verno
Znawca - Hokej
Jak chcesz się pobawić to wynik gema Nadal do 15 lub 30 kurs 3.75/4 ????7-5 Nadal @3,30 betsafe
przy 5-2 pisalem ze Zverev nie zrobi under 8,5 ???? i czuje ze Nadal to wyciagnie
Jak chcesz się pobawić to wynik gema Nadal do 15 lub 30 kurs 3.75/4 ????7-5 Nadal @3,30 betsafe
przy 5-2 pisalem ze Zverev nie zrobi under 8,5 ???? i czuje ze Nadal to wyciagnie
Wygralo doświadczenie młody się podjaral ze wygra potem psycha niewytrzymala i taki tego rezultatMłody Niemiec się spalił, dziękuje dobranoc. Przecież jego ostatnie serwy to chyba tylko po to żeby jak najszybciej zejść do szatni...
nie gram ziomek takich glupot, musialbym to grac po 10zl bo nie mam pojecia do ilu bedzie gem, ale po obrazie gry czuje kidy bedzie break i sobie plasko wszystko po 100zl gram i tak mi idzie najlepiej, nie ma spiny jak cos nie wejdzieJak chcesz się pobawić to wynik gema Nadal do 15 lub 30 kurs 3.75/4 ????
miał raz 1 break point przy stanie 5-4 serwis Struvaya na seta, ale jedynka trafil Struvay i wysadzil w aut od razu, potem ani razu nie zblizyl sie przy jego serwisie do break pointa, a sam oddal 2 razy w 2 secie. I mialem racje widziszugrał tam coś Verdugo chociaż w jednym z setów, bo patrze niemotę Keia i nie chce mi się odrywać?
Dokładnie półamatorTo bardzo dobrze. Oby było jak najwięcej trafionych typów w dziale.
P.S. W takim razie załapał się trochę na grę półamator z Meksyku, także obaj dobrze przewidzieliśmy.
Kursik 3 wjechalSerwisy isnera to obled patrze ze zdumieniem ale niewiem cyz czasem nie dojdzie do Tie Break i Nishikori go zabiega :/
Nishikori mecz kurs 3.20 dla odważnych, wydaje mi się ze tega seta ugra a w 3 go zabiega
Bet365
do tej pory nie mogę w to uwierzyć. Jak to możliwe, że w deblu (na hardzie) ktoś taki jak Bryany traci siedem piłek, w tym cztery przy własnym serwisie. Jedyne co mi do głowy przychodzi to jakieś spiskowe teorie o sprzedaniu meczu ????Wszelkie zażalenia kierujcie do króla debli. On już zrobi porządek z tymi niesfornymi klonami. W następnym tygodniu, zamiast w Miami, zagrają paletkami od ping ponga na licealnym ITF-ie.