnie Brouwer blad za bledem ...
wieczorem nicolai i lupo powalcza z nimi.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Holenderskie drewna dały popis. Nie ma to jak dostać runa w TB od patalachow.
⛔⛔
Brouwer o ile osttanio mecz o 3 plac z Fijałkami grał koncertowo to dzisiaj najbardzije dawał dupy. Nie potrafił przyjmować a kiwki to była jakaś kpina ;]
Fendrick/Sweat 3,00 bet365 live
Brazolki dalej drewniane
e; podbijam po kursie 5,5 koncowka dalej przyjecie w buraki i jakims cudem sie ratowaly.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Vitoria Open -
Kobiety

Humana-Paredes/Pischke vs Schwaiger/
Hansel 1 @ 1.72 Bet365

Kanadyjki to lepiej zbilansowana parą między ofensywą, a defensywą. Austriaczki grają słabo wczoraj dostały prezent od Amerykanek, wygrały jeden mecz i wcale mnie nie zdziwi jak to będzie ich jedyna wygrana.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom