szef-elity
Użytkownik
Kurde po 3-2 Juve nie miało czego bronić i z kontry Bayern zabił.
Awaria zasilania.wyjazd pierwszy mecz w pale 1,4 wyjada bankowo. / zreszta debiliada po calosci te wyniki. nie zdziwie sie jak jutro dzik kubiak z kolegami odpali macerate bo oni tam nie graja nic wielkiego
e: ktos cos w brayzlii pograne juz dzisiaj ? bo stream wylaczony muzyczka gra i na boisku noc sie zrobila. tam planowo jeszcze 2 mecze mialy byc babek a tu dzwon.
juz wrocilu rozgrzewka ale zawsze moze pasc ponownie ????Awaria zasilania.
Jak Maria jest tutaj ulubienicą to nie naprawią i sobie jutro zagra od 0:0 ????
????Juventus @ awans do kolejnej rundy 2,65 STS
brazolki forma w lesie. finki wysoki poziom prezentuja ostatnio, jak nie dostana zapasci mozgowej spokojnie doholuja. Sa zwyczajnie pewniejsze w najprostszych elementach.Szkoda bo Finki w gazie były, a teraz kij wie.
Jeszcze deszcz leje ????
JA dorwałem jeszcze z kursem 3 przy wyniku 1;3 Live dziś na ladnym szkoda ze Wawrinka skopal koncowke bo tez troche kaski wlozylem a kursy były pokazne na live ????Ps. Radwanska 2 set kurs 1.80 przy 2;3 i swoim serwisie, ja obstawiłem przy 1;3 kurs 3 mysle ze warto
że po taśmie poszłaNie wiem co gwizdnął sędzia przy 21:21, ale ważne, że weszło
Amerykanki je zjedz. One jak chca to wchodza na taki poziom ze to jest nieosiagalne dla innych par.Maie grają beznadziejnie jutro dostaną ostro po dupie. No, ale z tym wielorybem Austriackim nie ma opcji, ze przegrają.
W ogóle Norweżki najlepsze były dzisiaj, serwowały na Larrise, myślałem, że padne ????
Jak Tallita dojdzie do formy to będą kozackie mecze. Bo Larrisa to najlepsza siatkarka świata obecnie. Ona jak się myli w ataku to święto, coś pięknego.Amerykanki je zjedz. One jak chca to wchodza na taki poziom ze to jest nieosiagalne dla innych par.
ale zaraz zraz moze ktores utopia 1seta to sie wejdzie w mecz ????