verno
Znawca - Hokej
W tie break przy wyniku 8:7 robi Wawrinke i outuje smecza metr od siatki n oco zrobić.
W tie break przy wyniku 8:7 robi Wawrinke i outuje smecza metr od siatki n oco zrobić.
Han jednak juz nie chciala tam siedziec. Singla przegrala to oddala mecz.Golubic/Han-Groenefeld/Melichar 0-0(*1-0)
Groenefeld/Melichar 1.75 b365
1-2Golubic/Han-Groenefeld/Melichar 0-0(*1-0)
Groenefeld/Melichar 1.75 b365
Lara - Portuguesa (Wenezuela)
Typ: Powyżej 1.5 bramki
Kurs:1.90 buk: bet365
tak jak mowilem wyrównany mecz. Dobry typ eazor&wood wjechalo ladnieNadal Zverev 1 set over 10.5 kurs 1.90 tu bd wyrównany mecz
Bet365
Proszę o podawanie nazwy bukmachera. //K@mil
Troche szczęście Ci dopisało, ale najważniejsze że buk ograbiony ????tak jak mowilem wyrównany mecz. Dobry typ eazor&wood wjechalo ladnie
PS. Forum nie dzialalo chwile a mi go bardzo brakowało i klikałem f5 jak głupie ???? .
JA za to dalem na Nadala moglem zakonczyc przy wyniku 8;7 ale chciwość wygrala ???? swoja droga piekna wymiana na 8:7Troche szczęście Ci dopisało, ale najważniejsze że buk ograbiony ????
Ja wyżej dałem na zwycięstwo Zvarev'a w meczu i ugrał po super pojedynku pierwszego seta! ALE trzeba przyznać Nadalowi, że jest to walczak jakich mało, co on wyciąga :wowsdf:
Jedyne co mnie wkurzało to to, że gdy młody zepchnął nadala do boku i miał odsłoniętą prawie całą połowę kortu to próbował uderzać albo w środek kortu, albo za plecy Nadala, który na dobrą sprawę stał w tym miejscu gdzie leciała piłka :zoltakartka:
no to siadło ci ladnie następnym razem podziel się ????A ja zagralem przy stanie 4-3 brejku Zvereva - over 10,5 po 3,5, Nadal +1,5g w 1s po 3,30 i
a przy 6-6 w tie breaku - Zverev 1 set po 2,30 :grin:
myslalem, ze Zverev przewali juz
-2,5g NAdala 2 set 1,8 betsafe
tam jutro na jankeski to 1,20 bedzie max ;/Dudy już chyba nie zagrają, więc podmęczone, Duda jeszcze z kontuzją, będzie szybki mecz dla Amerykanek.
Przy okazji Niemki co zagrały od 6:6 to komedia ????