>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
B 66

brokers

Użytkownik
Weź nic nie mów. Na kuponie over 8 miało być najpewniejsze ...

Zakwalifikuje się - Bayern @ 4,33 Bet365

Co to dla Bayernu strzelić 2 bramki i wygrac w dogrywce? W Turynie raczej nikt się nie spodziewał, że Juve doprowadzi do remisu. Prawdą jest to, że grają naprawdę słabo, ale jedna bramka dla nich i wszystko może się zdażyć. Za drobne zaryzykuje.
Gdyby Wawrinka stał po drugiej stronie to może by i odrobili ale Juve sobie nie da ????

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Ja postawiłem za drobne Bayern teraz ruszy do ataku a jak strzela 1 bramke to 2 tez może wpaść a potem jest dogrywka, zawsze warto probowac ????

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Teraz ogien na over 3,5 w Monachium, Bayern będzie atakował ostro, Juve będzie miał dużo szans na kontry.
Kurs 1,9 nawet w pinku.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
dokładnie ✅
Novikov 2 set 1,61 bet365

Teraz pewnie wiele osob siedzi smutnych, bo po wydarzeniach meczu, Wawrinka wydawal sie byc bardzo pewnym betem, przy stanie 5-5 jak to obronil, przed tie breakiem tak samo, pewnie ludzie postawili na niego miliony ???? bo nie bylo mocy zeby wdupil, a on to jednak zrobil
⛔

kopytko1337 1,2K

kopytko1337

Forum VIP
Bayern Juve
Czerwona karta NIE - Betano kurs 1.50
Ja rozumiem że wynik bliski i dużo kartek no ale bez przesady kurs totalnie z dupy

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Bayern 2-2, over promocja ????
90+. rzeczywiście. Napisz jeszcze izi :;/:
Taaaa, po 1 meczu w Londynie zamroził środki na rewanż w Barcelonie grając under. Słaby coś ten zamrażalnik masz. Nie znać się, nie grać w quote powinieneś napisać, cytując czyjeś słowa.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
nie jest to typ na żywo, ale myśle, że warto
LBJ dzisiaj siedzi, wszędzie bloki ale Rivalo trzyma over Love&#39;a na lini 15.5 @1.85

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom