>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Radwanska 5;5 a tak przy okazji wjechal Bayern awans przy wyniku 0-2 kurs8 co prawda za 5zl ale 40 wyszlo ????

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
wyjazd pierwszy mecz w pale 1,4 wyjada bankowo. / zreszta debiliada po calosci te wyniki. nie zdziwie sie jak jutro dzik kubiak z kolegami odpali macerate bo oni tam nie graja nic wielkiego
e: ktos cos w brayzlii pograne juz dzisiaj ? bo stream wylaczony muzyczka gra i na boisku noc sie zrobila. tam planowo jeszcze 2 mecze mialy byc babek a tu dzwon.
Awaria zasilania.
Jak Maria jest tutaj ulubienicą to nie naprawią i sobie jutro zagra od 0:0 ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Szkoda bo Finki w gazie były, a teraz kij wie.

Jeszcze deszcz leje ????
brazolki forma w lesie. finki wysoki poziom prezentuja ostatnio, jak nie dostana zapasci mozgowej spokojnie doholuja. Sa zwyczajnie pewniejsze w najprostszych elementach.

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Ps. Radwanska 2 set kurs 1.80 przy 2;3 i swoim serwisie, ja obstawiłem przy 1;3 kurs 3 mysle ze warto ;)
✅✅✅ JA dorwałem jeszcze z kursem 3 przy wyniku 1;3 ;) Live dziś na ladnym ✅✅ szkoda ze Wawrinka skopal koncowke bo tez troche kaski wlozylem a kursy były pokazne na live ????

Berdych 2 set kurs 2.20
@ 5;4 Berdych kurs 1.90 na 2 set dalej polecam ;)

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Maie grają beznadziejnie jutro dostaną ostro po dupie. No, ale z tym wielorybem Austriackim nie ma opcji, ze przegrają.
W ogóle Norweżki najlepsze były dzisiaj, serwowały na Larrise, myślałem, że padne ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Maie grają beznadziejnie jutro dostaną ostro po dupie. No, ale z tym wielorybem Austriackim nie ma opcji, ze przegrają.

W ogóle Norweżki najlepsze były dzisiaj, serwowały na Larrise, myślałem, że padne ????
Amerykanki je zjedz. One jak chca to wchodza na taki poziom ze to jest nieosiagalne dla innych par.

ale zaraz zraz moze ktores utopia 1seta to sie wejdzie w mecz ????

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Amerykanki je zjedz. One jak chca to wchodza na taki poziom ze to jest nieosiagalne dla innych par.

ale zaraz zraz moze ktores utopia 1seta to sie wejdzie w mecz ????
Jak Tallita dojdzie do formy to będą kozackie mecze. Bo Larrisa to najlepsza siatkarka świata obecnie. Ona jak się myli w ataku to święto, coś pięknego.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom