>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
✅✅✅ JA dorwałem jeszcze z kursem 3 przy wyniku 1;3 ;) Live dziś na ladnym ✅✅ szkoda ze Wawrinka skopal koncowke bo tez troche kaski wlozylem a kursy były pokazne na live ????

Berdych 2 set kurs 2.20
@ 5;4 Berdych kurs 1.90 na 2 set dalej polecam ;)
⛔⛔ W tie break przy wyniku 8:7 robi Wawrinke i outuje smecza metr od siatki n oco zrobić.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Golubic/Han-Groenefeld/Melichar 0-0(*1-0)
Groenefeld/Melichar 1.75 b365
Han jednak juz nie chciala tam siedziec. Singla przegrala to oddala mecz.

pierwszy set 5-4...5-7 w drugim sie cholernie hanki musialy natrudzic zeby oddac a w tb hohoho co tam sie musialo dziac.... 5-0....8-10

ogolnie dzieki za zwrocenie uwagi bo takie kwiatki to perla ;]

larissa jakby jakims cudem przegrala to ladujemy je na mecz.

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
żeński debel gra podwójna turniej rangi Challenger. Nie mam pytań co typujesz Maćko ????
ta babka na Polsacie to za kare siedzi przy mikrofonie chyba po nocach komentując tenisa ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Nadal Zverev 1 set over 10.5 kurs 1.90 tu bd wyrównany mecz
Bet365
Proszę o podawanie nazwy bukmachera. //K@mil

Otrzymane punkty reputacji: +3
P 1,8K

patced

Użytkownik
eazor/wood kompletne nobki ale 4,33 namecz w deblu gdzie smyczek przewalil singla i pewnie nie ma zamiaru sie pocic w jakims podrzednym turnieju.
bet365 live
e; jakie to przewidywalne ✅

P 1,8K

patced

Użytkownik
eazor/wood podbijam widze przebieg do bolu podony do meczu Macko
jeszcze w bet365 mamy 2,25@ ✅ izdyr !
e; zarobiony po uszy ;]

P 1,8K

patced

Użytkownik
Hlavackowa/Hardecka 1,61 na suprer tb. Errani w sklejce sobie smiga czas sie pakowac singiel juz dawno zamniety. bet365 live
⛔ jednak karzel zostaje w usia jeszcze chwile...

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Dudy już chyba nie zagrają, więc podmęczone, Duda jeszcze z kontuzją, będzie szybki mecz dla Amerykanek.
Przy okazji Niemki co zagrały od 6:6 to komedia ????

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Nadal Zverev 1 set over 10.5 kurs 1.90 tu bd wyrównany mecz
Bet365

Proszę o podawanie nazwy bukmachera. //K@mil
✅✅ tak jak mowilem wyrównany mecz. Dobry typ eazor&amp;wood wjechalo ladnie ;)

PS. Forum nie dzialalo chwile a mi go bardzo brakowało i klikałem f5 jak głupie ???? .

Otrzymane punkty reputacji: +10
nitros14 6K

nitros14

Użytkownik
✅✅ tak jak mowilem wyrównany mecz. Dobry typ eazor&amp;wood wjechalo ladnie ;)

PS. Forum nie dzialalo chwile a mi go bardzo brakowało i klikałem f5 jak głupie ???? .
Troche szczęście Ci dopisało, ale najważniejsze że buk ograbiony ????

Ja wyżej dałem na zwycięstwo Zvarev&#39;a w meczu i ugrał po super pojedynku pierwszego seta! ALE trzeba przyznać Nadalowi, że jest to walczak jakich mało, co on wyciąga :wowsdf:

Jedyne co mnie wkurzało to to, że gdy młody zepchnął nadala do boku i miał odsłoniętą prawie całą połowę kortu to próbował uderzać albo w środek kortu, albo za plecy Nadala, który na dobrą sprawę stał w tym miejscu gdzie leciała piłka :zoltakartka:

P 1,8K

patced

Użytkownik
btw Rodinova wczoraj lukalem z jakas no name i grala fatalnie. juz wczoraj powinna poleciec bo tamta serwowala na mecz i sie polamala. Dzisiaj jakas solidniejsza kobita a ten turniej w australii to jak u wujka sama na wsi... mozna delikatnie
Pia Konig 1,57 widac ze chce jej sie grac i potrafi w przeciwienstwie do kolezanki... bet365 live
✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
A ja zagralem przy stanie 4-3 brejku Zvereva - over 10,5 po 3,5, Nadal +1,5g w 1s po 3,30 i
a przy 6-6 w tie breaku - Zverev 1 set po 2,30 :grin:
myslalem, ze Zverev przewali juz

-2,5g NAdala 2 set 1,8 betsafe

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Troche szczęście Ci dopisało, ale najważniejsze że buk ograbiony ????

Ja wyżej dałem na zwycięstwo Zvarev&#39;a w meczu i ugrał po super pojedynku pierwszego seta! ALE trzeba przyznać Nadalowi, że jest to walczak jakich mało, co on wyciąga :wowsdf:

Jedyne co mnie wkurzało to to, że gdy młody zepchnął nadala do boku i miał odsłoniętą prawie całą połowę kortu to próbował uderzać albo w środek kortu, albo za plecy Nadala, który na dobrą sprawę stał w tym miejscu gdzie leciała piłka :zoltakartka:
JA za to dalem na Nadala moglem zakonczyc przy wyniku 8;7 ale chciwość wygrala ???? swoja droga piekna wymiana na 8:7

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
A ja zagralem przy stanie 4-3 brejku Zvereva - over 10,5 po 3,5, Nadal +1,5g w 1s po 3,30 i
a przy 6-6 w tie breaku - Zverev 1 set po 2,30 :grin:

myslalem, ze Zverev przewali juz

-2,5g NAdala 2 set 1,8 betsafe
no to siadło ci ladnie następnym razem podziel się ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Dudy już chyba nie zagrają, więc podmęczone, Duda jeszcze z kontuzją, będzie szybki mecz dla Amerykanek.

Przy okazji Niemki co zagrały od 6:6 to komedia ????
tam jutro na jankeski to 1,20 bedzie max ;/

Brouwery na pewno jutro pilnowac bo sa drewniaki w gazie to na pewno.

Losiaki to samo do gry z Karambulami ^^

no i Barbosa Santos z kolezka powinni cos pograc. Znowu ruskich dostali takze wezma rewanz bo tamcie mega drewniani sa. chyba ze znowu glowy zgubia brazole.

ogolnie sporo ciekawych meczy beda sianokosy ! ;]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom