>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Młody Niemiec się spalił, dziękuje dobranoc. Przecież jego ostatnie serwy to chyba tylko po to żeby jak najszybciej zejść do szatni...
Wygralo doświadczenie młody się podjaral ze wygra potem psycha niewytrzymala i taki tego rezultat
PS. zamykam zakłady na Nadala przy 6;5 pare groszy mniej a sport bywa różny ????

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Jak chcesz się pobawić to wynik gema Nadal do 15 lub 30 kurs 3.75/4 ????
nie gram ziomek takich glupot, musialbym to grac po 10zl bo nie mam pojecia do ilu bedzie gem, ale po obrazie gry czuje kidy bedzie break i sobie plasko wszystko po 100zl gram i tak mi idzie najlepiej, nie ma spiny jak cos nie wejdzie
dzisiaj dniowka 1,6k wiec elegancki dzien, gdyby wawrinka nie uwalil byloby z +2k
ugrał tam coś Verdugo chociaż w jednym z setów, bo patrze niemotę Keia i nie chce mi się odrywać?
miał raz 1 break point przy stanie 5-4 serwis Struvaya na seta, ale jedynka trafil Struvay i wysadzil w aut od razu, potem ani razu nie zblizyl sie przy jego serwisie do break pointa, a sam oddal 2 razy w 2 secie. I mialem racje widzisz

edit;
Nadal po 8 za stowke to juz byloby elegancko ???? mi lepiej wychodzi granie wysokich kursow, brejkow itd, niz jakis kurs 1,3 i za 1000zl bo sie mozna przejechac latwo a tak jakos idzie.. najlepsza pilka z australii, byla dzisiaj rano to mozna 1 krajowa zrobic w godzine na plaskiej stowce przy bankrollu 1k

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
To bardzo dobrze. Oby było jak najwięcej trafionych typów w dziale.

P.S. W takim razie załapał się trochę na grę półamator z Meksyku, także obaj dobrze przewidzieliśmy.
Dokładnie półamator ;)

trzeba zobaczyć co na jutro w takim razie

powyzej 20,5 1,68 betsafe u Djoka ⛔

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Serwisy isnera to obled patrze ze zdumieniem ale niewiem cyz czasem nie dojdzie do Tie Break i Nishikori go zabiega :/
Nishikori mecz kurs 3.20 dla odważnych, wydaje mi się ze tega seta ugra a w 3 go zabiega
Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Tu nie ma mowy o zabieganiu, bo nie ma wielkiej gry. Kitajec wziął się do roboty, przejmuje inicjatywę od razu od drugiej piłki przy swoim podaniu. Zobaczymy czy Isner zawiesi się na jeden gem.

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Serwisy isnera to obled patrze ze zdumieniem ale niewiem cyz czasem nie dojdzie do Tie Break i Nishikori go zabiega :/
Nishikori mecz kurs 3.20 dla odważnych, wydaje mi się ze tega seta ugra a w 3 go zabiega
Bet365
✅✅Kursik 3 wjechal ;)
Williams Halpe 2 set over 9.5 Halep bd walczy do końca
Kurs 2.50 bet365

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Wszelkie zażalenia kierujcie do króla debli. On już zrobi porządek z tymi niesfornymi klonami. W następnym tygodniu, zamiast w Miami, zagrają paletkami od ping ponga na licealnym ITF-ie.

D 0

dutra

Gość
Peyki też kiedyś jakis hardcore wyciągnęły ????
Proszę prowadzić merytoryczną dyskusję w oparciu o zamieszczane typy! //K@mil

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Wszelkie zażalenia kierujcie do króla debli. On już zrobi porządek z tymi niesfornymi klonami. W następnym tygodniu, zamiast w Miami, zagrają paletkami od ping ponga na licealnym ITF-ie.
do tej pory nie mogę w to uwierzyć. Jak to możliwe, że w deblu (na hardzie) ktoś taki jak Bryany traci siedem piłek, w tym cztery przy własnym serwisie. Jedyne co mi do głowy przychodzi to jakieś spiskowe teorie o sprzedaniu meczu ????

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
McMahon nie gra w IBK. Wchodzić można gruboooo w Hyundaje 1,72 ! bet365 5/5 ✅

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Wszystko ładnie pięknie, ale to bardziej Guto tam jest kocurem od wyciągania piłek ;)
Nie wiem czemu, ale wydaję mi się, że Ricardo z Filho wygrają ten mecz, Amerykanie żenujaca forma.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Wie ktoś o której Dudy mecz grały, bo ja szedłem jakoś przy meczu Nadala a to koło 3 było i nie widziałem ich meczu :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom